|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Odmorko"
18.8.2008 10:58:48   
koka
Evo nas, jutro svimauser posted image user posted image user posted image .Bok Puli user posted image , mi se probudili u 9i30 user posted image . Bar sam e naspavalauser posted image . Mrvicu me glava boli al proći će. user posted image user posted image user posted image za Cvijetu ona je već vela cura pa sve više peomatra. Puli zar nemaš ti onu maramu slinguser posted image . mi smo jučer probavli malo al nekako nije to to.user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1151
18.8.2008 11:13:50   
koka
Cure pozdravljam vas jer se moram spremit i pičim na prvu kontrolu kod ginićauser posted image . Pozz i uživajte i one koje su na delo i one koje uživaju u moru i suncu. Puli pusa tebi i Cvijetiću i pozdravi mi puno Božicu. Pa-pa.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1152
18.8.2008 13:04:15   
mirna
Cure gdje ste danas? Ja sam malo na RR...- u nadi da će moj miš uskoro zaspati..user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1153
18.8.2008 13:42:06   
tiha
curke di ste sta imauser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1154
18.8.2008 13:45:54   
mirna
zlo mi je od viroze, a dijete neće zaspati...user posted image   idem sada malo odmoriti, pa ću poslije staviti slike s ljetovanja..

Kako su tvoje curice tiha? Jel spavaju?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1155
18.8.2008 13:51:05   
tiha
mm danas poceo raditi pa radi drugu a nisa navalila da ju odvede kod bake tako da je sada kod moje mame a mia spava vec sat vremena za ne povjerovati!!!!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1156
18.8.2008 14:00:54   
Ruža
Hej curke! Malo da odmorim s vama, pokopčalo me nešto u leđima i jedva hodam.user posted image  A ne mogu gledati taj krš oko sebe i htjela bi danas završiti s prizemljem, a tako mi sporo ide ovako kljakavoj.user posted image  
Kako ste mi vi?

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1157
18.8.2008 14:05:56   
tiha
ruzo mislim da ti duro govori da malo usporis.....odmori se malo popustit ce te! nek te muzic izmasira....
ma stizemo ti mi upomoc!!!! reci sta tko mora i da vidis sve gotovo na brzaka!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1158
18.8.2008 14:12:59   
Ruža
Joj Tiha zlato si. user posted image  Moje cure sve rade pa ne mogu doći, a do danas je sve super išlo, još neki dan sam krečila s vraha ljestvi, jučer šetala satima, pa mi je danas čudno da jedva hodam. Morat ću malo češće k vama danas, nema mi druge. Timski rad i polako. user posted image
A mm radi od 6 do 6, kad stigne kući iskoristim ga koliko mogu za teže stvari, pa za masažu nema vremena.user posted image
Jel Mia još spava?

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1159
18.8.2008 14:16:25   
tiha
sad se probudila i vec mi vadi dvd.....grrrrrrrrr! zlockica mala al sta ces bas je slatkica

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1160
18.8.2008 14:29:26   
Ruža
Hajde Tiha bolje da je takva živahna, sudeći po mami nema ni na koga biti mirna.user posted image
Curka istražuje malo!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1161
18.8.2008 14:38:32   
tiha
da da u pravu si neka!!!!!!!! cure ja odo kod mame a vi uzivajte nemam pojma kad cu doci mozda dodem prije 10 ili nas tajo pokupi u 22 kod bake....pisemo si papa!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1162
18.8.2008 14:42:27   
Ruža
Hajde Tiha lijepo se provedite kod bake! user posted image  Idem i ja dalje, mislim da sam dosta odmarala.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1163
18.8.2008 15:34:43   
anne
Hej cure, ja opet doma.
Dan počeo katastrofa. Nstalo struje pa sam se prije doktora tuširala u mraku u hladnoj vodi. Brrrrrrrrr!!! Izašla van, a ono cijeli kvart nema struje, na voze ni tramvaji, pa je MM trebao doći s posla da me vozi.
Čekala sam kod doktora 3.5 h!!! SVe je u redu, otvorena 1 prst, beba i ja spramna. Kontrola za 7 dana ako se ne vidimo prije.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1164
18.8.2008 15:40:00   
mirna
ojoj anne, ali dobro da je sve u redu... i kod mene je danas dan katastrofa... skoro sam digla ruke od malog user posted image ... nije mogao zaspati, a ja umorna... stalno me je zezao da kao mora na wc, ali nije trebao... na kraju je od umora zaspao..user posted image  

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1165
18.8.2008 16:01:47   
FIONA
anne pa super da je sve oko... ove male zgode i nezgode samo će ti jednog dana dati materijala da pričaš priče svom bembolinu... imam osjećaj da danas nitko nije raspoložen za dopisivanje... da li je netko vidio moju temu o doniranju kaj sam saznala... ne znam ali mislim da će vam dobro doći... pusa

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1166
18.8.2008 16:24:59   
tonkica
Mirna slike su ti super! Vidi se da Vladek uživa u morskim radostima. user posted image
Fiona i ja pokrenula tu temu prije nego sam rodila, ali nisam dobila baš puno odgovora, nitko nije upućen u to. Šteta što nisam znala taj broj prije rođenja Mie.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1167
18.8.2008 16:50:41   
anne
Baš grozan dan. Boli me od pregleda, Petra je katastrofa (jedva je zaspala, neće mi jesti)!!!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1168
18.8.2008 16:53:01   
mirna
možda je puna luna ako su djeca tako dosadna danas.. hvala bogu vladimir sada spava, a navečer će  tulumariti valjda do devet...user posted image

bok tonkice, kada ćemo opet u maksimir da upoznam miju?user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1169
18.8.2008 16:53:26   
piggy
Anne baš mi je drago da je sve uredu,vjerujem da te boli,odmori se draga ako uspiješ.user posted image
Mirna sličke su super,a najljepše su mi lokne na slici gdje vozi.user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 18.8.2008 16:56:45 >

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1170
18.8.2008 17:10:56   
anne
Mirna slike su lijepe. Vladek ima isti vragolasti pogled kao i Petra.user posted image  Totalno postaje vragolasta - ne znam je li zbog moje trudnoće ili u ćemu je stvar, ali sve me manje sluša. Ne bi htjela biti mama koja stalno viče i prijeti, a baš takva postajem.user posted image
Nadam se da je faza.
Odmorim se  tek navečer jer MM opet nešto radi, a moj biser na turbo.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1171
18.8.2008 17:17:22   
mirna
Totalno postaje vragolasta - ne znam je li zbog moje trudnoće ili u ćemu je stvar, ali sve me manje sluša. Ne bi htjela biti mama koja stalno viče i prijeti, a baš takva postajem..

vragolasti, prava riječ... a da vidiš tek nas na moru: poludili smo... uopće nas nije htio slušati, ni jedan dan nismo mogli jesti na miru.. on se jednostavno digne  i nema njega, a brzi je kao munja.. stalno smo jurili za njim i gubili živce...user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1172
18.8.2008 17:19:54   
anne
IZVORNA PORUKA: mirna

on se jednostavno digne  i nema njega, a brzi je kao munja.. stalno smo jurili za njim i gubili živce...user posted image

user posted image  Moji jučer čuvali Petru i to mi je tata rekao. Trčali su za njom da je nahrane!!! Kad ja govorim da je vragolasta svi odmah, ah svi su takvi. Evo im sad, nek uživaju!!! user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1173
18.8.2008 17:24:05   
mirna
ma dobro je da je veseli, sretan i hrabar, ali moram nešto izmisliti da ostane kraj nas.. uopće nema straha.. ode lijepo on istraživati.. ponekad smo stvarno očajni i ne znamo više kaj bi.. a druga djeca lijepo mamu i tatu za ruku i ne maknu se od njih...user posted image user posted image

a svi drugi isto pričaju: dobro da je dijete živo, samo da je zdravo...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1174
18.8.2008 17:36:09   
piggy
e kako sam se najela bureka po receptu sa stranice kaj je zvrk stavila,baš mi je dobro došla,pa reko idem probat taj burek i mogu reći da je baš dobar.
Sad idem malo leći jer nemogu disati,pišemo si poslije.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li okupali svoju bebu prije nego što je pupčana vrpca otpala?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!