Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 10:58:48
|
|
|
|
koka
|
Evo nas, jutro svima .Bok Puli , mi se probudili u 9i30 . Bar sam e naspavala . Mrvicu me glava boli al proći će. za Cvijetu ona je već vela cura pa sve više peomatra. Puli zar nemaš ti onu maramu sling . mi smo jučer probavli malo al nekako nije to to.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 11:13:50
|
|
|
|
koka
|
Cure pozdravljam vas jer se moram spremit i pičim na prvu kontrolu kod ginića . Pozz i uživajte i one koje su na delo i one koje uživaju u moru i suncu. Puli pusa tebi i Cvijetiću i pozdravi mi puno Božicu. Pa-pa.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 13:04:15
|
|
|
|
mirna
|
Cure gdje ste danas? Ja sam malo na RR...- u nadi da će moj miš uskoro zaspati..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 13:42:06
|
|
|
|
tiha
|
curke di ste sta ima
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 13:45:54
|
|
|
|
mirna
|
zlo mi je od viroze, a dijete neće zaspati... idem sada malo odmoriti, pa ću poslije staviti slike s ljetovanja.. Kako su tvoje curice tiha? Jel spavaju?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 13:51:05
|
|
|
|
tiha
|
mm danas poceo raditi pa radi drugu a nisa navalila da ju odvede kod bake tako da je sada kod moje mame a mia spava vec sat vremena za ne povjerovati!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 14:00:54
|
|
|
|
Ruža
|
Hej curke! Malo da odmorim s vama, pokopčalo me nešto u leđima i jedva hodam. A ne mogu gledati taj krš oko sebe i htjela bi danas završiti s prizemljem, a tako mi sporo ide ovako kljakavoj. Kako ste mi vi?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 14:05:56
|
|
|
|
tiha
|
ruzo mislim da ti duro govori da malo usporis.....odmori se malo popustit ce te! nek te muzic izmasira.... ma stizemo ti mi upomoc!!!! reci sta tko mora i da vidis sve gotovo na brzaka!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 14:12:59
|
|
|
|
Ruža
|
Joj Tiha zlato si. Moje cure sve rade pa ne mogu doći, a do danas je sve super išlo, još neki dan sam krečila s vraha ljestvi, jučer šetala satima, pa mi je danas čudno da jedva hodam. Morat ću malo češće k vama danas, nema mi druge. Timski rad i polako. A mm radi od 6 do 6, kad stigne kući iskoristim ga koliko mogu za teže stvari, pa za masažu nema vremena. Jel Mia još spava?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 14:16:25
|
|
|
|
tiha
|
sad se probudila i vec mi vadi dvd.....grrrrrrrrr! zlockica mala al sta ces bas je slatkica
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 14:29:26
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde Tiha bolje da je takva živahna, sudeći po mami nema ni na koga biti mirna. Curka istražuje malo!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 14:38:32
|
|
|
|
tiha
|
da da u pravu si neka!!!!!!!! cure ja odo kod mame a vi uzivajte nemam pojma kad cu doci mozda dodem prije 10 ili nas tajo pokupi u 22 kod bake....pisemo si papa!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 14:42:27
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde Tiha lijepo se provedite kod bake! Idem i ja dalje, mislim da sam dosta odmarala.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 15:34:43
|
|
|
|
anne
|
Hej cure, ja opet doma. Dan počeo katastrofa. Nstalo struje pa sam se prije doktora tuširala u mraku u hladnoj vodi. Brrrrrrrrr!!! Izašla van, a ono cijeli kvart nema struje, na voze ni tramvaji, pa je MM trebao doći s posla da me vozi. Čekala sam kod doktora 3.5 h!!! SVe je u redu, otvorena 1 prst, beba i ja spramna. Kontrola za 7 dana ako se ne vidimo prije.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 15:40:00
|
|
|
|
mirna
|
ojoj anne, ali dobro da je sve u redu... i kod mene je danas dan katastrofa... skoro sam digla ruke od malog ... nije mogao zaspati, a ja umorna... stalno me je zezao da kao mora na wc, ali nije trebao... na kraju je od umora zaspao..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 16:01:47
|
|
|
|
FIONA
|
anne pa super da je sve oko... ove male zgode i nezgode samo će ti jednog dana dati materijala da pričaš priče svom bembolinu... imam osjećaj da danas nitko nije raspoložen za dopisivanje... da li je netko vidio moju temu o doniranju kaj sam saznala... ne znam ali mislim da će vam dobro doći... pusa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 16:24:59
|
|
|
|
tonkica
|
Mirna slike su ti super! Vidi se da Vladek uživa u morskim radostima. Fiona i ja pokrenula tu temu prije nego sam rodila, ali nisam dobila baš puno odgovora, nitko nije upućen u to. Šteta što nisam znala taj broj prije rođenja Mie.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 16:50:41
|
|
|
|
anne
|
Baš grozan dan. Boli me od pregleda, Petra je katastrofa (jedva je zaspala, neće mi jesti)!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 16:53:01
|
|
|
|
mirna
|
možda je puna luna ako su djeca tako dosadna danas.. hvala bogu vladimir sada spava, a navečer će tulumariti valjda do devet... bok tonkice, kada ćemo opet u maksimir da upoznam miju?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 16:53:26
|
|
|
|
piggy
|
Anne baš mi je drago da je sve uredu,vjerujem da te boli,odmori se draga ako uspiješ. Mirna sličke su super,a najljepše su mi lokne na slici gdje vozi.
< Poruku je uredio piggy -- 18.8.2008 16:56:45 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 17:10:56
|
|
|
|
anne
|
Mirna slike su lijepe. Vladek ima isti vragolasti pogled kao i Petra. Totalno postaje vragolasta - ne znam je li zbog moje trudnoće ili u ćemu je stvar, ali sve me manje sluša. Ne bi htjela biti mama koja stalno viče i prijeti, a baš takva postajem. Nadam se da je faza. Odmorim se tek navečer jer MM opet nešto radi, a moj biser na turbo.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 17:17:22
|
|
|
|
mirna
|
Totalno postaje vragolasta - ne znam je li zbog moje trudnoće ili u ćemu je stvar, ali sve me manje sluša. Ne bi htjela biti mama koja stalno viče i prijeti, a baš takva postajem.. vragolasti, prava riječ... a da vidiš tek nas na moru: poludili smo... uopće nas nije htio slušati, ni jedan dan nismo mogli jesti na miru.. on se jednostavno digne i nema njega, a brzi je kao munja.. stalno smo jurili za njim i gubili živce...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 17:19:54
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: mirna on se jednostavno digne i nema njega, a brzi je kao munja.. stalno smo jurili za njim i gubili živce... Moji jučer čuvali Petru i to mi je tata rekao. Trčali su za njom da je nahrane!!! Kad ja govorim da je vragolasta svi odmah, ah svi su takvi. Evo im sad, nek uživaju!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 17:24:05
|
|
|
|
mirna
|
ma dobro je da je veseli, sretan i hrabar, ali moram nešto izmisliti da ostane kraj nas.. uopće nema straha.. ode lijepo on istraživati.. ponekad smo stvarno očajni i ne znamo više kaj bi.. a druga djeca lijepo mamu i tatu za ruku i ne maknu se od njih... a svi drugi isto pričaju: dobro da je dijete živo, samo da je zdravo...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 17:36:09
|
|
|
|
piggy
|
e kako sam se najela bureka po receptu sa stranice kaj je zvrk stavila,baš mi je dobro došla,pa reko idem probat taj burek i mogu reći da je baš dobar. Sad idem malo leći jer nemogu disati,pišemo si poslije.
|
|
|
Anketa
Kupanje bebe.
пеперутка16
Jeste li okupali svoju bebu prije nego što je pupčana vrpca otpala?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!