|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Odmorko"
18.8.2008 17:38:43   
anne
IZVORNA PORUKA: mirna

ma dobro je da je veseli, sretan i hrabar, ali moram nešto izmisliti da ostane kraj nas.. uopće nema straha.. ode lijepo on istraživati.. ponekad smo stvarno očajni i ne znamo više kaj bi.. a druga djeca lijepo mamu i tatu za ruku i ne maknu se od njih...user posted image user posted image

a svi drugi isto pričaju: dobro da je dijete živo, samo da je zdravo...

Sve isto! Ali uz naše gene valjda i ne može biti drugačija. user posted image  Kakav će biti tek vaj vrtiguz?!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1176
18.8.2008 17:46:27   
anne
IZVORNA PORUKA: piggy

e kako sam se najela bureka po receptu sa stranice kaj je zvrk stavila,baš mi je dobro došla,pa reko idem probat taj burek i mogu reći da je baš dobar.
Sad idem malo leći jer nemogu disati,pišemo si poslije.

Piggy samo ti dođi k sebi. Tko će nam one šarene miješati?!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1177
18.8.2008 17:51:28   
piggy
da da moram se odmoriti za večernje mučkanje šarenilauser posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1178
18.8.2008 19:38:45   
koka
user posted image pa di ste mi user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1179
18.8.2008 19:46:03   
Ruža
Evo mene malo!user posted image  Tko kuha kavicu?user posted image

Uz sve majstore meni još i vešmašinka uspije krepati.user posted image
Pa baš sam pehist, sad opet čekam čika majstora...user posted image
E Đuro, Đuro hoćeš nećeš majstorisat ćeš od malih nogu.user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1180
18.8.2008 19:51:45   
koka
Vidim da se priča o vragolanimauser posted image , Anne i Mirna nekako se tješim jer sam mislila da je moj Roko jedini takavuser posted image . A Anne ja sam postala mama koja samo vičeuser posted image . Kad me drugačije ne čuje, a sad ima i fazu nabijanja krivnje. Npr- nakon puno upozorenja da ne radi nešto ja mu kažem da ću ga poslat da ide sam doma, a on meni- hočeš da me netko ukrade, pa da tebe tata pošalje u kaznuuser posted image user posted image . Zna on kako me smutit user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1181
18.8.2008 19:53:19   
koka
Bok Rozitica, pa ja sam mislila da odmaraš. pa šta nisi rekla da su te leđa nešto šćopilauser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1182
18.8.2008 19:53:57   
koka
evo ti jedna friško kuhana user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1183
18.8.2008 20:01:31   
Ruža
Hvala, hvala! user posted image  Nema odmora dok traje obnova!user posted image

Vidm da vas vaši vragolani pate, a to što vičete?user posted image  Pa mame moraju malo i vikati.user posted image  To im je u opisu radnog mjesta, znate li ijednu mamu koja ne viče?

Samo luda mama...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1184
18.8.2008 20:05:32   
koka
user posted image user posted image user posted image pa ja kad pričam imam malo jaći glas zamisli me kad se razderem na njegauser posted image user posted image user posted image . Kod mene sad pali kad mu nešto smireno i tiho kažem, sav se zbuniuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1185
18.8.2008 20:14:13   
koka
Odoh kupati dječicu pa se vidimo kasnijeuser posted image . Mirna trebala bi otvoriti neku temu o vragolanimauser posted image .Ili smo već imali takvu temuuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1186
18.8.2008 20:23:18   
anne
IZVORNA PORUKA: koka

Vidim da se priča o vragolanimauser posted image , Anne i Mirna nekako se tješim jer sam mislila da je moj Roko jedini takavuser posted image . A Anne ja sam postala mama koja samo vičeuser posted image . Kad me drugačije ne čuje, a sad ima i fazu nabijanja krivnje. Npr- nakon puno upozorenja da ne radi nešto ja mu kažem da ću ga poslat da ide sam doma, a on meni- hočeš da me netko ukrade, pa da tebe tata pošalje u kaznuuser posted image user posted image . Zna on kako me smutit user posted image

user posted image  Joj! Mirna izgleda da nas još čeka zanimlivih faza. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1187
18.8.2008 20:24:39   
anne

user posted image user posted image user posted image pa ja kad pričam imam malo jaći glas zamisli me kad se razderem na njegauser posted image user posted image user posted image . Kod mene sad pali kad mu nešto smireno i tiho kažem, sav se zbuniuser posted image .

Koka odlićna si!!! MM i ja pišamo od smijeha.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1188
18.8.2008 20:57:22   
Candy
Bok cure!
Pa di ste mi sve?Sve ste se razbježale na more?
Konačno da sam malo s vama a nikoga nema da popije večernju kavicu sa mnom user posted image ?
Šmrc user posted image ...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1189
18.8.2008 21:05:03   
mirna

Mirna trebala bi otvoriti neku temu o vragolanimauser posted image .Ili smo već imali takvu temuuser posted image

imali smo temu beba anđeo, dijete vragec... mislim da je više nema..

candy ja sam ovdje.. MM je odlučio biti na www, pa sam zato i ja ovdje. na tv nema ništa pametnog...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1190
18.8.2008 21:10:08   
Candy
Bok Mirna...
I ja sam pokušala tražiti nešto zanimljivo na tv-u ali bezuspješno...volim gledati National ali,rekoh idem proviriti jel ima koja za druženje...Dragi radi,pa sam za babinjak user posted image !
Ali,osim tebe i mene nema drugih baba user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1191
18.8.2008 21:18:49   
mirna
tako je to kad trebas djecu stavljati u krevet... nas mali je u kreveticu, ali jos budan. za sada ne protestira, pa mozemo s MM brijati po internetu..user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1192
18.8.2008 21:21:07   
tiha
cure evo mene do 10 a onda mm sjeda za komp!!!!!!!!!!! kad dode s posla ili ide ravno u krevet bas me zanima!!!!!!!

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1193
18.8.2008 21:22:55   
Candy
Ja nažalost još ne poznajem taj osjećaj user posted image ali ne gubim nadu user posted image ...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1194
18.8.2008 21:23:44   
Candy
Bok Tiha!Kako si ti provela dan?

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1195
18.8.2008 21:25:56   
mirna
candy budes i ti uskoro vidjela kako te mogu iscrpiti ti mali andzeleki..user posted image  user posted image iskoristi vrijeme dok si sama!user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1196
18.8.2008 21:32:38   
anne
Večer cure. Pozdraviti ću vas za danas. Mrtva sam umorna.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1197
18.8.2008 21:33:30   
Candy
Joooj Mirna,u ovoj fazi u kojoj se nalazim,želim to čim prije...
A poslije ću lako s vama "kukati" kako je to user posted image ...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1198
18.8.2008 21:33:30   
tiha
bila s curama popodne kod mame i eto uzivale mm u danas zavrsio godisnji pa je iso radit popodne

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1199
18.8.2008 21:36:39   
Candy
I ja sam za divno čudo dobila dva dana extra slobodnog,pa sam danas uživala...iako,manje-više sam radila kućanske poslove,ali moram priznati da sam se fino odmorila...taman mi fali jedan dan više odmora u tjednu...a ovako radim šest dana po 12-13 h dnevno što je poprilično iscrpljujuće user posted image ...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li okupali svoju bebu prije nego što je pupčana vrpca otpala?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!