Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 22:53:15
|
|
|
|
piggy
|
hvala koka na lijepim željama i pozitivnoj vibri,Candy i ja smo se dogovorile da radimo party kad rodimo i biti ćete svi pozvani.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 22:53:54
|
|
|
|
tiha
|
laku noc mirna naspavaj se
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 22:55:35
|
|
|
|
koka
|
Mirna smirit će se on vidjet češ, hajde laku noć i lijepo sanjaj .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:00:01
|
|
|
|
piggy
|
Mirna laku noć i slatko snivaj. No cure kaj bute pile?nema zabušavanja.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:00:30
|
|
|
|
Candy
|
Hvala Koka na pozitivnim vibrama,to nam sada najviše treba,jel tako Piggy? Nego,kaj nismo mi pričali o nekim hladnim i osvježavajućim koktelčićima ?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:02:59
|
|
|
|
piggy
|
stižu koktelčići
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:05:11
|
|
|
|
piggy
|
ima tu i slatkoga pa se poslužite.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:05:30
|
|
|
|
tiha
|
mia je jos u kreveticu budnaaaaa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i sad ce plakat vec se spremaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:21:43
|
|
|
|
piggy
|
idem se nabrzaka baciti pod tuš pa se vratim ak bute još tu.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:24:15
|
|
|
|
Candy
|
I ja sam nakratko pobjegla,došao je dragi s posla,pa smo išli večerati...Idem pogledati Housa pa se vratim ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:39:11
|
|
|
|
tiha
|
ma zaspala je jedva!!!!!!! fora je sto joj ja pjevam dok nezaspi ali postala mi je teska i leda me danas jako bole pa kad je pocela kunjati spustila sam je u krevetic i sutila je jedno vrijeme....tocnije igrala se sa zekom i pocela se derati.... sad sam joj otpjevala zeku i potocica i zaspala je u trenu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 18.8.2008 23:53:11
|
|
|
|
tiha
|
curke jer netko za JOGOSAN od kave?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:04:17
|
|
|
|
piggy
|
može meni jedan,sad sam odgledala house-a i raspekmezila se,strašno kad vidiš tako malu ručicu kako te prima.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:05:49
|
|
|
|
tiha
|
piggy izvoli jogurt od kave bas je mljac! ali razmisljam si kud bas od kave pred spavanje? ali nema beda!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:06:56
|
|
|
|
tiha
|
cure mm me tjera u krpe....mozda zaspi pa se vratim laku noc ako nedodem papa!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:08:14
|
|
|
|
piggy
|
meni ti to ništa ne smeta ja sad da popijem kavu mogla bi zaspati,čiji si to jogurt kupila,jel uopće paše jogurt i kava? morat ću to probati. slatko spavaj i laku noć!
< Poruku je uredio piggy -- 19.8.2008 0:09:36 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:10:23
|
|
|
|
Ruža
|
Piggy i Candi želimo vam kolica od srca, ali prije toga naravno plusić , pa , pa malo muka po trudnoći,pa ! Može i meni jedan koktelić prije spavanja. Tiha jeste se dobro provele kod mame?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:13:57
|
|
|
|
piggy
|
hvala Ružo,imam osjećaj da već idem lagano na živce ljudima oko sebe,stalno pričam o trudnoći i raji,ali šta mogu kad su ovdje najiskreniji prijatelji.evo ti koktelčić
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:13:59
|
|
|
|
tiha
|
super ruzo kako ne ko i inace! poslje vodila cure na igranje ma ludnica skoro sam i na miru kavu uspjela popit ali skoro valjda iduci put budem popila uspjesno kavu na miru jednog dana
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:15:32
|
|
|
|
tiha
|
piggy imas pp ruza i tako zna gdje se kupuju slambosi i jogurti tako da joj nemoram slat pp!!!!!!!!!! zar ne ruzo?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:19:37
|
|
|
|
Ruža
|
Naravno Tiha.. Premda taj jogurt od kave nisam vidjela. Sutra ću baš potražiti. Curke uživajte, brišem i ja polako u krpe. Veza mi nešto šteka pa dok otvorim nešto to traje i traje.... Laku noć vam želim!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:20:04
|
|
|
|
piggy
|
Ruža je legenda za slađu,svaka čast! zato evo jedan za Ružu i tebe
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:23:44
|
|
|
|
tiha
|
ruzo laku noc!!!!! ja idem godinama ali da vas upozorim samo cu nestat jer ovo opraastanje moze potrajat!!!!!!! hvala na slambacu!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 0:30:11
|
|
|
|
tiha
|
idem dok se nisam predomislila jos moram na facebook bolje da krenem -----------------------laku noc--------------------------------
|
|
|
Anketa
SpavanjenatalijaxIdu li vaša djeca to jest dopuštate li im da budu budna iza ponoći,neračunaju se bebe koje se bude za obrokDa (
14%)
Ne (
86%)
Broj svih glasova: 103Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!