Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:37:51
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ajmo svi za sretnu obitelj i njihovog novog člana!!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:38:07
|
|
|
|
Maki
|
Cure. Idem ja. Ostavit cu jos poruku na onoj drugoj stranici pa se mozda cujemo sutra. Pozdrav.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:39:04
|
|
|
|
tiha
|
odi maki slavit i javi nam kako su sutra
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:39:55
|
|
|
|
piggy
|
samo se ti odmori i tebi je ovo bio naporan i uzbudljiv dan. Svaka čast pravi si muž i otac Još jednom čestitam!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:41:00
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ajde Maki,samo daj!Idi ti proslavi rođenje sina i naravno sutra nam javi kako su mama i Sami!!!! za sve!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:46:44
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Maki Hej Ružo, kad će tvoj Đuro? Prvi je na redu sad, treba kroz 20-tak dana. Kad je čuo da mu je kolega izašao toliko je krenuo udarati da mislim da si polako i on krči put. Puno, puno nam pozdravi Anne! I izljubi Petricu! Šta ona kaže na bracu?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:53:36
|
|
|
|
tiha
|
cure idem miu uspavat i vratim se kasnije na partyyyyyyyyyy ajmo nemojte zabusavati.....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:57:27
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 21:58:28
|
|
|
|
tiha
|
tu tu tu netko te zove!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:02:13
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Tiha,jesi ti Miu već uspavala?Kako da ti izdrži tako dugo budna?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:07:50
|
|
|
|
mirna
|
Tiha,jesi ti Miu već uspavala?Kako da ti izdrži tako dugo budna? pa kad je na mamicu...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:21:40
|
|
|
|
Ruža
|
Piggy može onaj jedan tvoj koktelić da nazdravimo našoj Ani i Samiju! Već dva dana šteka mi veza, signal stalno nizak? Pa poludim čekajući da nešto otvori? Tiha nisi li ti nedavno imala sličnih problema?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:24:57
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure moje ja ću morati napustiti party za našu Anne i Samija jer mi se oči zatvaraju,a Dino se budi oko pola 6,6(kad se meni najviše spava)Al šta da radim,valjda tako mora biti! Ajde laku noć vam svima želim i lijepo se zabavite na party-u,ja ću sutra vidjeti šta se događalo! PUSA!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:28:13
|
|
|
|
mirna
|
Laku noć bumbika! Pol 6 je stvarno prerano... i ja ću uskoro u krevet... Ružo trebaš nazvati providera...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:34:40
|
|
|
|
njanja
|
Evo mene na slavlju!!!!Bravo za Anne i Samuela... Što ima kod vas, Mirna, idem sad pogledat slike..... ....i vidjet što se dešavalo.... ...falile ste mi..... (danas sam odustla od gledanja filmova s mm....)
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:34:50
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mirna Ružo trebaš nazvati providera... Koga? Ja sam ti totalni tupsi-glupsi po tom pitanju? Jel to onaj besplatan t-comov broj?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:37:51
|
|
|
|
mirna
|
pa to je broj od one firme od koje si zakupila internet usluge: ako je to t-com onda je to to.. Ali možda ti i nešto s kompjuterom ne valja...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:41:32
|
|
|
|
Ruža
|
Sad ću baš otići vidjeti dolje na laptopu kakav je signal. Hvala na informacijama. Njanja bokić!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:43:55
|
|
|
|
njanja
|
Mirna, Vladek je šarmer pravi....Bilo vam je lijepo? jan super....sve bolji i bolji....lijepo spava, sada je čak i po danu super...kada je mm počeo raditi nije mi se skidao sa ramena, čak je i preko dana spavao tako, a sada ga stavim u krevetić i čori..... I zadnjih 4 dana ne plaće kada ga kupamo....JUHUHUHU..Nakon 2 mjeseca suza i vriske....I da, ima 2 mj i 5,5 kg (+2 u odn na porošajnu težinu)...Sve u svemu čista 5!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:47:31
|
|
|
|
mirna
|
za jana njanja! Bilo nam je super, ali je brzo prošlo, ali hotel je bio . (napisala sam kritiku na Šibenik Solaris) Piggy prekrasno si napisala poruku za ANNE! Sve potpisujem!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:48:17
|
|
|
|
tiha
|
mi smo svi nocne ptice pa tako i djeca!!!!!!!!!! je je ruzo meni je rikavo internet nedavno.....nadam se da ces ga ti uspjet popravit nekako!!!!! za informaciju mia jos nespava muce nas ti zubi sam nek jos taj jedan izade sutra sto je natecen onda ce valjda u normalno vrijeme ici spavati!!!!!!! nervozna je i dere se....cupa zeki usi i vice na njega!!!!!!!!!! ljutilica mala
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:48:23
|
|
|
|
piggy
|
oprosti Ružo ja se malo raspisala pa nisam vidjela da si naručila,Njanja pridruži nam se i ti.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:52:15
|
|
|
|
njanja
|
Hej Ružice, kako je?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:53:55
|
|
|
|
njanja
|
hvala piggy, baš sam vas se zaželila....
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!