Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 7:40:07
|
|
|
|
FIONA
|
Kaj pijete kad vam škodi!!! Jučer ste malo prekrdašile i danas vas nema... baš kad me moja točkica propudila udaranjem vas nema da popijemo kavicu.... Ja sebi idem pristaviti mlijeko za "kačupino" ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 7:42:51
|
|
|
|
sanjarica
|
izgleda da samo ja ovako ranim,pa visim na rr.nego,evo ja pijem kaficu,neizbjezna cigara/beba spava,inace bih samo mogla sanjat o ovim stvarima da je budna/pa ko je za jutarnju kaficu,evo saljem...
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 7:50:10
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro svima! Hvala na kavici.. MM je otišao na posao, a mali još spava..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 7:55:01
|
|
|
|
FIONA
|
sanjarica kad smo kod cigara, ja prestala prije dvije godine i sada ne mogu ni blizu... jel tebi uu trudnoći smetala... meni čak i kava smrdi a u zadnjem sam tromjesečju... kolegica s posla tek je pravo počela pušiti u trudnoći... evo malo i slatkog jer mi nekaj uz kapučino fali
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 7:57:55
|
|
|
|
sanjarica
|
IZVORNA PORUKA: FIONA sanjarica kad smo kod cigara, ja prestala prije dvije godine i sada ne mogu ni blizu... jel tebi uu trudnoći smetala... meni čak i kava smrdi a u zadnjem sam tromjesečju... kolegica s posla tek je pravo počela pušiti u trudnoći... evo malo i slatkog jer mi nekaj uz kapučino fali Cim sam zatrudnila prosli put,prestala sam pusiti,i nisam sve do juna ove godine,,a ev se opet propusila.tjesim se da nisu jake,boss slim.a sto se tice slatka,hm,molim te,,jucer sam pravila palacinke s nutellom i keksom..aaa,pa no comment,a jos se nisam vratila u staru liniju nakon poroda....ja i slatko smo ko brat i sestra.volimo se.hihihihih
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:03:49
|
|
|
|
FIONA
|
kužim te skroz... ja nemrem završiti obrok da bar ne stavim kockicu čokolade u usta... nemerem zamisliti da opet povračam na slatko kao do 5 mj trudnoće!!!! zato sada nadoknađujem... pa se lagano širim i širim i baš me briga...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:14:59
|
|
|
|
troubled
|
dobro vam svima ovo čudesno jutro prvo samijevo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:16:07
|
|
|
|
tiha
|
cure dobro jutro svima!----koliko vas ima----
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:19:02
|
|
|
|
Ruža
|
Dobro jutro svima! Jutros sam produžila spavanje čak do pola 8! Kavicom ću se poslužiti, a slatko mi baš i ne paše ujutro.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:20:43
|
|
|
|
tiha
|
---------------ima nas ima----------------------
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:22:41
|
|
|
|
troubled
|
jutro ružo, jutro tiha nisam sinoć bila tu pa sam sad pod dojmom zbog samija i anne i ja sam se jutros uspavala....a sad me sreća poteže za ruku da idemo...valjda ona zna gdje i što
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:24:17
|
|
|
|
tiha
|
troubled trebala si vidjeti kakvo je to iscekivanje bilo jucer.........ali docekali mi samija u velikom broju!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:27:07
|
|
|
|
troubled
|
vidjela, vidjela....sve sam pročitala ja sam isto mislila na nju cijeli dan, zadnji put sam tu provirila kad je ruža napisala da je puknuo vodenjak....ali sam sinoć rano zaspala, prije nego je maki javio...kao beba.... pa sam jutros požurila po novosti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:28:50
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke i vama dvijema! Troubled kuda bi tvoja curka? Koliko ostajete u Zg? Tiha pronašla sam jučer jogurt od kave, ali nisam ga još probala. Jel vrećica zaljepljena uspješno?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:35:24
|
|
|
|
tiha
|
naravno u pola 7 zaljepila a cura piskila vec u 7 heehe a da si vidla drzanje nogu! jadna smijala se inace place
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:43:54
|
|
|
|
Ruža
|
Nema šta, mama se upraksala, a curka surađuje! Bravo, bravo!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:44:29
|
|
|
|
mirna
|
mali mi još spava , a ja još ovdje... stvarno je pravi što se tiče spavanja.. troubled jeste se za uvijek preselile u zg?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:45:53
|
|
|
|
tiha
|
a zamisli kad ju operem i pocnem sve pripremat pa mi se upiski a vrecica jos nije zaljepljena? dobro to se vise ne dogada to je prije bilo vise!!!! kad je bila2-3 mj cim ju skines ona piski sva sreca pa je cura ali me stigla upiskiti!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:50:15
|
|
|
|
ZVRK
|
da vam se i tu javim cure.dobro jutro i lijep i ugodan dan želim svima koliko vas god ima.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 8:51:37
|
|
|
|
mirna
|
bok zvrk!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 9:02:32
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić mirna,kako tvoj
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 9:09:29
|
|
|
|
troubled
|
i pišem ja pišem...i onda mi javi neku grešku i poruka ne prođe...grrrr...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 9:10:28
|
|
|
|
troubled
|
mirna, nismo još zauvijek preselile ne znam točno kad ćemo, tehnikalije nas koče....najdalje do svih svetih, a vjerojatno i prije
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 9:11:52
|
|
|
|
troubled
|
ružo, letimo južno u subotu navečer a cura je donijela detaljan plan razgledavanja zagreba mcdonalds i svi trgovački centri
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 9:12:40
|
|
|
|
troubled
|
sad bježim(o)
|
|
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!