Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 22:56:23
|
|
|
|
piggy
|
i ja sam se zaželjela svih vas,bilo je dosta pusto,jedva čekam kad ćemo svi biti na okupu,kada neću stići sve čitati a kamoli odgovarati.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:07:20
|
|
|
|
mirna
|
drage moje, prošlo je 23.00 sati... vrijeme je za nas starije da napunimo baterije za novi dan... laku noć svima i ugodne vam snove!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:09:33
|
|
|
|
njanja
|
laka ti noć! pozdravi skitnicu
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:15:08
|
|
|
|
piggy
|
laku noć Mirna. ja idem papati svoju Meksičku rapsodiju koju je samo za mene pripremio mm,imam neke fiksne želje.Evo staviti ću je u album.
< Poruku je uredio piggy -- 19.8.2008 23:22:15 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:22:42
|
|
|
|
koka
|
Evo me opet , laku noć curama koje idu spavati. Štase dešava? Njnja bok, spava Jan?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:25:10
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna laku noć! Piggy kakva je to klopica, ja danas nešto pravo gladna, samo bi nešto papala.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:26:19
|
|
|
|
piggy
|
eno dodala sam sliku u album pa pogledaj,jako fino i brzo gotovo.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:30:21
|
|
|
|
njanja
|
Koka, spava...iscrpio ga friški zrak kod seste na terasi...zaspao za 10 min....
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:39:53
|
|
|
|
piggy
|
koja praznina,nije valjda da ste se napile,znate kako se kaže:klin se klinom izbija,pa zato udri!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:44:47
|
|
|
|
njanja
|
piggy ja moram ići uloviti malo sna....al sam se zaželila RR pa dok sma sve pročitala što se dešavalo i eto moje vrijeme-ponoć... pusa & laka vam noć....
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 19.8.2008 23:51:32
|
|
|
|
koka
|
Cure i ja ću vas pozdraviti i zaželiti laku noć. Popila jedan koktelčić za Samija i sretna mogu na spavanje .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:00:55
|
|
|
|
tiha
|
ja bi jedan koktelcic kad se slavi nek se slavi
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:02:13
|
|
|
|
Ruža
|
Piggy ovo skroz fino izgleda, osim graška. Recept molim! I ja ću vas lagano pozdraviti, davno je bilo 6h, a sutra opet... Laku noć svima!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:04:01
|
|
|
|
piggy
|
želim vam svima laku noć, i ja ću u krevet lagano poć, bio je danas iscrpljujuć dan u iščekivanju malenog Samija, misli mi još vrludaju okolo zato da ih smirim,kroz svijet snova moram proć! jutro će nam brzo doć pa ćemo si opet pisat moć!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:04:03
|
|
|
|
tiha
|
mm vice da mu nije fino cim vidi povrce nest mu se nesvida
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:05:28
|
|
|
|
tiha
|
sta je sad curke purke....kao sto kazu u pod noz...nismo vise purice sad smo ljepe curice
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:05:58
|
|
|
|
piggy
|
evo Tiha za kraj koktelčić a sutra vam pišem recept.Pusa svima i lijepo mi se odmorite.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:08:44
|
|
|
|
tiha
|
ajde nek vam bude laku noc zelim svima koliko vas ima ------------laku noc-----------------
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:18:24
|
|
|
|
tiha
|
cure jos ste tu? hehe bas smo ovisnice nema sta!!!!!!!!!!!! nemogu se odljepit ko da me netko minutnim ljepilom zaljepio!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:20:59
|
|
|
|
piggy
|
ja još švrljam,razgledavam,čitam poruke od jutra al iskreno jedva gledam,kad vidim da više nema aktivnih korisnika onda odem i ja.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:22:55
|
|
|
|
tiha
|
uglavnom i ja tako nekako....ujutro se moram probudit i mii stavit vrecicu za urin....ajoj!!!!! a neda mi se odljepit!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:27:03
|
|
|
|
piggy
|
S tom vrećicom smo ja i moja kuma imale šou,nikako maloj to namjestiti,mislim da je ona tek nakon dva dana uspjela nešto malo uloviti,kako smo se nas dvije smijale a djete nas gleda i misli koje su ovo luđakinje.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:33:56
|
|
|
|
piggy
|
trenutno smo ostale samo ti i ja. sad stvarno idem ,želim ti laku noć!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:34:22
|
|
|
|
tiha
|
ja mii stalno to stavljam svakih mjesec dana i djete vec zna kad vidi pocne mlatit nogama....bocka ta vrecica u peleni kako ne a moram pazit da se nerita....strasno! vec me panika vata. a neda mi se ic kod dr da joj oni to namjeste tamo cekat dok se popiski jos da neku bolestinu pokupi nije jos bila bolesna i bas mi drago ni netreba mi nakon svih ovih hodanja po doktorima! samo nek su zdrave! bolje cu se ja patit s vrecicom
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 20.8.2008 0:34:48
|
|
|
|
tiha
|
---------------------laku noc-------------------------
|
|
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!