sramota (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

ivanaa -> sramota (15.8.2009 20:49:02)

natalijax -> RE: sramota (15.8.2009 20:51:01)

gdje je to

ninishka -> RE: sramota (15.8.2009 20:51:49)

ajme pa di je to?!?!
u lijepoj nasoj naravno, ali di?
pa to je uzas...to je mozda racun onih talijana???[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nisam znala da se postava stola naplacuje...[sm=zmeden.gif]

ivanaa -> RE: sramota (15.8.2009 20:52:17)

pise na racunu..dubrovnik

buduća mamica -> RE: sramota (15.8.2009 20:55:48)

ajme meni, pa tko jede za 10000 kn? koliko onda tek zarađuje....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ninishka -> RE: sramota (15.8.2009 20:57:27)

sad sam vidlia dok sam si povecala racun da vidim poblize...
zalosno...

lueman -> RE: sramota (15.8.2009 21:20:52)

račun je vjerojatno za veče društvo, pa se ne čudim, pretpostavka da su znali kud idu i pogledali cijene na jelovniku[sm=smiley13.gif]

tomi -> RE: sramota (15.8.2009 21:27:03)

O Bože  ja sam svaatovsku večeru sa pićem za 40 ljudi u restoranu platila toliko još smo i bakšu ostavili.

Marta j -> RE: sramota (15.8.2009 21:27:59)

Uzassss.

Anoniman -> RE: sramota (15.8.2009 21:41:11)

pretpostavljam da ih je bilo 12, znači to je cca 100 eura po osobi.

za moj ukus - suludo[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley11.gif[/image]...  al ko voli i ima para, nek si troši... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mama2B -> RE: sramota (15.8.2009 21:44:16)

Restoran Nautika u Dbv blizu kluba Fuego. Jedan od najskupljih tamo, ako ne i najskuplji. Ali tko ide tamo zna da toliko kosta. Najvise zbog pozicije koju ima.

natalijax -> RE: sramota (15.8.2009 22:32:13)

vidi se kolicinski da je za vise osoba,a sad sto kazete ko voli nek izvoli

tikica_69 -> RE: sramota (15.8.2009 22:59:14)

Vidjela sam to...pa tko voli, nek izvoli 

lavica81 -> RE: sramota (16.8.2009 0:45:01)

ovo sam već vidjela. Nije da opravdavam ovoliki račun jer sam iz Dubrovnika ali Nautica je poznata kao najskuplji restoran u gradu već godinama.Tu ne jedu obični smrtnici nego samo lovaši. mislim da oni koji idu tamo već znaju kakve su cijene i spremni su ih platiti.

ko voli nek izvoli, po meni je suludo potrošiti ovoliki novac na jednu večeru, taman da jedem zlato.

troubled -> RE: sramota (16.8.2009 8:36:04)

potpisujem lavicu...
ne vidim zašto bi to bila sramota....zna se što je nautika i kolike su tamo cijene...a svaki restoran ima svoju klijentelu...
ne možeš ovaj račun uzeti kao mjerilo dubrovačkih ni bilo kojih drugih cijena...

m600 -> RE: sramota (16.8.2009 10:50:53)

pa jel vi vidite cijene???....ja vjerujem da nitko pametan ne planira potrošiti tolike novce za večeru... gusti sok 0,2 dcl je 34 kn[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] jel to vama normalno?? kod nas je 10kn
kava na računu je 22kn[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kod nas je 6kn najviše 7kn...
ako je to ono iz novina onda su se ljudi tužili na iznos računa

lueman -> RE: sramota (16.8.2009 15:09:26)

rekla bih da je ovo slobodno formiranje cijena, pa tko voli nek izvoli...vjerojatno su ljudi imali pa su i potrošili[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]sad lijepo mogu uokvirit račun za lijepu uspomenu.....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mali_macic -> RE: sramota (16.8.2009 15:19:35)

IZVORNA PORUKA: lavica81

ovo sam već vidjela. Nije da opravdavam ovoliki račun jer sam iz Dubrovnika ali Nautica je poznata kao najskuplji restoran u gradu već godinama.Tu ne jedu obični smrtnici nego samo lovaši. mislim da oni koji idu tamo već znaju kakve su cijene i spremni su ih platiti.

ko voli nek izvoli, po meni je suludo potrošiti ovoliki novac na jednu večeru, taman da jedem zlato.

slazem se s lavicom81 i troubled

m600 cijene jesu abnormalno visoke ali svak tko ide u Nautiku zna da ce ga skupo kostat a osim toga u jelovniku lipo pise i cijena. po meni oni koju su se onda zalili nisu u pravo, sve im lipo pise i mogli su odmah vidit koje su cijene i poc ca a ne se lipo najest i onda se tuzakat.

ali ovaj restaurant stvarno nije mjerilo za cijene u Dubrovniku, jest ima skupljih kafica i restauranta ali ima i onih sa normalnim cijenama. na stradunu u Gradskoj kavani kosta bijela kava 14kn ali u jednoj od sporednih ulica u kaficima kao npr. Fontana, Katie O'Conners i sl. kosta bijela kava 10kn. sve ovisi gdje hoces sjest i takvu cijenu ces platit. a onaj tko ne gleda cijenik ili pita nekoga od domacih sam je kriv ako mu je racun veci nego inace.

ivanaa -> RE: sramota (16.8.2009 16:11:13)

kak bi ja mogla znati da su cjene tam takve....dodem u dubrovnik na ljetovanje i sta sad ???kaj pise im na ulazu kak su skupi??pojedem rucak i mogu za Zagreb sa crvenim minusom na tekucem il spavam u zatvoru

lueman -> RE: sramota (16.8.2009 16:15:30)

čuj sorry, a kaj na meniu dok ste birali nisu pisale cijene?????onda ste odmah trebali zvat inspekciju, ako je cijena odrezasna od oka[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Zvonki -> RE: sramota (16.8.2009 16:37:02)

Mene ubola u oko ova cifra za postavljanje stola??? [sm=smiley36.gif]
Ali, baš me briga. Ljudi zarađuju na budalama koje su spremne tamo jesti. Pa što? I ja bi. Uvijek ima naivaca koji će platiti... Čija je to sramota? Ne valjda restorana? [sm=smiley22.gif] Pa ima krema za lice od 100 ml. koje koštaju po 5-6 tisuća kuna i svejedno se prodaju. Svaki proizvod nađe svoga kupca.

ivanaa -> RE: sramota (16.8.2009 16:58:16)

IZVORNA PORUKA: lueman

čuj sorry, a kaj na meniu dok ste birali nisu pisale cijene?????onda ste odmah trebali zvat inspekciju, ako je cijena odrezasna od oka[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]

ja i mm na bracu nismo gledali meni jer smo znali da nam se jedu skampi i nismo gledali meni i ocekivano smo platili veceru oko 500 kn sto smo i ocekivali a da smo tako i tamo jeli ispalo bi nas 5000kn

Lady3 -> RE: sramota (16.8.2009 20:28:40)

Ajme meni,za tu cifru bi dvije obitelji živjele mjesec dana,ma to je katastrofa,ja i da imam love ne bi išla tamo jesti.Ne bi išla iz principa..[sm=smiley13.gif]

ivanaa -> RE: sramota (16.8.2009 20:59:36)

upravo tako,a da ne pricam o turistima...mislim zakaj bi poljaci,talijani ili njemci morali znati da je tam skupo..il se dic i izaci van kad vide meni..mislim halo ovo nije skupo ovo je sramotno,skupo je 50 posto veca cjena a ne ovo
IZVORNA PORUKA: Lady3

Ajme meni,za tu cifru bi dvije obitelji živjele mjesec dana,ma to je katastrofa,ja i da imam love ne bi išla tamo jesti.Ne bi išla iz principa..[sm=smiley13.gif]

MaTana -> RE: sramota (16.8.2009 21:17:37)

ispred ulaza u Nautiku ima izvjesen menu sa cijenama, isto tako svaka osoba koja je dosla u Nautiku jako dobro zna gdje je dosla, tko brani gostu da kad pogleda menu i vidi cijene ustane i otiđe? hello ljudi su pojeli 4 i po kila ribe i 5 kila skampa!!!
Jesu cijene su velike ali i renome Nautike, pobogu papa Ivan Pavao II je tamo rucao!
Cisto da se zna - nemam nikakve veze sa Nautikom niti sam tamo ikad jela. U Dubrovniku postoji stvarno veliki izbor sto se restorana i cijena tice...
Gil's je jednako skup kao i Nautika, ali to su 2 najskuplja restorana svi drugi su drasticno jeftiniji. Neznam ciji je ono racun, ali tko god se uputio u Nautiku sa 12 ljudi morao je rezervirati i samim time smatram da je bio upucen koje su tamo cijene

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>