Ninaa -> RE: sramota (16.8.2009 21:40:53)
|
Ovo je strašno,ali mislim da ak već negdje ideš trebaš malo pogledati cijene,ak ti nije važno koliko ćeš platiti,a i morao bi taj restoran izgledat ko ekskluziva ak je tak skup. Mi bili prošle godine u Istri na bračnom putovanju,u 6 mj. bila je predsezona,ali nismo mogli vjerovati. Toliko su ljubazni, ručali smo svaki dan drugdje, najeli se predobro i nikad nismo platili više od 300 kn. Probali i tartufe, da ne pričam o rakiji, svagdje je besplatna, osjećali smo se ko gospoda jel ne rade razliku između onih koji vidljivo imaju i ostalih.Neznam jel tak svagdje u Istri ili smo imali sreće,ali obišli smo veći dio i tak je bilo svagdje. U Poreču smo sjeli na terasu od nekog Old Puba i naručili kavu, tortu, sladoled isto baš nismo gledali cijene. Kad sam ušla unutra na wc presjeklo me kad sam vidjela di sjedimo.Konobar mi je čak i vrata otvoril. Mislili smo da bu račun da ti dođe slabo no bil je nekih 40 kn,kaj nije stvarno puno. Ak je tak diljem cijele Istre mislim da bi ostatak mogao učiti od njih turizmu.
|
|
|
|