|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija II.
17.5.2008 7:34:46   
mirna
tiho: precitala sam neki dan o tom dečku: prestrašno...ne znam ništa više od tebe...

dobro da je z miom sve ok! Sestri si trebala dati broj, pa ju zamoliti da te u takvim slučajevima prije obavijeste ili ti sama prije odlaska u zg nazovi bolnicu..

lijep dan svima!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 476
17.5.2008 8:28:59   
Elena
kokauser posted image vidjela sam te,samo smo ja i ti nemoj mi pobjeciuser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 477
17.5.2008 8:47:15   
koka
Bok Elena kako je s vama? Jučer nije nitko brijao u bircu, a vidim da nije bilo ni Ive, pa me lagano brine ne javlja se. IVAAAAAAAAA, javi se.user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 478
17.5.2008 8:49:28   
Elena
Ma koka jucer svi bili kod kuce pa nisam mogla na rr jer nekad mi komentiraju pa da ne bi bili nezgodne situacije druzila sam se sa peglom i sve zavrsila,je u ponedeljak konacno idem kod moi roditelji u Kratovo,konacno,jedva cekam

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 479
17.5.2008 8:51:03   
koka
Blago vama i vašem suncuuser posted image user posted image user posted image . Mi se spremamo da zapičimo vani i isoristimo to što nema kiše. Al baš sam pokukala vani i ništa lijepoga za se nadati popodneuser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 480
17.5.2008 8:52:10   
Elena
Nego koka daj mi reci o tvom mjestu gde zivis?Jel to pored mora,turisticko mjesto ili...moram uzeti atlas bas zelim vidjeti gde zivisuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 481
17.5.2008 8:52:47   
koka
Baš mi je drago da ideš kod tvojih, čete ostati dugo? A svako zlo za neko dobro, barem si sve speglalauser posted image , pa sad možešbiti na miru.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 482
17.5.2008 8:55:22   
koka
Nije turističko mijesto, 15 km od Umaga i 30km od Poreča, naši veči turistički gradovi. Buje ima 4000 stanovnika malo mještance, ništa posebno al ima svoje čari i svoje nedostatke. Za Umag i Poreč si čula?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 483
17.5.2008 8:56:41   
koka
A zaboravila sam i Rovinj prekrasan grad a u Istri još i naša Pula s Arenom.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 484
17.5.2008 8:58:01   
Elena
za Porec jesam ali i moj rodni grad je mali i on ima oko 5000 s ostacu neko vrjeme ali posjecivacu vas od neko internet kafe

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 485
17.5.2008 9:02:16   
Elena
tako mi je zao ali svi su ustali i vec je pocelo face mrgude,jao gde sam dosla...ali cure docicu malo kasnije kad budu otisle na posaouser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 486
17.5.2008 9:05:59   
koka
ok Elena odoh i ja stavit sušit veš i da si skuham user posted image , možda kojoj curi zamiriše pa se probudeuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 487
17.5.2008 9:08:07   
Ruža
Jutro cure ja bi jednu veliku kavicu!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 488
17.5.2008 9:12:15   
koka
Dobro jutro Ružice, vidiš da se čuo miris kave do Slavonijeuser posted image , evo jedne odmah. Vidim da niste brijale  jučer, gdje nam je Iva , nikako da se javi? 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 489
17.5.2008 9:12:28   
mamara
bok ruža evo mene sa kavicom!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 490
17.5.2008 9:13:56   
Elena
cure tako ljepo drusrvo ste ali to je to,mislicu na vama,bok do kasnijeuser posted image user posted image user posted image ma boli me uvo za sveuser posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 491
17.5.2008 9:14:54   
mamara
bravo elenauser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 492
17.5.2008 9:17:27   
Ruža
Hvala na kvici curke!user posted image  Baš je dobra, ova moja je sa medom da proba izazvati neki party u mojim crijevima.user posted image
Da nigdje nikoga noćas na RR_u, pa nisam imala s kim čakulati..user posted image
Kako ste mi danas? Što imate u planu?

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 493
17.5.2008 9:20:22   
mamara
Ja Ružo danas na bazen sa svojim sinon, imamo pripreme za more, več se učimo plivat i ronit!user posted image
a ti?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 494
17.5.2008 9:21:13   
koka
Evo ekipiceuser posted image , moj plan se mijenja iz sata u sat, trenutno mislim ne izači jer ništa ne miriše na dobro s tim oblacima, pa bi mogla malo ormare sredituser posted image , jer još uvijek je zimska roba na prvom mijestu. I stvarno se nadam da ću uspijeti jer ako sjednem za kompičem završit ću kao jučeruser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 495
17.5.2008 9:21:51   
koka
Mamara, blago se tebi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 496
17.5.2008 9:22:43   
mamara
koka potpuno te razumijem, ovo je postalo zarazno!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 497
17.5.2008 9:27:12   
Ruža
Cure pa vi ćete biti pravo vrijedne. user posted image  Mamara kupanje... i ja bi isto.user posted image
Ja danas planiram standard vikend čišćenje, a navečer idemo na rođendan kod kumova pa ću im ispeći neki slani kolačić. Jutros sam se ustala ko balon, sva natekla, sad moram čekati da malo splasnem pa da krenem raditi nešto.user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 498
17.5.2008 9:30:30   
koka
Ja još nisam počela vadit bebinu robu, pa to treba vidjeti šta imauser posted image . Preprati a i krevetić moramo s tavana skinuti i ofarbati, moram se malo mrdnuti. 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 499
17.5.2008 9:38:45   
Ruža
Koka pa ti stvarno nemaš još puno vremena... 40 dana... Brzo će to proletiti. user posted image
Jel imate ime za curku?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!