|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala birtija II.
16.5.2008 21:43:53   
Ruža
Sad ti ga stavim na rođendanske torte.
Hvala Elenica...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 451
16.5.2008 21:44:28   
ZVRK
ok,hvala

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 452
16.5.2008 21:49:27   
koka
Daj Bože da se zeznu. Mi smo u nedjelju pozvani na rođendan uz roštiljadu, pa bi bilo fino da ne pada tako da se dijeca rastrče po livadi. A Ružo imam ja tu slavonaca koji idu  često doma. Sve se da dogovorituser posted image .

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 453
16.5.2008 21:51:14   
ZVRK
cure da li netko nudi masažuuuuuuuuu.ramena me rasturaju.ne mogu još puno sijediti ovako

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 454
16.5.2008 21:54:17   
koka
Mene guza rastura od tog izležavanja cijeli danuser posted image .Ok mirovanje, ali danas sam prečerala.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 455
16.5.2008 21:58:31   
Ruža
Curke recept stavljen pa papajte i javite kako je ispalo. 
Što je sve vas boli? Pa MM_ove u akciju i neka masiraju...user posted image
Zvrk ako voliš fine kolače jesi čula za onaj sa sl. vrhnjem, lješnjacima i jadro keksima, kremast a ne presladak. Fini je pa ti ga napišem ako ga nemaš.
Koka sve se da zdogovoriti. Pogotova što planiramo u Ri uskoro, pa ...user posted image  

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 456
16.5.2008 22:03:46   
ZVRK
ružo samo ti piši,a moj mm je na putu još uvijek tako da me masirati moze mali zvrkić ako se probudi ali bolje da on puni baterije za sutrašnji dan

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 457
16.5.2008 22:03:57   
koka
Več kopiran. A sad završava Batman pa mi se čini da ču morati prepustiti MM kompić ,možda i neuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 458
16.5.2008 22:06:24   
Ruža
E sad kad vam krenem popunjavati recepte svi ćete bar po kilu dobiti...user posted image
Koka bori se za kompić!user posted image  Ipak je vas dvoje.user posted image  

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 459
16.5.2008 22:07:33   
Ruža
A gdje nam je Ivkica danas? Obećala da će cijeli dan biti s nama, a nigdje je nema....user posted image
Evo MM ima trudničke želje, hoće voćnu salatu... A što ću sad s njim ipak je školarac, a i one rate za današnji shooping...user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 16.5.2008 22:08:46 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 460
16.5.2008 22:08:47   
koka
Evo ipak prepuštam. Curke pišemo se sutrauser posted image . Laka vam, slatka i mirna noć. Puno lijepih snova i malo ustajanjauser posted image user posted image user posted image .U zadnje vrijeme na prođe dva sat a da mi se ne piškiuser posted image . Buser posted image user posted image user posted image K!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 461
16.5.2008 22:10:10   
Ruža
Hajde Koka...user posted image user posted image user posted image  Navrati nam još poslje...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 462
16.5.2008 22:12:34   
ZVRK
ružo.sta stavim u bijelanjak odmah sve ili ga prvo izmiksam pa dodam drugo???

tamo ne mogu nikako poslati poruku,možda sada

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 463
16.5.2008 22:14:10   
Ruža
Prvo izmiksaš bjelanjke sa šećerom, onda dodaješ ostalo.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 464
16.5.2008 22:16:44   
ZVRK
ok hvala.ekipo i ja se ubrzo gasim......idem zagrijati krevet

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 465
16.5.2008 22:21:11   
ZVRK
laku noć ekipo,i ugodan provod noćnim ptićicama sa čitanjem i pisanjem..user posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 466
16.5.2008 22:35:45   
Ruža
Pa i ti nam bježiš...user posted image  Pa kuda ćete svi?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 467
16.5.2008 23:41:58   
Ruža
Cure pa vikend je počeo, a brtija nam prazna...user posted image  
Gdje ste?user posted image   Nigdje nikoga za pićence?user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 16.5.2008 23:42:16 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 468
16.5.2008 23:49:07   
tiha
cure mi stigli doma u pola 11.....nije mi ni do picenca odo sto prije u krevet sinoc legla u 1 a mia se digla u 3 i nije vise spavala a mi u pola pet kretali za osijek na nagibni vlak!!!crknuta sam...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 469
16.5.2008 23:55:10   
Ruža
Hej Tiha! Kako je prošlo na kontroli?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 470
16.5.2008 23:58:56   
tiha
joj dobro...a kad sam dosla tamo i pokusala predat papire sestra mi je ladno rekla doktor cigit je danas odsutan! ja samuser posted image  mracila tamo na sve al mi je sestra tudman uspjela nagovorit nekog dr da nas pogleda.popuser posted image  sam. za mjesec dana kontrola i dogovor za sljedecu operaciju u 7 mjesecu...znaci jos sljedecih pola godine svaki mjesec u zg!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 471
17.5.2008 0:01:32   
tiha
laku noc pitajte me sta god hocete a ja cu vam ujutro odg.sad stvarno moram priznat da sam komirana i da vise nemogu. ruzo vidis da sam i ja umorna i to jako sigurno te to iznenadilo.....user posted image . jos jednom laku noc!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 472
17.5.2008 0:01:59   
Ruža
Ali sve je o.k.?
Jesi se uspjela naći s curama na kavi?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 473
17.5.2008 0:04:17   
Ruža
Tiha laku noć ti želim, mirno spavajte! Neka je s Miom sve o.k. za ostalo nije bitno. Hajde barem ćeš upoznati metropolu. user posted image
Noć...user posted image  mirni snovi...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 474
17.5.2008 7:05:30   
tiha
dobro jutro!nisam stigla nista otisli smo kod rodbine na rucak i doma to je bio nas dan u zg-u ni na trgu nisam bila strasno! a sljedeci put planiram provest vikend u zg-u pa cemo se valjda uspjet sastat nas par. joj idem jos malo u krpe!e da sve je u najboljem redu s miom!

e da ima jedan djecacic iz belog manastira u zg-u u bolnici zbog kojeg sam jako tuzna. imao je tumor na mozgu mjesecima je u bolnici i sad mu je pukla neka kapilarica u mozgu tako da mu je krv usla u mozak i sad je dosta kriticno. mozda znaju cure koje su iz zg-a pisu o njemu u zagrebackom news-u u tim novinama sam jucer procitala da se to dogodilo. neznam bas puno jer nitko nista ne govori ako netko od cura zna vise molim vas obavijestite me. preziva se hering! bit cu vam jako zahvalna!probala sam ga naci u klaicevoj bolnici ali nikoga nepustaju osim rodbine!

cure odo ja jos malo odspavat muz mi je za vikend doma pa cu spavati!!!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!