troubled -> RE: I šta sad? (27.8.2009 7:54:20)
|
joj, joj... hajmo lijepo stati na loptu i sumirati... žena je koza...to stoji nedvojbeno... ali ipak si ti ta koja odlučuješ... tko je u svemu bitan...dječica koja dolaze na svijet...a njima je posve svejedno kako se zove sjedalica u kojoj će se voziti... poklon je za djecu, a ne za mamu...a novci su danas osobito svima problem... pa i moja paula zna da se ne smije nikome "prtljat po novčaniku" - tako ja to zovem... draga moja, ja bih ovako...kupila i odnijela što sam naumila...ako ona hoće maxi cosi, neka joj druga bude baš takva... hoće li te poprijeko gledati? ...vjerojatno hoće....ali zar je bitno nakon što smo već ustanovili da je koza... takvima će uvijek nešto smetati...pa i da kupiš maxi cosi...ne bi joj odgovarala boja ili joj se ne bi svidjela vrsta whiskeya koju doneseš... poznam ljude koji nikad ničim nisu zadovoljni...uzaludan je posao pokušavati im ugoditi...radi toga to ni nemoj raditi... za 400 kuna možeš svome djetetu čudo toga kupiti...a prioriteti su prioriteti: moje dijete... tvoja djeca... ...ona na popisu dođe tek na neko 15. mjesto... ne popuštaj... dobro su rekle sve cure... osobito fiona...ako popustiš, tu neće biti kraj.... a i sa neonato stolicom...prekrasnom i funkcionalnom, svakako ćeš i bez imalo nelagode, u svakom trenutku, posve mirna moći sebe pogledati u ogledalo... hrabro, samo je prvi korak težak [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|