mlada mama -> RE: I šta sad? (27.8.2009 14:05:00)
|
cuj, i ja sam neke stvari htjela i onda kada su me pitali sto bi ja sam rekla ja bi to i to,htjela sam jednu chiccovu lezaljku bila je oko 500kn. dobila sam neku od 200kn jos je ostala cjena zaljepljena,a kada je ona rodila narucila nam je hranilicu od 1000kn[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Na tvom mjestu ja bi rekla,ako vam je hitno vi kupite,ja sam u guzvi ne mogu sutra nikako u kupovinu...pa cu vam ja dati nesto drugo i onda bi dala taj tl bon od 500kn. pa ce si sama kupiti sta hoce i biti zadovoljna. I drugi put takvim ljudima ne radi uslugu, nemoj ih zvati kada vidis nesto povoljno jer ces ispasti losa jer trazis na snizenjima..,a ona ocito to nece. Krivo mi je bilo sto nisam dobila tu chiccovu,a bilo mi je bed otici kupiti drugu jer sam vec imala tu,ali ajde nekako sam to presla mali nije kuzio razliku izmedju chiccove i ove,ali ni ja nisam prigovarala. Kupila sam joj hranilicu od 1000kn,da bi ona meni rekla nakon par mjeseci da je taj poklon kao nekoristan,jer joj nece beba da sjedi u hranilici. Zato ti bolje daj ili novce ili bon pa nek sama kupi sta joj pase,a ne da ti kupis nesto sto joj ne pase pa da bude nezadovoljna.
|
|
|
|