Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 29.9.2009 17:29:31
|
|
|
|
natalijax
|
zbilja su slatki ciji god da jesu,bas su slatkisiiiiiiii,al me nasmijo ovaj zadnji klinac i klinka
|
|
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 29.9.2009 17:42:32
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: natalijax zbilja su slatki ciji god da jesu,bas su slatkisiiiiiiii,al me nasmijo ovaj zadnji klinac i klinka klinka je baš pristojna.kada je pojela odnijela je tanjur sa stola
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 29.9.2009 17:43:53
|
|
|
|
natalijax
|
garant im je mama rekla da nejedu nista od nepoznatih osoba
|
|
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 29.9.2009 17:45:46
|
|
|
|
ZVRK
|
a možda je i ucjena bila
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 29.9.2009 21:37:06
|
|
|
|
elle1
|
SVI SU MI ODLICNI ALI ZADNJI KLINAC MI JE NAJBOLJI
|
|
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 29.9.2009 21:49:20
|
|
|
|
Zvonki
|
Predivni, predivni su. Kada bi barem imali tu sposobnost da se ne kvarimo godinama
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 29.9.2009 21:52:44
|
|
|
|
tikica_69
|
I meni je zuti legenda
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 29.9.2009 22:09:16
|
|
|
|
Viky
|
preslatki su
|
|
[Obrisani korisnik] 29.9.2009 23:35:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 7.10.2009 10:52:32
|
|
|
|
tikica_69
|
*OVO SU ODGOVORI DJECE U VRTICIMA NA NEKA PITANJA POSTAVLJENA U ORGANIZIRANOJ ANKETI:* */STO NAJRADIJE JEDES?/** * *- VOLIM SVE, A NAJVISE GRAH S DOKOLJENICOM. - NAJSLADJE JEDEM KUPUSA OD SALATE.* - STO DRUGO NEGO KUHANO JAJE NA OKO.. - VOLIM JETRICU I DRUGE UNUTRASNJICE.* */TKO SI TI?/** * - JAKO SAM FINA DJEVOJCICA I LIJEPO PISEM PO CISTOM ZIDU - JA SAM DJED JER SE ZOVEM KAO ON. */STO JE KARAKTER?/**/ /**- TO JE SPORT. MOJ BRAT JE KARAKTERIST. */STO JE SLOBODA?/**/ /**- SLOBODA JE KAD PITAM MAMU SMIJEM LI UZMETI COKOLADU A ONA KAZE: UZMI SLOBODNO! * */STO JE DJETINJSTVO?/**/ /**- TO JE MOJ ZIVOT KAD SAM BIO MALI. */STO JE PUBERTET?/**/ /**- NEIZLJECIVA JE TO BOLEST. I DOBA KAD TI BRKOVI NARASTU PREKO NOCI. - TO JE KAD PRESTANES BITI DJEVOJCICA I SLOBODNO SE MOZES SMINKATI* */KAKO SE PRAVE BEBE?/**/ - PRAVE SE NOCU I ZATO ZMURE KAD SE RODE. - BEBE SE PRAVE OD RODE ILI OD KUPUSA. KAKO KO VOLI. */STO JE SUNCE?/**/ - NAJLJEPE SUNCE JE NA MORU. ONO TAMO STANUJE - JA SAM BAKINO SUNCE. VALJDA JESAM JER ME I MAMA TAKO ZOVE. * */TKO JE PAPA?/**/ /**- ON JE PREDSJEDNIK MUSKIM I ZENSKIM SVECENICIMA. - PAPA JE ONAJ TO SE KRIZA KAD MU MI MASEMO. * */STO JE POLITIKA?/**/ - TO SU LJUDI KOJI CUDNO PRICAJU DA BI DRUGI MISLILI KAKO SU PAMETNI. */ŠTO JE EURO?/**/ /**- EURO JE KAD NA TELEVIZIJI POBIJEDI NASA PJESMA - TO JE ISTO STO I EUROKREM SAMO U MANJOJ STAKLENKI. - CUO SAM KAD JE MAMA REKLA SUSJEDI DA JE GLEDALA EURA SA ONOGA SVIJETA - TO SU NAJSKUPLJI NOVCI KOJI SE KUPUJU KAD PRIMIS PLACU. * */STO JE JUGOSLAVIJA?/**/ - TO JE SESTRA OD NEKOG JUGOSLAVA, ALI JE JA NE POZNAJEM. * */STO JE METROPOLA?/**/ /**- TAKO ZOVU ZAGREB NA TELELVIZIJI. * */TKO JE DOKTOR NAUKA?/**/ /**- TO JE DOKTOR KOJI LIJECI NAUKU. - ON TI NE KAZE DA OTVORIS USTA, SAMO ON PRICA. - TO JE NEKI STO SE MASKIRA PA NE ZNA DA JE DOKTOR. * */STO JE KULTURA?/**/ /**- TO JE KAZALISTE, A MENE CESTO VODE U KULTURU. */STO JE DROGA?/**/ /**- MOJ DJED SE DROGIRA. ON JE DIJABOLICAR I SVAKI DAN DAJE SEBI DROGU IZ SPRICE. * */STO JE AEROBIK?/**/ /**- TO JE STOCNI AERODROM. - KAD TRCIS UZ MUZIKU A NISI BALERINA. - U TO VJERUJU SAMO RUZNE TETE.* */GDJE JE AMERIKA?/**/ - TAMO SU ZIVJELI KAUBOJI I INDIJANCI, ALI SU SE POUBIJALI PA SAD ZIVE SAMO GLUMCI. * */ZA ŠTO SLUZI KOMPJUTER?/**/ /**- ON SLUZI DA MAMA I TATA NE SPAVAJU VISE ZAJEDNO* *TKO JE BIO IVO ANDRIC? * *-** **ON JE BIO ZIDAR I NAPRAVIO JE NAJVECI MOST NA DRINI, ALI MU NISU PLATILI.*
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 7.10.2009 10:54:08
|
|
|
|
Thea
|
*/ZA ŠTO SLUZI KOMPJUTER?/**/ /**- ON SLUZI DA MAMA I TATA NE SPAVAJU VISE ZAJEDNO* Ovo su sigurnorekla djeca od mama sa rr...
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 7.10.2009 11:04:48
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Predivni, predivni su. Kada bi barem imali tu sposobnost da se ne kvarimo godinama ovo definitivno potpisujem...kaze isus kad bi svi bili kao mala djeca...svi bi u nebo....naravno ali mi rastemo pa tako i grijeh u nama...
|
|
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 7.10.2009 11:05:27
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Thea */ZA ŠTO SLUZI KOMPJUTER?/**/ /**- ON SLUZI DA MAMA I TATA NE SPAVAJU VISE ZAJEDNO* Ovo su sigurno rekla djeca od mama sa rr... Da, i meni je to palo na pamet
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 7.10.2009 11:10:14
|
|
|
|
FIONA
|
jako lijep...ajme kako su lijepa nevina i neiskvarena bića i onda ih mi stari konji naučimo biti kao mi...fuuuuj... ..ovo je mrak!
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 8.10.2009 11:26:26
|
|
|
|
Buden
|
kako su slatki i mudri!
Leo 18.01.2009. 04:28h
|
|
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 19.10.2009 15:53:37
|
|
|
|
tikica_69
|
Šta je to ljubav? - Ljubav je kad ti drnda srce! Kako se zovu ljudi koji žive na selu? - Seoci. Kako se zove čovjek koji radi na pumpi? - Benzioner. Razlika između sela i grada? - Paaaa, u selu je trava cijela, miislim iz jednog dijela, a u gradu je isprekidana. Šta je to brak? - Brak je kad momak i djevojka odu prvo u crkvu, a posle u banku ili poštu, nisam baš siguran.. Kako izgleda netko tko se zaljubi? - Paaaa, moraš se naparfimirati, obrijati, napraviš ovako kosu ko jež, da izgledaš ko frajer ! Šta je kredit ? - To je ono u telefonu. Kada ti se potroši, a ti uključiš punjač i imaš kredit. Ko su političari? - To su ljudi koji prave politanke. Šta je to bogatstvo? - To je kad kupuješ sve, pa ti opet na kraju bude dosadno Šta su to reklame? - One služe da ideš piškiti ako ti se piški. - Reklame služe da se glumci odmore. Da li voliš životinje? -- Volim. Pile, prase. Krilce od pileta mi se najviše sviđa! Šta radi matičar? - Uči djecu matematici. - Matičar je kao neki čovjek što ispituje mlade. Šta je to stjuardesa? - Stjuardesa služi ljude u avionu da ne bi oboljeli od gladi. Kako se prave bebe? - Sramota me reći, jer je to jedan bezobrazan posao. - Prave se noću, zato žmire kad se rode. - To je jedan glupav posao za koji se prima dječji dodatak. Šta je droga? - Moj dida se drogira. On je dijaboličar i svaki dan daje sebi drogu iz šprice. Šta je aerobik? - To je stočni aerodrom. - U to vjeruju samo ružne tete.
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 19.10.2009 16:36:57
|
|
|
|
mišica 666
|
preslatki su.
|
|
[Obrisani korisnik] 19.10.2009 17:07:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! 19.10.2009 17:11:41
|
|
|
|
ama
|
KAKO SU SLATKI I PAMETNI DUSE MALE
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!