|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
1.9.2008 10:30:32   
maja
A idem i ja, došao muž na gablec, pa sam opet kasnije tu. Danas imam slobodan dan od kućanskih poslovauser posted image a i od ručka! JUPI

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1076
1.9.2008 10:37:29   
Elena
curke dobar vam dan,ljepi dan.Eto dok ja postavila slike svi mi pobeze,ali idem se i ja malo prosetati pa kasnije druzicemo se,hvala na komplimentima,zaista sam se ljepo provela a Ohrid i Ohridsko jezero su zaista carobne i ljepe i ako ve put nanese to je nesto sto ne smete propustiti posjetiti,a kasnije postavicu jos koja slika od grada da vidite o cemu pricam,papa user posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1077
1.9.2008 10:38:41   
tiha
uzivaj elenica i jedva cekamo nove slike

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1078
1.9.2008 11:21:15   
piggy
evo vratila se i ja. sve sam obavila.
Elena slike su savšene a princeza je ko lutkica!user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1079
1.9.2008 11:38:14   
ZVRK
evo i ja stavila moje slikice sa ljetovanja ,Elena tvoje su slikice superuser posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1080
1.9.2008 11:53:51   
ZVRK
idem popiti kavu sa dečkima u radionu pa se pišemo malo kasnije

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1081
1.9.2008 11:57:23   
piggy
Zvrk vidjela sam slike,mali ti je presladak,veliki dečko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1082
1.9.2008 12:35:34   
mlada mama
i ja sam pogledala slikice super su!!

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1083
1.9.2008 12:39:40   
ZVRK
hvala cure.da jako je veliki-dugi a ima samo tri godine i tri jeseca .a koliko je veliki toliko je i zvrkastuser posted image   .kako bi mm rekao-mamino malo

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1084
1.9.2008 12:43:50   
mlada mama
neka ,neka,samo nek su oni zvrkasti i meni to puno puta padne na pamet,pa kazem:"ajme meni kako je ziv,od kud mu toliko energije??",pa onda opet promislim neka bolje da je takav,to je znak da je zdrav,vesel i zadovoljan

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1085
1.9.2008 12:50:02   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: mlada mama

neka ,neka,samo nek su oni zvrkasti i meni to puno puta padne na pamet,pa kazem:"ajme meni kako je ziv,od kud mu toliko energije??",pa onda opet promislim neka bolje da je takav,to je znak da je zdrav,vesel i zadovoljan

potpisujem te ....kada se primire barem znam da mu je nešto

user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1086
1.9.2008 13:14:24   
mirna
bok svima...

eto i ja imam konačno malo vrijemena za RR i slikice...user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1087
1.9.2008 13:14:58   
troubled
elena i zvrkiću....slike su predivne....
vidi se da ste svi uživali...a dječica...bombončići pravi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1088
1.9.2008 13:17:13   
mirna
kompliment za slike i s moje strane!user posted image Zvrkić je pravi šećer!user posted image Kad ste ga šišali?

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1089
1.9.2008 13:21:38   
tiha
zvrkic mali medeniuser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1090
1.9.2008 13:27:00   
tiha
iva piva zasto nam nisi rekla da si stavila nove vidine slike......ajoj kako je slatka bubica mala!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1091
1.9.2008 13:32:18   
mirna
i ja sam tek sada vidjela vidine nove slikice...user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1092
1.9.2008 13:37:47   
mlada mama
cure objavila sam novu temicu obiteljski zivot iznenadjenje za godisnjicu pisite mi!!!!!!!!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1093
1.9.2008 13:39:03   
mirna
kod nas je iznenađenje ako ju ne zaboravimo, tako da bi ti teško mogla savjetovati...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1094
1.9.2008 13:43:21   
mlada mama
user posted image user posted image tako ce biti i kod nas,mm obicno stavi podsjetnik na mob. za moj rodjendan ili godisnjicu

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1095
1.9.2008 13:51:37   
maja
Išla vidjeti Vidine slike, ma preslatka je, mala dama!!! A tebe bi Iva tukla, na par poruka si napisala da si krupna, a ja nisam vidjela to baš, lijepa i visoka, šećeruser posted image

Svi komplimenti Zvrkiću i Martiniuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1096
1.9.2008 13:58:25   
tiha
mm ima rodendan 15.09

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1097
1.9.2008 14:04:40   
koka
Evo me opet.Zvrk ma slike su super,a Zvrkić je pravi dečko user posted image user posted image .Idem vidjeti šta mi radite.... 

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1098
1.9.2008 14:08:07   
mlada mama
i ja bih vidjela vidine slike,ali ih ne mogu naci

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1099
1.9.2008 14:11:42   
koka
Odi na pogledajte ostale albume pa javni albumi i tamo na Iva piva. Na drugu stranicu. 

Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!