|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
1.9.2008 8:14:03   
Ruža
Nisa prava curka, jedva dočekala vrtić!user posted image

Mirna tako ti je to kad muške šalješ na takve razgovore.user posted image  Ni slučajno ga ne šalji na informacije, tatama uvijek sve dobro, a mame poslije kad dođu ušokiraju se.user posted image

Troubled i Paula sretno prvi dan! Troubled koliko ćeš još raditi dugo?

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1051
1.9.2008 8:14:21   
mlada mama
ajde i ti tiha brzo na spavanac da malo odmoris.moj mis i ja se ustali doruckovali,pogledali crtani i sad idemo polako se spremati za setnjicu

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1052
1.9.2008 8:19:24   
ZVRK
dobro jutro ekipico.pokušala sam nešto pročitati u bircu ali toga ima jaaaaaaako puno pa sam preskakala stranice.moj zvrk u vrtiću,ja sam u kuhinji spremam marendu za dečke i škicam na rr.slikice sa GO vam stavim poslije marende.uživajte mi svi u lijepome danu(ako slučajno nije napravite da bude)

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1053
1.9.2008 8:21:38   
piggy
eto neki u vrtić,neki u školu a neki u šetnju.
Ja ću isto još malo u šednju do hzzo-a.user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1054
1.9.2008 8:35:47   
Ruža
Piggy nisi jedina i ja ću sa tobomuser posted image , moram na posao po potvrdu o plaći i idem na HZZ_o srediti porodiljni do kraja.

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1055
1.9.2008 8:41:41   
piggy
Ja i ti ko da smo se dogovorileuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ružo jesi vidjela da imam 4 zvjezdiceuser posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 1.9.2008 8:42:33 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1056
1.9.2008 8:46:00   
Ruža
Bravo Piggy!user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo što bi ja umjesto zvjezdica tebi stavila kolačiće.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1057
1.9.2008 8:48:08   
piggy
ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo moram se smijati od jutra,odmah mi uljepšaš dan!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1058
1.9.2008 9:16:36   
piggy
čeka me hzzo pa vas napuštam,vidimo se kasnijeuser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1059
1.9.2008 9:33:16   
koka
Evo vratile se mi, skuhala si kavicu pa da vidim koga imauser posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1060
1.9.2008 9:34:46   
koka
user posted image user posted image user posted image Piggy na user posted image user posted image user posted image user posted image i to samo u mjesec i polsvaka čast. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1061
1.9.2008 9:41:53   
koka
 Sad si moram organizirat malo jutrouser posted image . Jutros se bez problema dignuo a to što je Mila nanala 7 sati u komadu me šokiralo, i sva sreća da se probudila jer sise samo što nisu pukleuser posted image , ajme boli mica nije mogla ni bradavicu uhvatit.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1062
1.9.2008 9:58:39   
koka
Ok ja sam popila user posted image . Nema nikoga pa bježim nešto i napravitiuser posted image . Hajde do kasnije.user posted image user posted image user posted image . Zvrk jedva čekam slikice. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1063
1.9.2008 10:05:24   
maja
Koka, jesi mi još tu?! Ja kad dođem svi nestanuuser posted image Idem malo prošvrljati da vidim šta ste pisale!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1064
1.9.2008 10:09:04   
koka
Napokon da i tebe sretnemuser posted image user posted image user posted image , kako je Majo? Noa raste? Jeste počeli sa dohranom, kako se snalazi s hranom? Elena vidim da si i ti tu, hajde cure još mi se Mila nije probudila pa evo vam  user posted image user posted image user posted image sviježe pripremljena.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1065
1.9.2008 10:12:45   
maja
Noa ponovno zaspao, pa ja haram jajomuser posted image , a raste,raste, u dužinu jako ide pa su nam hlace kratke brzouser posted image Dajem mu kašice, voćne obožava, dok smo sa povrćem na vi, jede mrkvu ali ovo drugo neće, ali još je možda rano pa neću navaljivati!

Vidim da i Mila raste, mjenja se, slatkica malauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1066
1.9.2008 10:15:11   
koka
Rastu, rastu, Jedino nas oni prisječaju da starimo user posted image user posted image user posted image .  S tim novim zakonom šta si odlučila ićiraditi s6 mjeseci ili godinu dana?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1067
1.9.2008 10:16:56   
tiha
cure bok...elena slike su odlicne zgodna macaaaaaaaaaaauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1068
1.9.2008 10:18:19   
maja
Ma za godinu, inače bi trebala ići raditi za koji dan, a moje djete još nije spremno za touser posted image Misliš da sam tako dobra da prepustim mužu uživanje domauser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1069
1.9.2008 10:20:37   
tiha
cure spavala sam samo sat i pol i to se mia bila jednom probudila ali nema veze bolje ista nego nista

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1070
1.9.2008 10:21:14   
koka
I ja ću s godinu, nisamni ja toliko luda da propustim taj doživljaj kad rastu. A MM bi se snašo s Milom , Roko u vrtić al onda bi ja imala još više posla kad bi došla domauser posted image user posted image user posted image . Za čuvanje je dobar al za spremanjeuser posted image . Tiha zar si se već naspavala? Elena , Martina je prava damauser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1071
1.9.2008 10:22:42   
tiha
ja se nisam naspavala ali mia je!!!! elena ko da si na moru bila.....predivno

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1072
1.9.2008 10:25:11   
maja
Vidjela još slika, stvarno ko na moruuser posted image Jeste se lijepo proveli? user posted image naravno da jesteuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1073
1.9.2008 10:26:21   
tiha
predivna mi je ona slika izgleda kao more i kao da nema kraja.....stvarno je preljepo!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1074
1.9.2008 10:29:29   
koka
Stvarno izgleda kao more user posted image user posted image user posted image . Cure idem jer mi se princeza budi a pošto je papala u 6  bit će gladna. Hajde pa se vidimo.Pa-pa

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!