|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
1.9.2008 1:35:14   
tiha
e zamisli 41 stranica u bircu nemogu vjerovati ovo je rekord!!!!!!!!!!!! bas smo dobre gazdarice nema stauser posted image

papa.....laku noc zelim svima i slatke i ugodne snove!!!!!!!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1026
1.9.2008 1:35:56   
tiha
42 str.................

papa laku noc

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1027
1.9.2008 1:40:55   
piggy
Laku noć slatko snivaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
str.42user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prave smo gazdarice!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1028
1.9.2008 6:04:12   
Candy
Dobro jutro,drage moje ranoranilice user posted image ...
Evo ja skuhala kavice,pa se poslužite dok se ja vratim s tuširanja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1029
1.9.2008 6:42:00   
Candy
Pa još sve spavate?
Ništa,odoh ja na posao,kavice su tu,želim vam dobro jutro user posted image ...
Čitamo se navečer kad dođem s posla ,ugodan dan vam želim user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1030
1.9.2008 6:46:09   
tiha
dobro jutro curke moje....evo ja se obukla i jos cvokocem koliko mi je hladno! odo si ja curke budit i spremit za odlazak u vrtic pa se javim kad dodemo!

hvala na kavici candy! ja vec srk,srk! kissiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1031
1.9.2008 6:48:47   
koka
Jutro cure mojeuser posted image user posted image user posted image . Evo nas spremamo se za u vrtić. Mila je nočas spavala od 23 do 6user posted image user posted image user posted image . Sva sam zbunjena i sad bi bila spavala al moramo se spremit. user posted image nam je Candy spremila pa da ju popijemo idemo polako.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1032
1.9.2008 6:57:45   
troubled
jutro user posted image
mi ćemo u školu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1033
1.9.2008 7:34:13   
Ruža
Jutro curke!
Sretno klicima sa prvim danima vrtića ili škole!user posted image
Troubled u koji će Paula razred sad? Treći ako se ne varam?

Samo luda mama...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1034
1.9.2008 7:36:13   
tiha
curke mia i ja doma!!!!! stigle iz vrtica

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1035
1.9.2008 7:38:03   
Ruža
Bravo Tiha!Pravo ste brze.user posted image
Kako je Nisa reagirala?

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1036
1.9.2008 7:40:46   
tiha
kao i uvijek! dala pusu mii i meni i otrcala teti u zagrljaj i jos joj kaze.....jao svi ste mi falili i to jako jako!!!
prava maca....obozava vrticuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1037
1.9.2008 7:46:15   
tiha
ruzo nas dvije same na jaji ali bit ce sad kad navale sve mame iz vrtica i iz skole kad navaleuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1038
1.9.2008 7:53:38   
mirna
dobro jutro curke!

mi na žalost još ne idemo u vrtić..user posted image   trebamo prvo na razgovor s psihologom i obaviti pregled. Ubuduće ću se ja dogovarati s vrtićem jer je MM zaboravio na ove uvjete, ili mu nisu rekli ili nije čuo...user posted image   muški...user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1039
1.9.2008 7:54:19   
tiha
joj cure da znate kakve je moja mia imala akcije....derala se do 5 sati tocnije vristala! nismo je mogli smiriti...zaspale u 5 i morale se dic u pola 7.....mia sad siki pa idemo nazad u krevet nista me ne zanima danas cu cijeli dan spavat naravno ako mia bude dala ali i ona je umorna  valjda ce biti spavanja!!!!! komirana sam jedva sam se dosetala do vrtica i nazad...ko puz sam!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1040
1.9.2008 7:55:52   
tiha
ah stvarno ti muskiuser posted image  uvijek sve kompliciraju ili previse pojednostave i pola zaborave!user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1041
1.9.2008 7:57:20   
troubled
evo me opet...kao ispod čekića...sva blistam, šjajim i mirišim user posted image user posted image user posted image
ružo....obje smo trećašice...ja sam 3.a,  a paula 3.c user posted image
mirna...to su formalnosti koje se brzo obave, bit će dobro user posted image
tiha...ljub curama user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1042
1.9.2008 7:58:32   
tiha
sva sreca troubled sto niste isti razreduser posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1043
1.9.2008 7:59:59   
troubled
sreća za nju....bila bih joj atila bič božji da je kod mene user posted image user posted image user posted image
ali ide kod mene na likovnu grupu....to je ležerno vrijeme i ne ocjenjuje se...tu dobro funkcioniramo user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1044
1.9.2008 8:03:19   
troubled
bježimo nas dvije...nas tri ili troje user posted image user posted image user posted image
zanima me kako će klinci reagirati kad me vide sa stomkom user posted image user posted image user posted image
čujemo se user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1045
1.9.2008 8:03:37   
tiha
neka...jer ti smije reci mama u skoli? ja sam imala legicu u razredu mama i tata su joj predavali od 5-8 i bilo je katastrofa morala se uvijek strasno isticat od nas i puno se vise borit za ocjene nego mi! da se nemoze rec ono mama i tata joj predaju pa ima sve privilegije...e bome njoj je bilo katastrofa! tocnije strava i uzas!

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1046
1.9.2008 8:06:04   
tiha
kontam da ce bit....ej jer ona mozda trudna? tak smo se i mi u 2 razredu cudili kad nam je uciteljica dosla sa stomakom...plakali smo kad nas je ostavila bilo joj 3-ce i kad je ona dosla radit ponovo mi je vec zaboravili...user posted image  i bili u 6 razreduuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1047
1.9.2008 8:07:04   
tiha
mia spava.......................pst...........................user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1048
1.9.2008 8:09:48   
tiha
cure odo joj se i ja prikrpit umorna sam uf!!!!!!!!!! papa pisite mi puno toga da imam sta citat kad se probudim!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1049
1.9.2008 8:12:52   
piggy
tiha samo da te pozdravim,evo čekam da mi se skuha kavica,kako ste mi vi već bile sve jako vrijedne.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!