Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 21.12.2008 18:44:45
|
|
|
|
innana
|
cure,, hvala svima na informacijama trenutno sam u poliklinici simbex, kod dr. gavrića on je poprilično komunikativan, nježan je i skroz ok kod pregleda, ali me brine koliko je doktor kompetentan za vođenje trudnoće kako sam na početku trudnoće, bitno mi je čuti iskustvo i tuđe iskustvo zabrinula sam se iz razloga jer me naručio tek za 5 tjedana (otprilike treći mjesec trudnoće), a krvne pretrage nismo niti jednom obavili... također, nisam dobila termin poroda... što se tiče redovitog pregleda van trudnoće - ovog doktora svima preporučam unaprijed hvala i nastavite samo tako
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 21.12.2008 21:16:07
|
|
|
|
Tsmee
|
Dobrodošla Innana! Koliko razumijem ti si na samom početku trudnoće. Ja kad sam bila na prvom pregledu (cca. 5. tjedan) doktor me naručio za 9. tjedan na pregled (dakle, za 4 tjedna), a u međuvremenu mi je dao da obavin pretrge krvi i urina. No, mnoge moje kolegice nisu ni otišle na prvi pregled prije 8. ili 9. tjedna i teek su tad dobile uputnice za osnovne pretrage. Dakle, nije kasno za ništa pa pitaj doca na sljedećem pregledu. Što se tiče dr. Gavrića, nisam čula da je netko imao iskustva s njim pa ti ne mogu pomoći, sorry. U svakom slučaju, pridruži nam se na tudničkom pdfu.
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 15.1.2009 9:28:03
|
|
|
|
larky
|
svegra može i za osijek?? prim.dr.Branko Lederer Sv.Ane 77, Osijek Ne znam kako je bio prema drugima, ali ja sam isla kod njega i izgubila prvu trudnocu, a i drugu bi da nisam otisla kod drugog ginekologa s kojim sam prezadovoljna jer za razliku od Lederera ima više vremena za trudnicu i ne osjecam se kao da sam na traci. Privatna ginekoloska ordinacija Sinisa Matkovic Reisnerova 61 OSIJEK tel 031/211-444 I iducu cu trudnocu ici kod njega
< Poruku je uredio larky -- 15.1.2009 9:30:19 >
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 15.1.2009 9:30:28
|
|
|
|
tikica_69
|
Zagreb Privatna ordinacija Dr. Zdenko Paral privat Sv. Duh dr. Renato Bauman HZZO Dom zdravlja Medvešćak Dr. Đurđa Žigmundovac-Klaić HZZO Specijalistička ginekološka ordinacija Laginjina 16 Dr. Refat El-Hajj HZZO Bolnica Merkur Prof. dr.sc. Srečko Ciglar HZZO i privat: Preradovićeva ulica Poliklinika Podobnik Prim.Podobnik Mario Privatna poliklinika DZ Željezničar Dr. Suada hađiselimović-Dijab HZZO Dom Zdravlja MUP, Šarengradska Dr. Zoran Raič HZZO Studentska poliklinika dr. Zlatko Topalović HZZO Poliklinika Harni dr. Sanja Boras Slivar Dankovečka 2 Zagreb (Dubrava) tel. 01 2923 648 - privat Dr. Čanić KB Merkur - Zagreb Nataša Šemnički, dr.med Poliklinika Harni Dankovečka 1a 10040 Zagreb (Dubrava) 01/2923-648 privat dr. Marija Hršak Dom zdravlja Jarun H. Macanovića 2a (ne mogu naći broj sada) HZZO dr Danijel Šeba Dom zdravlja Švarcova - Maksimir HZZO dr. LučingerPoliklinika Vuk VrhovecHZZO Osijek Privatna ordinacija Sv.Ane 77 prim.dr.Branko Lederer privat dom zdravlja (onaj u tvrdi-preko puta drvenog parka) dr. mirjana glavas HZZO Privatna ginekoloska ordinacija Sinisa Matkovic Reisnerova 61 OSIJEK tel 031/211-444 Split Omiška ulica dr. Sanja Petrović privat, HZZO Poliklinika Cito, Moliških Hrvata 4 dr.sc. Vladimir Šparac privat Poliklinika GynenovaIstarska 21 Dr. Marko Mimica privat dr.Baldo Obad Poljička cesta 5 Split privatnik i HZZO dr. Ana Dekovic Staro rodiliste 021/386127 preko hzzo dr. Ana Dekovic Kastela privatno Pula ROKI GJONI privatna ginekološka ordinacija Palladiova 22 Pula tel.052/215-547 Rijeka dr. Snježana Stanković Fiorella La Guardie 4, Rijeka, privat Sisak PRIVATNA SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKA ORDINACIJA VLADIMIRA VALENTIĆ PETROVIĆ dr. med. spec. ginekologije i opstetriciije S.S. Kranjčevića 11 SISAK 044/510-091 privatno i socijalno Varazdin dr. Davor FaraPoliklinika Feniksprivatno042 260101 Šibenik Dr.Anić Privatna poliklinika Vita uniqua osiguranje ili šoldi 022/312-644 radi i na gin.odjelu u šibenskoj bolnici Makarska dr. Ivo ViskovićDom zdravlja Makarska021- 611-400 Stjepana Ivićevića 2 Jastrebarsko dr. Lenija Pavić Lugović Dom zdravlja Jastrebarsko01/6281506
< Poruku je uredio tikica_69 -- 9.9.2009 16:52:43 >
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 13.2.2009 15:08:25
|
|
|
|
ana220
|
PULA doktor ROKI GJONI ginekološka ordinacija,Palladiova 22 Pula tel.052/215-547 Meni je dr.Gjoni jako puno pomogao i spasio moje dijete s obzirom da sam imala rizičnu trudnoću.U Puli,a i šire pričaju da je najbolji ginekolog u gradu i mislim da ima preko 8500 pacijentica Sve u svemu,jako sam zadovoljna
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 13.2.2009 15:11:56
|
|
|
|
ana220
|
e da,dr.Gjoni radi jedan dan prijepodne/ jedan dan poslijepodne
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 16.2.2009 23:07:15
|
|
|
|
ana220
|
"dr." Dragan Belci je ogavan.toliko je bio bahat i drzak kada sam bila kod njega da sam se istog trenutka ispisala.Definitivno jedno smeće od čovjeka,i danas mi je žao što sam uopće bila kod njega(a išla sam jer sam čula da je "dobar").Ma vraga dobar,nema pojma tip
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 23.2.2009 20:21:04
|
|
|
|
lenči
|
slažem se da Belci nema pojma.Valjda zato što je jako mlad što se tiče dr.Gjonija,smatram da se radi o najboljem ginekologu kojeg je Pula uopće imala .I sama se mislim upisati kod njega s obzirom na to da suprug i ja uskoro planiramo "poraditi" na prinovi.A čula sam da je dr.Gjoni u vođenju trudnoća,a posebice onih rizičnih ekspert(toplo se nadam da kod mene neće to biti slučaj) najbolji ginekolog u Puli
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 23.2.2009 20:23:49
|
|
|
|
Kika83
|
ja sam kod Begić i nebi ju mjenjala za nijednog ginekologa
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 23.2.2009 20:26:49
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mala25 ja sam kod Begić i nebi ju mjenjala za nijednog ginekologa Daj sve podatke pa cemo je uvrstiti na listu preporuka
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 23.2.2009 20:28:31
|
|
|
|
Kika83
|
neznam adresu ali čim budeš išla kod nje,zapišem sve i javim
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 23.2.2009 20:36:45
|
|
|
|
tomi
|
Privatna ordinacija Sv.Ane 77 prim.dr.Branko Lederer privat Meni je dr. Lederer, super, što se tiče i vođenja trudnoče ali i svega ostalog. Sa 18g. otkrili mi cin1 i cin 2, kod njega bila sve sredio, kasnije nikad problema nisam imala. Normalno ostala trudna, uvijek me pregledao , dao savjet , i sve je prošlo u najboljem redu. Napominjem da mi je posudio i električnu izdajalicu kada sam se vratila iz bolnice.
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 24.2.2009 16:54:08
|
|
|
|
BETIKA
|
EVO MENI JE SUPER TOMISLAV ČANIČ, RADI U K.B. MERKUR. Super je
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 24.2.2009 17:55:09
|
|
|
|
lueman
|
samo i jedino dr. Davor Fara Bolnica Varaždin, ambulantu ima u poliklinici Feniks u Vž. eto mene porađal 3 puta. i četvrti put će isto
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 24.2.2009 18:20:11
|
|
|
|
bubac 1
|
ja sam u domu zdravlja zapad kod renate sabljak obrad u prilaz baruna filipovića 11 i super je a na sv. duhu kod dr. hafnera
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 24.2.2009 19:05:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, da bi ordinacije uvrstila na listu preporuka, treba mi ili tocna adresa ili bar broj telefona da nam podaci budu azurniji. TNX!
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 17.3.2009 10:18:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Poliklinika Harni dr. Sanja Boras Slivar Dankovečka 2 Zagreb (Dubrava) tel. 01 2923 648 sve najbolje o njima svima, žene su sve, ima ih 4, čini mi se, privatna je ordinacija, jedna od jeftinijih u Zg
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 24.3.2009 22:35:14
|
|
|
|
zvjezdica28
|
trebam pomoć!!! pod hitno trebam dobrog ginekologa!!!dali tko zna što o ginekolozima u sigetu??? još jedno pitanje ovi ginekolozi u studenskoj poliklinici k njima može svatko???nisam više student... kakva je tamo gužva???naručivanje??? pristupačnost??? hvala
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 24.3.2009 22:36:44
|
|
|
|
FIONA
|
draga za SIGET ti ne znam ak ti nije do sutra kasno čekati mogu pitati nekog sa tog djela grada???...nadam se da ti nije neka frka!
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 30.3.2009 12:10:14
|
|
|
|
anaxx
|
Rijeka??? dr. Snježana Stanković, Fiorella La Guardie 4, rijeka, privat - ZA PREPORUČIT, OPET ĆU KOD NJE-
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 30.3.2009 12:17:27
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo cure, lista preporuka je nadopunjena Naravno samo sa onim ginekolozima za koje ste poslale sve podatke.....
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 30.3.2009 12:26:27
|
|
|
|
anaxx
|
i ja sam u ZG bila kod dr. Zdenko Paral i bila sam zadovoljna...
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 25.4.2009 21:09:09
|
|
|
|
crvenkapica
|
imali koji dobar doktor u splitu......
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 25.4.2009 21:52:48
|
|
|
|
pikachu
|
Nataša Šemnički, dr.med Poliklinika Harni Dankovečka 1a 10040 Zagreb (Dubrava) 01/2923-648 privat dr. Marija Hršak Dom zdravlja Jarun H. Macanovića 2a (ne mogu naći broj sada) HZZO Evo mojih preporuka, Šemnički mi vodi trudnoću, a kod Hršak idem po uputnice. Kod nje sam se upisala tek nakon što mi je Šemnički počela voditi trudnoću pa se nisam htjela prebacivati iako je žena super... Pa onda i dalje plaćam i toplo preporučam polikliniku Harni samo što se tamo plaća, pa ko voli nek izvoli...
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 26.4.2009 12:59:32
|
|
|
|
iva1974
|
imate li preporuku za ginekologa u ST koji radi privtano za voditi trudnoću a da radi i u KBC Split?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!