Liliana24
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: tikica_69 DZ Željezničar Dr. Suada Hadžiselimović-Dijab HZZO Potpisujem za moju doktoricu, ali žena je toliko pretrpana pacijenticama da se morate stvarno oboružati konjskim živcima kad idete na pregled. Inače, stručna, nije paničarka, ono baš odlična doktorica I ja sam kod Dr.Hadžiselimović, ali znam da od Nove Godine više neću biti. Ne znam kako da vam drugačije opišem dolazak k njoj nego kao da igrate neku od starih kompjuterskih igrica sa naizgled jednostavnim, ali nepremostivim nivoima. Prvi nivo bio bi ustvrditi kakav sistem je trenutno primanja pacijentica, budući da sestra Vesna ne zna gdje joj je glava i kao da se trudi svojim radom odbiti pacijentice ( vidiš, vidiš ima tu nečega ) te doslovno svaki puta kad se dođe na pregled vrijedi drugi režim. Jedan put imaju prednost trudnice, pa po redosljedu dolaska, pa se naručuje za pregled, pa kad se naručite opet vam to ne vrijedi jer neke žene već čekaju po 4h u čekaoni da obave pregled, pa onda više ništa ne znaći niti to što ste trudnica, jer se dobro držite pa uzima neke druge koje izgledaju kao da ne mogu dugo čekati, uglavnom.....da ja tak radim svoj posao znam da bih već odavno dobila cipelu u guzicu. Totalna anarhija! ( možda je sestra Vesna punkerica , tak se barem češlja - svi koji idu u Grgurovu znaju o čemu pričam :lol: ) Znaći kad se ustvrdi hoće li vas uopće Dr. primiti ( a tu ste već potrošili min.sat vremena ) onda slijedi čekanje. I čekanje.....čekanje..... po 4-5h znam sjediti i već se ukamenim i ukiselim :) hahahaha, ali stvarno nije ugodno nakon višesatnog sjedenja ići na pregled, uzalud mi trud svirači.... I slijedi zadnji nivo a to je ulazak u ordinaciju Dr.Hadžiselimović gdje vlada potpuno drugačija atmosfera nego u čekaoni, gotovo kao da uđete u neki hram sve je ugodno i mirno, tako da svaki pokušaj nekog žaljenja na potrošeni dan u čekaoni pada u vodu, jer ona odmah počne neku spiku, a i gospođa je u godinama, pa onak, fino sam odgojena , baš bi mi bio bad vikati i svađati se s nekim 3x starijim od sebe. Ali baš se o tome i radi, Dr. Hadžiselimović je već gospođa u godinama, i žena doslovno zaboravi što je rekla na prošlom pregledu. Smatram da je ona dobra doktorica kada je sve u redu, i ne znam kako bi se nosila sa nekim kompliciranijim slučajevima. Kad sam dolazila na kontrolne preglede za trudnoću, onak ugledam UZV aparat u ordinaciji i prvo što sam pomislila bilo je, ajde hvala Bogu neću morati u bolnicu na UZV, uštedjela sam vremena na čekanjima i naručivanju, a kad tamo, žena mene paralelno šalje na preglede u bolnicu. Sve je bilo ok, zdrava sam, i to je bilo vidljivo, a u bolnici me dočekalo takvo zgražanje u stilu što ja radim kod njih zar mi moja Dr.ne zna napraviti UZV? ( Pitali su jel ima aparat, rekla sam da ima) Ugl.zaključila sam da moja Dr.ne zna čitati UZV i ne želi stavljati svoj potpis na nešto što ne zna. To je ok, i ja sam za da više očiju više vidi, ali zašto sam onda plaćala svaki puta kod nje po 70kn UZV koji nije znala pročitati??? Osjećam se užasno kad znam da moram na pregled jer mi ne gine cijeli dan čekanja, i taj dan moram apsolutno sve obaveze odgoditi zbog pregleda. Baš si mislim toliko muke, samo da mi virne na 5 min dolje... :lol: to još nisam doživjela :lol: Ispričavam se unaprijed zbog podužeg posta, ali morala sam ovo izbaciti iz sebe :) Molim vas preporuke za nekog dobrog gin.po mogućnosti ženskog na području Dubrave, Ravnica i Sesveta gdje se ne čeka toliko dugo i kod kojeg mogu preko socijalnog.
|