Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 20.3.2010 7:55:15
|
|
|
|
vnovos35
|
dr. Lenija Pavić Lugović (Jastrebarsko) u svakom slučaju najbolji ginekolog u mojih 40 godina, toliko temeljitosti, pažljivosti, ljubaznosti....isplati se čekati, zaista neviđeno!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 1.5.2010 18:58:35
|
|
|
|
ninaos
|
Dr.Zoran Popović KB OSIJEK odličan dr.susretljiv,ljubazan,stručan +5 (potrebna uputnica)
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 1.5.2010 19:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
dodala bih ovdje još SV. DUH dr. Vladimir Dukić u trudničkoj ambulanti je četvrtkom jedan jako ljubazan, temeljit i stručan dr. - pogotovo moram naglasiti da jako pažljivo pregledava - ima doktora koji ti zabiju kandže, s oproštenjem, a ja jedva osjetim kad me on gleda.
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 24.5.2010 17:38:43
|
|
|
|
bembo
|
samo da dodam da dr. Laušin iz Osijeka radi isključivo privatno, nema ugovor sa HZZO-om. Inače, pohvale za doktoricu!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 14:10:10
|
|
|
|
BEBA2010
|
Odličan ginekolog u Varaždinu je DR.ALEKSANDAR JUKIĆ radi u varaždinskoj Općoj bolnici
< Poruku je uredio mariola -- 12.6.2010 17:26:25 >
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 14:31:59
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi dodala bih ovdje još SV. DUH dr. Vladimir Dukić u trudničkoj ambulanti je četvrtkom jedan jako ljubazan, temeljit i stručan dr. - pogotovo moram naglasiti da jako pažljivo pregledava - ima doktora koji ti zabiju kandže, s oproštenjem, a ja jedva osjetim kad me on gleda. Potpisujem to mi je najbolji ginekolog kojeg sam upoznala i volila bi da ne ode u penziju prije nego sto ostanem drugi put trudna
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 16:33:46
|
|
|
|
martina33
|
Dr.Dinka Pavičić - Baldani-radi u Petrovoj,a privatno četvrtkom u IVF poliklinici u Voćarskoj ulici... Draga,nježna,puna razumijevanja,empatična,vrlo stručna... Kao najbolji ultrasoničar:dr.Milan Kos - poliklinika Vili
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 16:39:33
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: BEBA2010 ODLIČAN GINEKOLOG U VARAŽDINU JE DR.ALEKSANDAR JUKIĆ -RADI U VARAŽDINSKOJ OPĆOJ BOLNICI oo daaa...the best!!! hehe njemu sam rekla da ga volim
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 16:42:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: BEBA2010 ODLIČAN GINEKOLOG U VARAŽDINU JE DR.ALEKSANDAR JUKIĆ -RADI U VARAŽDINSKOJ OPĆOJ BOLNICI oo daaa...the best!!! hehe njemu sam rekla da ga volim joj, otkačenjačo jedna! (kaj bi rekla moja baka - jopica jena!) plačem od smijeha!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 8.6.2010 16:43:49
|
|
|
|
leilany
|
ee mariachi...da ja pocnem pisat kaj sam ja sve tam dozivjela,ti bi pukla od smjeha, al nemrem tu..bilo bi OT
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 14.6.2010 13:50:09
|
|
|
|
sremica
|
ja bih pohvalila osoblje u bolnici- ZABOK jeste da je moj porod bio prije pet godina....ali svejedno...sigurna sam da su sada još i bolji....neka se jave cure koje su tamo rodile.... mene je porađao dr.Ilija Alvir...doktor za poželjeti....nažalost preselio je negdje u zagreb.....Sada je moj ginekolog Vesna Borgudan koja je također odlična....
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 14.6.2010 22:28:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Nisam tamo rodila ali sam radila HSG kod dr. Zadre....ne ponovilo se Nalaz sam cekala 7 dana, sestre kaj god pitas nista ne znaju....a on me iskasapio.Jedino bi tamo mogla izdvojiti kao dobar primjer dr. Furesa koji je sada porodnicar u Zaboku a mene je 2x porodio u Vinogradskoj (95. i 96.)I da, bolnica je super, uredna, sve novo....
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 16.7.2010 14:04:32
|
|
|
|
jamat mama
|
Dr Strahimir Banović ginekolog ambulante na Srdnjacima u ZG, Trešnjavka jug ginekolog privat/koncesija sve pohvale i preporuka od mame jamat <3
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 16.7.2010 19:31:49
|
|
|
|
nemammaste
|
Dr.Dubravka Kalinić, Strossmayerova 19/1, Rijeka Privatnica,žena vrijedi svake kune i više od toga.Iznad svega stručna ali i jako draga,ma sve 5!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 17.7.2010 12:14:13
|
|
|
|
E♥M♥
|
jako lijepo iskustvo sa dr. Ivan Grdinić i Elena Gattoni-Stepanov (OB Pula) i dr. Doris Pilato Ćurko (DZ Poreč) vrlo loše iskustvo dr.Žentin (ili Žentil) KBC Rijeka-čista sirovina od čovjeka (ne znam zašto uopće ima titulu dr.)
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 17.10.2010 18:57:04
|
|
|
|
Dudix
|
dr. Milan Kos Poliklinika Vili privatno 01/ 4846-060 Jako dobar na ultrazvuku, kad ga se nešto pita odgovara konkretno, ugodan...
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 17.10.2010 22:50:57
|
|
|
|
ELENA35
|
poliklinika "HERMAN" dr.Birkić,vodio mi pola trudnoće,a do kraja me vodio i porodio savršeni doktor Kraljević iz Vinogradske,a ima privat i na Jarunu..
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 21.10.2010 10:36:24
|
|
|
|
pakić
|
Vidim da u Rijeci baš i nema preporuka... Evo, ja bi navela svoju ginekologicu, Dr Darju Krešić, vodila mi je obje trudnoće, i jako sam zadovoljna, uvijek bi me savjetovala i odgovarala na pitanja, smirivala kad sam bila zbunjena i uplašena. Adresu ne znam, saznati ću. Ugl.,
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 27.10.2010 18:18:49
|
|
|
|
breskvica22
|
Privatna specijalistička ginekološka ordinacija dr.med.spec.ginekolog Miroslav Kramarić O.Keršovanija 22 on radi i preko socijalnog( zdravstvenog) i najbolji je ginekolog! prosla sam ih sto i svi su bili fuj! on je predobar i idem kod njega privatno jer trenutno nema mjesta da prima pacijente. vrijedi svaku kunu!
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 20.12.2010 10:49:06
|
|
|
|
bubaMaja
|
U Rijeci, dr. Darja Krešić i njena pregenijalna sestra, stvarno su odlični za nas zbunjene buduće mame . Žena je jako smirena i odgovorit će na sva pitanja, pažljiva je a istovremeno i na sitnice reagira i dodatno provjerava za svaki slučaj. Ona isto ne prima više pacijente, a jedini minus je što se ponekad zna dugo čekati. i još jednom moram pohvaliti njenu uvijek veselu raspoloženu i milu sestru!!!
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 20.12.2010 10:52:33
|
|
|
|
bubaMaja
|
zaboravih: DR. Darja Krešić, Cambierieva 2, tel 051 321 552 (promijenila ga je), Rijeka i HZZZO je.
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 20.12.2010 16:56:19
|
|
|
|
modesty blaise
|
Za mene najbolji doktor i čovjek koji mi je vodio trudnoću i bio mi na usluzi dan i noć je dr Milan Kos iz privatne klinike Vili u Zagrebu, a liječnik koji me porodio i isto me tako oduševio je dr Tomislav Hafner iz bolnice Sveti Duh
|
|
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 21.12.2010 8:14:31
|
|
|
|
pakić
|
buba Maja, slažem se sa tobom
|
|
RE: Ginekolozi - preporuke 29.12.2010 16:09:02
|
|
|
|
steffy
|
poštovani! imam pitanje:mengu sam trebala dobiti 25.12. ali nisam, pa sam 26.12 napravila test koji je bio slabo pozitivan. jučer i danas imam neke smeđe mrlje i povremeno roskaste mrlje. pa ako ima netko sličnog iskustva.... hvala
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!