Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 15:20:37
|
|
|
|
ama
|
bitno da ste vas dvoje zivi i zdravi da je sve proslo dobro, i ja sam prosla taj vakum dug porod i tezak al su me gledali ko kraljicu svi su gledali da olaksaju i pomognu utjese i mene i muza za vrijeme bolova tako da se uvijek rasplacem kad cujem pricu ovakvu da su dokt.nemarni da je mogo neci zivot da nastrada tako ali sad uzivaj sa svojim najblizim i bebicom cestitam
|
|
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 15:28:07
|
|
|
|
mala pcelica
|
zaboravila sam ti čestitati na bebici,sva sam se zbunila ...pa čestitam!!
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 15:31:44
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ajoj,sva sam se naježila doka sam ovo čitala,žao mi je što si tako prošla...U svakom slučaju,bitno da ste ti i bebolina sada ok,i da se pazite i mazite...Čestitam.
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 18:13:01
|
|
|
|
Sagem
|
Čestitam od srca hrabroj mamici i malom anđelčiću Baš mi se za tvoje iskustvo, ali sad je sve iza tebe... neka vas tatica čuva i sve se puno mazite!
|
|
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 19:16:28
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica meni je pozlilo dok ovo čitam,a mogu samo zamisliti kako je tebi bilo!!! ne ide mi u glavu da mogu biti toliki gadovi i pustiti ženu da se muči do iznemoglosti i ugroziti i njen i bebin život jer se nekome živo fućka i ne obavlja svoj posao kako treba ...da običnu jebenu infuziju nisu mogli prikačiti i ići ženu otvarati golim rukama .... isuse ne mogu doći sebi potpisujem. Hvala Bogu da ste i ti i beba dobro
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 20:54:29
|
|
|
|
boba125
|
ovo je strasno zao mi je,ali najvaznije je da je sada sve ok i da je vama dobro. cestitke na bebici i ja sam imala porod vakuumom
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 21:23:22
|
|
|
|
ELISABETH
|
Ne mogu vjerovati!!!!! Sreća da je sve dobro završilo. Čestitam ti od srca na hrabrosti i na malenom anđelu.
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 21:34:04
|
|
|
|
emily123
|
ovo je strasno glavno da je dobro zavrsilo cestitke hrabroj mami a bebi puno pusica
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 21:35:58
|
|
|
|
ninishka
|
draga znam kako ti je bilo jer sam i ja to prosla...znam da nije lako...ni ja se nisam otvarala a imala sam jake trudove, sva sreca pa sam isla na carski jer su mi probusili vodenjak, mali je ostao bez vode a u meduvremenu se nagutao te prljave.bio je 5 dana na antibioticima... groznoi kaj su cekali tak dugo... hvala bogu da ste sad dobro i da se sve dobro zavrsilo...ljubni bebicu...
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 21:38:09
|
|
|
|
ninishka
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: mala pcelica ne ide mi u glavu da mogu biti toliki gadovi i pustiti ženu da se muči do iznemoglosti i ugroziti i njen i bebin život jer se nekome živo fućka i ne obavlja svoj posao kako treba ...da običnu jebenu infuziju nisu mogli prikačiti i ići ženu otvarati golim rukama .... isuse ne mogu doći sebi a ovo je stvarno grozno...to im pas nije pohvalno, koje god rodiliste da bilo... kod nas u vz-u su stvarno svi ok...
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 22:52:39
|
|
|
|
lavica81
|
bome iskustvo i po glavno da je sve prošlo dobro i da je bebica stigla čestitam još jednom
|
|
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 23:09:33
|
|
|
|
Anoniman
|
drago mi je da na kraju sve dobro zavrsilo, cestitam ti od srca
|
|
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 23:12:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma bitno da je sve na kraju dobro ispalu i sada lipo uzivajte u svom sincicu....
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 23:16:53
|
|
|
|
Ninaa
|
DRaga žao mi je zbog takvog iskustva i drago mi je da ste ti i beba dobro. ne želim tračati,ali sve moje frendice koje su tamo rodile nemaju lijepa ni ugodna iskustva tak da mislim da tam nekaj baš ne štima. Ja rodila u Vinogradskoj i u ta tri dana doživjela sam samo lijepo i ugodno koliko to može biti. Uvijek lijepa riječ, pomognu ti sestre sve kaj treba..............sasvim druga priča.
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 23:36:10
|
|
|
|
zaba
|
strahota,sramota i nemar,fuj za njih,ali to je sad gotovo.Pusa za hrabrost i tebi i malenom.
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 23:46:23
|
|
|
|
dominik
|
ne razumijem zasto im je problem zenu poroditi na carski...bravo za tebe i bebu sto ste izdrzali i uspjeli...i mi smo imali pupcanu vrpcu oko vrata i kad ti dodje sa tiskas a ne smijes uhh
|
|
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 23:50:55
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: zaba strahota,sramota i nemar,fuj za njih,ali to je sad gotovo.Pusa za hrabrost i tebi i malenom. potpisujem...čestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 17.10.2009 23:51:38
|
|
|
|
ninolina
|
to je strašno, hvala bogu da je to sve to iza tebe i da je tvoj micek uz vas. Iskreno ja sam najviše iz takvih razloga platila porod. Nije to neko prenemaganje ali sve ovo kaj se događa ovako sam koliko, toliko osječala sigurnost pa makar me ona i koštala
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 18.10.2009 0:42:41
|
|
|
|
Kika83
|
Ajme koja priča Hvala bogu sve je iza vas i možete uživati
|
|
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 18.10.2009 1:18:38
|
|
|
|
Krky
|
Jaoj, jadni vi. ali i jako sretni jer je maleni bebendus zdrav i živ i konačno s vama. Ni meni nije baš jasno zašto toliko forsiraju sve prirodno...pa nisu svi slučajevi isti. U kojem to stoljeću živimo da oni ne mogu procijenit kad je frka i panika, ako ne 10 i više dana preko termina. Pa danas valjda i rađamo u bolnicama radi lječničke intervencije i stručnosti, a prirodno i same u svakom slučaju možemo i doma. Uživaj u malcu, dolaze puno ljepši trenuci, a i ovi prošli imaju dobrog: dobili ste prekrasno, zdravo, malo biće.
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 26.11.2009 16:19:54
|
|
|
|
Anoniman
|
ŽENO!!!! S VAKA TI ČAST!!!! Nemam teksta... sam Bog vas je čuvao! Uživajte sad zajedno
|
|
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 27.11.2009 11:03:11
|
|
|
|
curice
|
Svaka vam čast žalosno je da se ovakve stvari događaju u našim bolnicama ljubi svoga anđela i uživaj u njemu
|
|
|
|
RE: Uspjeli smo (u zadnji tren) 27.11.2009 12:28:18
|
|
|
|
komarac1
|
Katastrofa! Svaka čast na izdržanom! Sva sreća da je dobro završilo! Čestitam na
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!