|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
16.2.2010 13:33:41   
bomboncic02
Prošlo je mjesec dana od našeg prijavljivanja...
Luku prijavljujem...tjedan i pol je prehlađen već, noćas je dobio temperaturu, dobio sirup, maloprije je imao ispod rukice 38,5 i sav malaksal, dobio sirup, živnuo.
Bili smo kod dr, kaže prehlada.
Ukoliko bude imao temp danas i noćas, sutra opet idemo dr da vadimo krv..
sve mu se sljeva iz nosića u grlo, kašlje i da, opet smo bili na dva podoja dnevno i sad opet stalno sikimo pošto dečko neće ništa drugo.

Mateju samo nosić curi, mene isto prehlada dere, sve u svemu svi smo u banani..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 401
16.2.2010 13:43:49   
pepeljuga
nadam se da ce vam brzo proci.......user posted image user posted image user posted image

I ja prijavljujem Roka.....od juce oodne tem....malo ima a malo nema....nikakvih drugih simptoma nemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 402
16.2.2010 13:47:09   
mariola
ajoj bombončić držite se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 403
   [Obrisani korisnik]
16.2.2010 15:51:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 404
16.2.2010 15:54:34   
lee
ajme brzo nam ozdravite!user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 405
17.2.2010 9:20:47   
gljiva
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

nadam se da ce vam brzo proci.......user posted image user posted image user posted image

I ja prijavljujem Roka.....od juce oodne tem....malo ima a malo nema....nikakvih drugih simptoma nemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pepi kako je Roko jutros?

Svi bubanima želimo da što prije ozdrave:-))

Neposredna veza do poruke: 406
17.2.2010 9:47:26   
curice
pepi šta je bilo u Klaićevoj,kako je Roko??

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 407
17.2.2010 14:05:59   
bomboncic02
Temp dođe svakih 6-7 h..sinoć se ispovraćao, toliko šlajma mu je bilo u grlo jadniče, ispovraćao je taman i sirup za snižavanje temp.
I danas ima temp..zvala sam pedijatricu, kaže da je i za vrijeme prehlade normalno da se ima temp.ako nam se stanje do sutra ne promjeni, vjerojatno ćemo ići ujutro dr..
Sisamo i sisamo i vječito mu je ruka u majici, to mu je jedina utjeha.
Usisavač za nos nas spašava, čuda izvlačimo iz nosića, šteta što samo smijemo 2x..

Veliki ljubac Rokiću i nadam se da danas nema temperaturu.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 408
17.2.2010 14:09:00   
ninolina
a mišić mali neka brzo prođeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 409
17.2.2010 14:09:06   
pepeljuga
jos uvik temp ali nije 40 kao juce.......bili sinoc u klaicevoj i neka viroza je al sto nemaju pojma jer je sve drugo ok osim nalaza krvi koji upucuje na virozu al nema nikakvih drugih simtoma.....
pratit situaciju i u slucaju pogorsanja doci opet

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 410
17.2.2010 14:14:52   
bomboncic02
Držite se..

Neposredna veza do poruke: 411
17.2.2010 14:16:19   
pepeljuga
i vi istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 412
18.2.2010 10:09:47   
bomboncic02
Pepe kako ste danas?

Mi smo pod temperaturom i dalje, ne prelazi 39..ispovraćao se opet noćas od šlajma, odbija jesti na žlicu, eventualno popije mlijeko na bocu i dalje sisamo samo..

Neposredna veza do poruke: 413
18.2.2010 10:13:38   
pepeljuga
jos uvik spavauser posted image
nocas je imao 38.7 i slabije je savao,stalno je nesto cmoljio

Neposredna veza do poruke: 414
   [Obrisani korisnik]
18.2.2010 10:18:22   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 415
18.2.2010 10:23:06   
curice
šaljem dječici zagrljaje user posted image user posted image user posted image user posted image za što brže ozdravljenje

Neposredna veza do poruke: 416
18.2.2010 10:30:27   
Lady3
svima šaljem vibrice da brzo ozdravite~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~a mamama velig huguser posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 417
18.2.2010 12:53:23   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 418
19.2.2010 14:12:48   
pepeljuga
ej bomboncic kako ste danas......

Mi se odjavljujemo od juce popodne bez tempuser posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 419
   [Obrisani korisnik]
19.2.2010 14:50:47   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 420
19.2.2010 19:58:58   
bomboncic02
Mi noćas zadnja temp..danas bili na kontroli, kaže dr kapi za nosić još dva dana i to je to...Matej mi je jako prehlađen, ali nema temp..
Ali u nadanju da je i neće biti odjavljujemo se....

Neposredna veza do poruke: 421
21.2.2010 10:03:25   
curice
Laura se probudila nakon savršeno mirne noći i ne može se podići na nogu.Plače da je boli noga,nekako je stala na nju,ali šepa,podiže se na prstiće te lijeve noge.
Nema modrice,ne znam da se udarila,al pokaziva na bedreni mišić i viče tu me boliuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 422
21.2.2010 10:07:02   
lee
curice šaljemo vibrice da ozdravi brzo...

user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 423
21.2.2010 10:09:30   
curice
hvala draga,baš me je jutros zabrinulauser posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 424
21.2.2010 10:15:25   
pepeljuga
valjda ce sve biti ok curice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!