|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
8.1.2011 9:51:02   
pincirotvajler
ajme,,pa kaj je to kod vas stalno user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 926
8.1.2011 12:50:25   
BUMBI
Ajme mala pčelice baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 927
8.1.2011 19:21:42   
mala pcelica
danas i temperaturu dobila oko 37,8 user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 928
8.1.2011 21:48:43   
ELISABETH
Moja je danas cili dan imala oko 37, a sad opet 38.5, nadam se da će brzo ozdraviti...
I Majici šaljemo vibrice za što brže ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 929
8.1.2011 21:54:48   
natalijax
a joj jadni kikaće,neka brzo ozdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 930
9.1.2011 0:28:37   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: ELISABETH

Moja je danas cili dan imala oko 37, a sad opet 38.5, nadam se da će brzo ozdraviti...
I Majici šaljemo vibrice za što brže ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za bubane curice

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 931
9.1.2011 0:38:49   
pticica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 932
9.1.2011 7:50:17   
mišica 666
mojoj Luni već dva dana divlja fibra jutros je bila 39.5 i tako se borimo ali na sreću jede i pije a Ramona je već prije imala tu virozu i mislila sam da smo je se riješili kad ono opet jutros fibra 37.4. Karantena je i jutros otvorena user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 933
9.1.2011 8:38:46   
Duve
I ja nekidan pisala da Ema ima temperaturu, ali ju je imala samo 2-3 sata user posted image Ugl. mi smo svi zdravi, a svim bolesnim bebačima želimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 934
10.1.2011 12:54:05   
BUMBI
D od jučer ima  temp oko 38,nismo išli kod doktora,ali mislim da ću ga popodne odvesti jer mu i malo nos curi,qa i malo kašlje

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 935
10.1.2011 13:07:54   
pepeljuga
Nek sva djecica brzo ozdrave

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 936
10.1.2011 14:25:20   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Nek sva djecica brzo ozdrave

~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 937
10.1.2011 14:39:32   
ELISABETH
Kod nas je od jučer temperatura oko 37, ali je još uvik ima...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve male bolesnike

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 938
10.1.2011 22:37:04   
mala pcelica
mi se odjavljujemo...sve boljke su prošle user posted image nadam se da ce to potrajati duze vremena ...

Neposredna veza do poruke: 939
11.1.2011 9:08:32   
mišica 666
ja još nadodajem Luna ima i bronhitis. ali valjda brzo prođe user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 940
11.1.2011 9:15:42   
mami 36
Mi se prijavljujemo,pere nas južina i magla tak da je Sara promukla,kašalj za poluditi i izgleda prehladila mjehuruser posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 941
11.1.2011 11:12:59   
pako
evo i nas tu user posted image
Matea mi ulovi kašalj, preko dana dok se igra samo ponekad zakašlje, nego čim se smiri i zaspe, primi ga i u snu kašlje bilo popodne ili po noći. kaj da mu dam da mu se to malo smiri.
Pošto ima bronhitis ali ne pije stalno ventolin već samo kad ćujem da hripa, da mu dam par dana po jednom na dan ventolin? Možda će mu biti lakše?
Nebi htjela ići još dr. samo zbog kašlja da mi nebi još kaj pobrao tamo.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu mami 36)
Neposredna veza do poruke: 942
17.1.2011 17:12:03   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 943
17.1.2011 17:19:04   
pepeljuga
Tako i meni R i dam mu od mucoplanta onaj neki sirup za laku noc,a od subote je ipak pod temperaturomuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 944
17.1.2011 18:01:13   
anuska08
pako šaljemouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 945
17.1.2011 20:42:36   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 946
17.1.2011 21:42:03   
cuba
Evo i nas u kliniciuser posted image user posted image
Jutros mi je R gurnuo radijator u spavaćoj sobi i pao mu je ravno na nogicuuser posted image user posted image
Odmah smo išli na hitnu, snimili su mu stopalo ali hvala Bogu nije ništa slomljeno već je samo natečeno. Dan-dva mirovanja i trebalo bi sve biti u redu.
Hrabrica moja mala je već popodne šetao kao da se ništa nije dogodilo...nadam se da će proći brzouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 947
17.1.2011 21:43:26   
ikica84
user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 948
17.1.2011 21:44:06   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image za mog zeta

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 949
17.1.2011 21:59:51   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image da brzo prodje

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!