|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
13.12.2011 13:13:59   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1326
13.12.2011 13:27:32   
cuba
A joj, mrvica mala, držim fige da što prije ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PS (Hvala ti na preporuci za Hederan sirup, pomogao mi je R u roku od 2 dana) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1327
13.12.2011 17:15:44   
mamino zlateko
evo nas doma,a pobrala neku virozu,a nakon sto bude prosla godinu dana i bude cjepljena ide na testiranje za alergije,tako je rekla pedica...

cuba nista,meni pomogao kad sam bila trudna,pa sam se sjetila da je i za djecu...tu smo svi da pomognemo svakome

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1328
16.12.2011 11:28:11   
pincirotvajler
mi opet tu user posted image
4d je čak bio u jaslicama
temp jutros,38,pa 39..spava samo i malo si pocica
budemo vidli

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1329
16.12.2011 12:10:00   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za D

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

Neposredna veza do poruke: 1330
17.12.2011 21:51:23   
BUMBI
Ajme pinci,vi opet bolesni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1331
18.12.2011 9:08:51   
pincirotvajler
temp bila samo jedan dan,nije išla preko 39 u guzi
sad kašlje i oči mu suze i krmeljave (jel to upala očijuuser posted image )
nikako ne spavamo opet,sutra smo kod dr again user posted image
slabo jede,jučer čak nije cicao,prvi put je prošlo 24 sata da nije cicao,danas opet nacicavanje..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1332
18.12.2011 10:29:19   
mala pcelica
ajme pa zar opet user posted image
pinci dali ti radiš? ako ne nemoj ga slati jedno 2-3 tjedna u vrtic kad ozdravi nek mu se malo imunitet oporavi ovo je strasno user posted image

Neposredna veza do poruke: 1333
18.12.2011 11:30:45   
pincirotvajler
ne radim baš zato jer nema smisla,tek ću počet tražit nekaj kad on odradi mjesec dana bar u komadu
pio je imunoglukan cijeli rujan i cijeli studeni..neznam,bojim se da nebumo onda morali privikavanje ispočetka user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1334
18.12.2011 17:42:58   
cuba
Evo i nas u kliniciuser posted image
R mi nije ni ozdravio kako treba i sad opet sve ispočetkauser posted image
Mrvica se od jučer doslovno guši u kašlju, iz nosa mu izlaze valjda slapovi niagareuser posted image Noćas nismo sat vremena odspavali u komadu. Sutra opet hodočastimo u pedijatrice. Nećemo u jaslice ovaj tjedan a od Božića naredna dva tjedna ionako ne rade pa ćemo biti kući. Nadam se da će do tada ozdraviti. Pa od 10mj je stalno bolestan, popio je 5 različitih sirupa i stalno se u krug vrtimouser posted image a još sam i ja ovaj put bolesna, već 10 dana mi je začepljen nos, nemam teka, smršavila nepotrebno, glava me rastura...

Pinci user posted image user posted image user posted image user posted image da nam i vi što prije ozdravite, ljubac šaljem tvom slatkišu :-** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1335
18.12.2011 19:05:09   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: cuba

Evo i nas u kliniciuser posted image
R mi nije ni ozdravio kako treba i sad opet sve ispočetkauser posted image
Mrvica se od jučer doslovno guši u kašlju, iz nosa mu izlaze valjda slapovi niagareuser posted image Noćas nismo sat vremena odspavali u komadu. Sutra opet hodočastimo u pedijatrice. Nećemo u jaslice ovaj tjedan a od Božića naredna dva tjedna ionako ne rade pa ćemo biti kući. Nadam se da će do tada ozdraviti. Pa od 10mj je stalno bolestan, popio je 5 različitih sirupa i stalno se u krug vrtimouser posted image a još sam i ja ovaj put bolesna, već 10 dana mi je začepljen nos, nemam teka, smršavila nepotrebno, glava me rastura...

Pinci user posted image user posted image user posted image user posted image da nam i vi što prije ozdravite, ljubac šaljem tvom slatkišu :-** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh,sve znam,sve isto user posted image
evo mi bogme išli na dežurnu sad,,dobio ventolin,rinolan,efedrin user posted image
ugl nejdemo u jaslice idući tj

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1336
18.12.2011 20:25:35   
mariola
Cure baš mi je žaouser posted image
Držim fige da dečki što prije ozdrave a vama šaljem malo zagrljaja utjehe
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
T spava već pola sata i tri puta je zakašljaouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1337
19.12.2011 8:07:15   
BUMBI
Pinic baš mi je žao,nadam se da je D boljeuser posted image user posted image
Ajme pa i R opet bolestan,mišić mali,stvarno ga je sad uhvatilouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1338
19.12.2011 8:20:54   
mariola
Kako su dečki danas? Moj nije noćas kašljao, samo sinoć par puta. Popio je trputac opet jutros, sreća pa ga voliuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1339
19.12.2011 8:32:07   
pincirotvajler
uh nama je trputac dugo pomagao,sad više ne user posted image
bilo sve ok do 01h i odtad više nismo spavali user posted image
sad je čopilo i mm i mene user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1340
19.12.2011 8:34:14   
BUMBI
Ajme,stvarno vas je krenulouser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1341
19.12.2011 8:39:20   
mariola
Ajoj baš mi je žao. Liječite se i brzo ozdravite user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1342
19.12.2011 8:50:35   
cuba
Nama je noć prošla poprilično dobro na svu srećuuser posted image
Kašljao jest ali ga to nije razbudilo. Usred noći se probudio da je žedan i uspila sam mu uvaliti bocu čaja sa medom, onako zbunjen cilu je popiouser posted image  (inače pije isključivo vodu).
Nadam se da ovo ide na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cure držim fige da i vaši mališani brzo ozdraveuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1343
19.12.2011 8:55:24   
mariola
Drago mi je cuba da ide na boljeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1344
19.12.2011 9:04:45   
pincirotvajler
hvala cure user posted image
cuba nek bude sve bolje user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1345
20.12.2011 8:39:53   
mariola
Cure, kako su dječica?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1346
20.12.2011 10:27:53   
mala99
Cure moje, evo da vam ja napišem kako smo mi. ovih dana smo toliko bili u bolnici da nisam stigla ni pisati. Uglavnom uhvatio nas je neki gadni virus, prvo povraćanje svakih pola sata, temp. pa nakraju proljev. Dva puta na infuziji, zaprimljeni smo u dnevnu bolnicu i tako. Danas nam je bolje, napokon je nešto pojeo nakon 5 dana i stao je proljev. Imamo još danas pregled u bolnici.

Samo sada uhvatio mene taj virus, na WC-u svakih pola sata, a još moram s malim kod doktorauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1347
20.12.2011 12:05:04   
pincirotvajler
mala žao mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo malo bolje,čak je super spavao noćas

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 1348
20.12.2011 12:39:07   
cuba
mala jako mi je žaouser posted image
Držim fige da što prije prođe i da blagdane ne dočekate u bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo malo bolje, noć nam je prošla super, par puta se zakašljao i jednom tražio piti (opet sam mu uspila uvaliti čaj s medomuser posted image ).
Još mu nosić curi i kašlje ali to je već sazrilo pa bi ja se nadam do Božića trebao skroz proći. Mene glava napokon više ne boli, još mi je nos pun tako da nemam osjet mirisa ni okusauser posted image  al valjda će bit bolje kroz par dana. Samo znam da mi je puna kapa čaja i medauser posted image
Pinci kakvo je stanje kod vas, jel ide na bolje?

Neposredna veza do poruke: 1349
20.12.2011 12:49:09   
BUMBI
Drago mi je da je R boljeuser posted image user posted image
Pinci kako ste vi?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!