|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
13.6.2012 20:45:18   
BUMBI
ma neće...samo ja mu to nebi davala ako ti ne kašlje.To pomogne kad je bolestan da lakše iskašljava

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2176
13.6.2012 20:53:31   
pincirotvajler
aha,hm
onda ću mu prestat sad davat ovaj sirup od lovora kaj mi je pčelica dala recept user posted image pa ćemo vidjet
ak opet počne krenut ćemo s tim granulama
tnx user posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 13.6.2012 20:56:00 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2177
13.6.2012 21:05:36   
danery
pinci,ja bejbici dajem baš taj čajić od lovora,mada ona samo malo kašlje....
ma kako se to više kod vas neće izliječiti user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2178
15.6.2012 10:54:56   
anaxx
mi smo opet imali dva dana temp 39 i to je to... nikakvih drugih simptoma... ne znam da li da se brinem ili da vjerujem da on, T, tako burno reagirana lokalne jasličke virusiće i to je to... leukociti su bili povišeni ali to je sve... danas ponovo vadili krv pa ćemo vidjeti šta kažu nalazi...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2179
15.6.2012 15:06:54   
BUMBI
Nadam se da će nalaz biti okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2180
15.6.2012 15:08:12   
cuba
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Nadam se da će nalaz biti okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2181
15.6.2012 16:36:11   
mala pcelica
jutros odnjeli majinu mokracu na analizu posto se stalno dole češe i zacrveni joj se koliko god da ju perem,srecom nema bakterija ,dr kaze da su vjerovatno gljivice u pitanju pa je dobila plimicol kremu da ju mazemo i oktanosept da ju spricamo.... ziva sam se izjela dok nalaz nije dosao...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2182
15.6.2012 17:32:03   
pincirotvajler
uh pčelice user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2183
15.6.2012 17:59:27   
danery
joooooj gljiviceeeeeee user posted image
nek brzo prođe....mi smo se 3 mjeseca patili s njima...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2184
15.6.2012 18:36:30   
mala pcelica
aj danery zar toliko ??? user posted image rekla mi je da ju mazem 2x dnevno deset dana,ne znam dal bi mogla duze? u uputstvima pise da se nakon povlačenja simptoma maze još najmanje 2 tjedna,a kako je to baš dole ne znam dal smijem toliko user posted image glupača nisam se sjetila da ju pitam

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2185
15.6.2012 21:09:15   
danery
ma joj,bejb je imala rane od gentiane violet,spalilo joj kožu,pa je zato trajalo dugo....
ali da,samo ti njoj slobodno maži i 2 tjedna,pa bar još 1 tjedan dodatno....neće smetati.....
a možeš ju i nakon piškenja i kakanja poprati u mlakoj vodi sa par kapi alkoholnog octa,on ubija gljivice,pa ju posušiš....tako sam ja bejb prala za svako previjanje i pomoglo je....

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2186
15.6.2012 22:34:49   
mala pcelica
ok tenx user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2187
29.6.2012 11:50:11   
mala pcelica
mi upravo sa hitne opet je imala krpelja na glavi user posted image pozalila se prvo da je boli glava, kasnije izadje napolje da vozi bicikli i zove mene da je na glavi nesto boli,ja izadjem da vidim kad ono krpeljčina i onako se zacrvenilo okolo i malo oteklo ja se odsjekla ... uh toliki imam strah od tih krpelja da je to strasno,ovi na hitnoj me smiruju da kod nas nema otrovnih ,al svejedno meni je svaki krpelj potencijalna opasnost user posted image

Neposredna veza do poruke: 2188
29.6.2012 12:16:07   
pincirotvajler
uh i ja ih se bojim user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2189
29.6.2012 12:16:33   
mamino zlateko
ajoj,user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 2190
29.6.2012 12:30:38   
mala pcelica
rekli su mi da se otrovni krpelji nalaze u zg i okolici user posted image sa cime mazete djecu kad idete u prirodu?

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2191
29.6.2012 12:31:21   
pincirotvajler
zato ih se ja i bojim,,
imamo stick neki,,roll on..u ljekarni uzela
namažem zapešća i gležnjeve i vrat

Neposredna veza do poruke: 2192
4.7.2012 22:30:29   
mala pcelica
mi opet sa hitne maju ugrizao komarac dal za kapak il za obrvu ne znamo jer se ne vidi ubod,al zato joj je oko i oko oka i dio obraza otečeno i crveno user posted image onaj konj od dr na hitnoj nas posalje na pedijatriju punu djece sa virozama ,pola ih je ostalo u bolnici ,još mi samo fali da pokupi virozu i onda ce biti veselo user posted image dr na pedijatriji joj je dala solu medrol inekciju i rinolan sirup da joj dam kad dodjemo kuci i da stavljam obloge od odstajale vode.... nije mi jasno kakvi su to komarci da ona reaguje tako burno ,ima jednu oteklinu i na nozi,ostale su relativno male veličine...sad sam ju natrackala i sinopenom ,samo mi je dr rekla da nesmijem po oku... kupila sam i one narukvice protiv komaraca,zivo me interesuje dal sta djeluju....

Neposredna veza do poruke: 2193
5.7.2012 8:20:13   
pincirotvajler
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2194
5.7.2012 9:20:42   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2195
5.7.2012 9:58:49   
anaxx
ah, pčelice vas baš  hoće zadnje vrijeme, stalno nešto... držite se!user posted image

i moji su obojica svi izpikani od komaraca, mali se svrbi pa mu nastanu ranice pa je još gore, stariji se još i uspije kontrolirati... i njega je pikao u kapak i pola oka mu je bilo natečeno i crveno... nismo bili kod dr. trajalo je dva dana i sad se smiruje.... još su mi se i od vručine i osuli sitnim prištićima oko pojasa i tamo gdje se najviše znoje...

ah, vručine....

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2196
5.7.2012 10:21:47   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2197
5.7.2012 10:45:50   
zlata2
Nadam se da vam je danas bolje! Čudni su ti komarci, i ja imam burne reakcije na njihov ubod...

Neposredna veza do poruke: 2198
5.7.2012 10:50:47   
mala pcelica
danas joj je bolje manje je crveno i otečeno,idemo popodne kod nase pedice pa cemo viditi sta ce ona reci koliko da još pije rinolan...

(Odgovor članu zlata2)
Neposredna veza do poruke: 2199
10.7.2012 7:50:28   
mare00
Cure drage zanima me koristi li koja neki sirupić za imunitet za djecuuser posted image , mi smo bile 1.6 bolesni gnojna upala grla, temperatura stalno visoka 10 dana nismo makle a kamoli vrtića vidjele, onda 1.7 opet viroza ovaj put malo lakše, i evo sinoć opet visoka temp, otkako smo u vrtiću svako malo nešto....a da nespominjem da još  nikad nije prestala noću kašljati još od 1.6user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

probala bi nešto za imunitet, tako su mi bar tete savjetovale dok je pošla u vrtićuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!