|
RE: pismo tati,1942.-2007. 28.10.2009 13:43:46
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: zaba pisao je pjesme,kupio Luciji najljepše sanjke,igrao se s njom iako je već bio jako bolestan,nikad nije na mene vikao,bio je strog ali pravedan,volio je poštene i iskrene ljude,bio je ponosan što sam prvo došla kući i pitala smijem li ostati malo vani na igranje,jedan je od malo muškaraca koje sam vidjela da plaču,bio je jako emotivan,obožavao je Jesenjina,udavio bi nas sa Elvisom,Sinatrom,volio je vesterne i Johna Wayna,bio je pravi zagrebački fakin sa špice,prezirao je gramzivost i šminku,a volio se srediti.Volio je izrađivati predmete od drva,slikao je,pisao pjesme,ma bio je baš onako,super tata.Silno je htio da se mm i ja oženimo,htio je umrijeti znajući da smo Lucija i ja našle sreću.Često vraćam film i naš zadnji razgovor u bolnici.Bilo je sve u redu,pričali smo,čak se i zekali,mama i ja smo otišle,išao je na bronhoskopiju.Nakon niti pola sata Lucijin "papirnati" me nazvao i rekao da se vratimo jer je ipak umro.Strašno,pa sad smo bile tamo.Tješi me da pazi na nas cure odozgora i kad Lucija poludi uvijek joj zaprijetim-deda je rekao da moramo biti dobre,pa se odmah smiri.Bože,kako mi nedostaje. saljem ti jos jedan
|