|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
25.3.2010 12:27:07   
crvenkapica
aih   obavljen  user posted image .....sad  cekanje...............14 dana........uf..

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 826
25.3.2010 12:31:43   
curice
drži se ,čuvaj,a mi odbrojavamo sa tobom i nestrpljivo čekamo
čuvaj se dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 827
25.3.2010 12:32:26   
curice
IZVORNA PORUKA: crvenkapica

aih   obavljen  user posted image .....sad  cekanje...............14 dana........uf..

je li te bolilo??Nadam se da je bilo brzo i bezbolno

Neposredna veza do poruke: 828
25.3.2010 12:42:02   
Gianna
Draga čuvaj se, malo vibrica za sreću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 829
25.3.2010 12:47:50   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image držim fige s tobom čekamouser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 830
25.3.2010 12:49:18   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image user posted image evo malo bubamarica za srecu user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 831
25.3.2010 13:17:26   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image držim fige s tobom čekamouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 832
25.3.2010 15:22:36   
Tsmee
Držim fige i nadam se s tobom... user posted image user posted image user posted image

Neka bude, neka bude...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 833
25.3.2010 15:28:00   
crvenkapica
IZVORNA PORUKA: curice

IZVORNA PORUKA: crvenkapica

je li te bolilo??Nadam se da je bilo brzo i bezbolno

najgore kod aiha je stavljanje onog zeljeza kao i kod papa testa......

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 834
25.3.2010 16:44:53   
zara13
držim ti fige da vam uspijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 835
25.3.2010 19:50:39   
Nejkili
crvenkapice sretnouser posted image user posted image , i neka bude jedna mala user posted image

danas obavila prvu folikulometriju....imam tri folikulićauser posted image , valjda će od tri jedan biti dobitniuser posted image
sutra ujutro me pikaju sa dva gonala, poslijepodne opet folikulometrija....sutra ću točno znati kad radimo AIH, najvjerojatnije u ponedjeljakuser posted image user posted image ...user posted image user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 836
25.3.2010 19:55:12   
Gianna
Malo vibrica za sreću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

IZVORNA PORUKA: Nejkili

crvenkapice sretnouser posted image user posted image , i neka bude jedna mala user posted image

danas obavila prvu folikulometriju....imam tri folikulićauser posted image , valjda će od tri jedan biti dobitniuser posted image
sutra ujutro me pikaju sa dva gonala, poslijepodne opet folikulometrija....sutra ću točno znati kad radimo AIH, najvjerojatnije u ponedjeljakuser posted image user posted image ...user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 837
25.3.2010 20:42:36   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim fige!!!!user posted image user posted image [

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 25.3.2010 20:53:09 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 838
25.3.2010 21:25:38   
lavica81
crvenkapice držim fige i šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale cure sretno i vama i da što prije ugledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 839
26.3.2010 10:54:04   
Tsmee

IZVORNA PORUKA: Nejkili

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 840
26.3.2010 10:58:02   
crvenkapica
nejkili   sretno   user posted image user posted image user posted image user posted image ........

na osnovu cega se nekom daju gonali kad se ide na AIH?.....

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 841
26.3.2010 10:59:33   
Ellenora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sretno

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 842
26.3.2010 11:09:55   
medolino1205
Bok cure, evo da se malo i ja javim...jos malo pa mogu radit test, odnosno utorak bi kao trebala nastupit menzis. Sinoc sam sanjala da sam naisla na janje (i to u svom fizideru kad sam isla radit sendvic i nemam pojma kako je prispia u moj fizider) ucinilo mi se da je bidan uginija i onda malo uzdahnija, bija je mokar, omotala sam ga u rucnik, izfenirala i cili je zivnija, bija je velicine bebe (ljudske) i to smede krzno (zar nisu janci bijeli ili crni?) i tako sam ga ja nosila okolo kao beba na narucju. A dok sam njega nosila usput sam radila testove za trunocu, pola ih je bilo negativno a pola ih je bilo pozitivno, bila sam cila izluden...i onda me probudila zgaravica oko 4 ujutro.....hmmm mozda sam trudna ili mozda sam samo malo skrenila....itko od vas mozda ima takve cudne a i intenzivne snove prije sta imate dobit menzis, imala sam feeling kao da ne sanjam??

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 843
26.3.2010 22:19:09   
Nejkili
e,draga kod mene ti je problem povišen hormon FSH sada je 12,1user posted image ...tako da neznamo kakva je kvaliteta jajnih stanica(na ultrazvuku izgledaju sasvim Ok), a budući da sam 15 mjeseci bila na klomifenu LH trakice,ciljani odnosi,a nije došlo do trudnoće, doc. preporučio uz klomifen pojačati terapiju da potaknemo jajne stanice...prošla inseminacija sa 2 menopura, a ovaj put 4 gonala...jutros primila 2, subota i nedjelja po jedan
u ponedjeljak poslijepodne radimo treći AIHuser posted image user posted image user posted image

sretno čekalicamauser posted image user posted image user posted image i da ovaj tjedan budeuser posted image user posted image

(Odgovor članu medolino1205)
Neposredna veza do poruke: 844
27.3.2010 10:24:16   
crvenkapica
i meni  je  fsh  11  user posted image   i nitko se nije sjetio dati mi  gonale ili sl.

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 845
27.3.2010 15:03:38   
Nejkili
eto vidiš...i ja sam tako lutala dok nisam došla kod ovoga doktora, zaista je stručan u svom poslu i pokušava na sve načine da uspijem na što prirodniji način
daj Bože da ti ovaj AIH uspije, ako ne pitaj doktora zašto ti neda uz klomifen gonal ili menopur da ti se potakne kvaliteta jajnih stanica( neznam jel ideš privatno na postupak ili si u državnoj bolnici)

evo ja i jutros bila na folikulometriji folikuli lijepo rastu, jutros su mi dali još dva gonala, večeras moram primiti štopericu ovittrelle i u ponedjaljak u 15 sati radimo AIHuser posted image user posted image

evo malo za srećuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 846
27.3.2010 15:18:16   
crvenkapica
ne znam.......ja sam privatno  u  CITA, jako su dobri dr.  mislim da je ovo zadnji aih  idem na ivf ako ne uspije

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 847
28.3.2010 0:56:50   
Nejkili
i meni je doktor rekao ako ovaj AIH neuspije slijedi IVF (ja sam ga pitala da mi ovaj mjesec radi IVF, al kaže da treba pokušati s tri AIH-a tek onda se kreće sa IVF-om, to su nekakva liječnička pravila s obzirom na našu dijagnozu neplodnosti ) izgleda da imamo isti problemuser posted image
zapravo dok nam ne izvade jajne stanice nemožemo znati kolike su nam šanse da uspijemouser posted image
nadam se da će nam ovaj treći biti dobitniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image SRETNO !!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 848
28.3.2010 0:57:45   
ninolina
sretno nejki i ostalim trudilicama naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 849
28.3.2010 9:40:32   
Leptir5
Meni su tri doktora (biolog i 2 gin.) rekli da je mala šansa sa insemin. odnosno da je to gubljenje vremena,osim naravno privatnika kojem bi platila insemin. on je rekao da mogu pokušat s njima,ali ne prije laparoskopije. Nisam ja namjerno išla u drugih gin. nego se išla raspitat u bolnicu za M PO pa tako razgovarala sa drugim gin.
Sad kad hoćeš u bolnici radit inseminaciju,ne rade to tako da ti naprave ono šta ti tražiš,nego će odlučit po folikulima i spermiogramu koji će vid umjetne radit. I inseminacija je potpomognuta oplodnja,čim uzimaš hormonske injekcije i tablete.

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!