|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
28.3.2010 9:41:06   
Leptir5
Meni su tri doktora (biolog i 2 gin.) rekli da je mala šansa sa insemin. odnosno da je to gubljenje vremena,osim naravno privatnika kojem bi platila insemin. on je rekao da mogu pokušat s njima,ali ne prije laparoskopije. Nisam ja namjerno išla u drugih gin. nego se išla raspitat u bolnicu za M PO pa tako razgovarala sa drugim gin.
Sad kad hoćeš u bolnici radit inseminaciju,ne rade to tako da ti naprave ono šta ti tražiš,nego će odlučit po folikulima i spermiogramu koji će vid umjetne radit. I inseminacija je potpomognuta oplodnja,čim uzimaš hormonske injekcije i tablete.

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 851
29.3.2010 9:40:42   
Nejkili
danas u 15 sati radimo treći AIH user posted image user posted image ...vjerujem dobitniuser posted image hehehhe

medolino čekamo te sa velikom betomuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 852
29.3.2010 9:42:31   
ninolina
sretno nejkili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 853
29.3.2010 9:50:49   
mariola
nejkili user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 854
29.3.2010 10:15:39   
zara13
sretno nejkiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 855
29.3.2010 10:59:02   
lana 25 st
Sretno Nejkili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 856
29.3.2010 11:01:19   
Domy

IZVORNA PORUKA: Nejkili

danas u 15 sati radimo treći AIH user posted image user posted image ...vjerujem dobitniuser posted image hehehhe

medolino čekamo te sa velikom betomuser posted image user posted image user posted image

sretnouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 857
29.3.2010 11:27:52   
crvenkapica
sretno nejkili    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 858
29.3.2010 13:46:36   
BUMBIKA
Nejkili sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 859
29.3.2010 15:14:13   
Tsmee

IZVORNA PORUKA: medolino1205

Bok cure, evo da se malo i ja javim...jos malo pa mogu radit test, odnosno utorak bi kao trebala nastupit menzis. Sinoc sam sanjala da sam naisla na janje (i to u svom fizideru kad sam isla radit sendvic i nemam pojma kako je prispia u moj fizider) ucinilo mi se da je bidan uginija i onda malo uzdahnija, bija je mokar, omotala sam ga u rucnik, izfenirala i cili je zivnija, bija je velicine bebe (ljudske) i to smede krzno (zar nisu janci bijeli ili crni?) i tako sam ga ja nosila okolo kao beba na narucju. A dok sam njega nosila usput sam radila testove za trunocu, pola ih je bilo negativno a pola ih je bilo pozitivno, bila sam cila izluden...i onda me probudila zgaravica oko 4 ujutro.....hmmm mozda sam trudna ili mozda sam samo malo skrenila....itko od vas mozda ima takve cudne a i intenzivne snove prije sta imate dobit menzis, imala sam feeling kao da ne sanjam??

E draga, stvarno san za prepričati user posted image
Ništa strašno, samo si pod stresom zbog iščekivanja. Ne brini... Držim fige za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu medolino1205)
Neposredna veza do poruke: 860
29.3.2010 15:15:11   
Tsmee
Nejkili sretno danas!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 861
29.3.2010 15:32:21   
Leva
Nejkili zelim ti puno srece i da ovaj IUI bude posljedni user posted image user posted image user posted image
Cekalicama zelim da im vrijeme sto prije prodje i da naprave pravu baby pomamu user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 862
29.3.2010 20:06:26   
Nejkili
drage moje hvala vamuser posted image

AIH obavljen, tri folikula 18mm, 20mm, 21mm valjda će jedan biti dobitniuser posted image user posted image
sad čekanje dva tjedna do vađenja bete, utrogestani 2x2, folacin 1x1 i umjereno mirovanje

čekalicama sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 863
30.3.2010 10:49:27   
Ellenora
Nejkili od srca ti zelim da se mala bebica primi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 864
30.3.2010 11:11:25   
sig
Cure moje - zalutala sam na ovu vašu temu... i.. rasplakala sam se čitajući Vaše objave... toliko boli toliko suza... nadam se da neće biti uzaludne te da će svaka od vas uskoro doživiti user posted image i uskoro u svom naručju držati svog malog user posted image
Jednostavno ... cure SRETNO!! Neka se svakoj od Vas primi... Najkili tebi prvoj ... da za koji dan osvane lijepa vijest o još jednoj user posted image .

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 865
30.3.2010 11:14:56   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: Nejkili

drage moje hvala vamuser posted image

AIH obavljen, tri folikula 18mm, 20mm, 21mm valjda će jedan biti dobitniuser posted image user posted image
sad čekanje dva tjedna do vađenja bete, utrogestani 2x2, folacin 1x1 i umjereno mirovanje

čekalicama sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim fige za user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Nejkili)
Neposredna veza do poruke: 866
9.4.2010 15:21:40   
crvenkapica
beta kaze   0,00   user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 867
9.4.2010 15:49:01   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image žao mi je ,Crvenkapice...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 868
9.4.2010 15:53:05   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 869
9.4.2010 16:04:35   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: crvenkapica

eto ja user posted image skupa sa tobom

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 870
9.4.2010 17:37:24   
anuska08
IZVORNA PORUKA: crvenkapica

user posted image user posted image user posted image Jako mi je žao,draga!!!!!!!!!!!!!user posted image

< Poruku je uredio mariola -- 10.4.2010 23:36:38 >

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 871
9.4.2010 18:35:39   
Ellenora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 872
9.4.2010 20:15:20   
zara13

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 873
9.4.2010 20:23:34   
Leptir5
joj crvenkapice baš mi žao user posted image user posted image
drži se
pusa

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 874
9.4.2010 21:45:45   
curice

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!