|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
30.3.2012 13:06:37   
Alba
Ma hajde Zmaja nemoj tako pomisliti, samo zamisli koliko se sve nas obraduejmo tvojoj beti pa bit ce nesto lijepo i sve nas ces dati radost!!!!!!
Hurrayyyyyy za Zmaju!!!!!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1626
30.3.2012 14:46:06   
Alba
Zmaja gdje si, daj nam dobre vijesti, cekamoooooooo!!!!

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1627
30.3.2012 14:56:19   
*zmaja*
drage moje, hvala vam što ste uz mene....
nažalost moj drugi pokušaj nije uspio, svima vam želim sreću i da vam uspije iz prve ili barem iz druge.
Malena, nadam se da se tvoja beta lijepo dupla!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1628
30.3.2012 15:03:13   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1629
30.3.2012 15:08:42   
Alba
Zmaja mogu da zamislim kako se osjecas, ali imaj poverenja u boga i kao shto englezi kazu: everything happens for a reason!!!!! Glavu gore i na novi rat za bebicu!
user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1630
30.3.2012 19:24:01   
Anni_
Zmaja draga user posted image , ne mogu ni zamisliti kako ti je saduser posted image  
Svi smo mi bolno svjesni činjenice o uspješnosti MPO postupaka ali uvijek se nadamo. Uzmi si vremena, isplači se i nakon toga glavu gore i u nove borbe.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1631
30.3.2012 20:46:06   
BUMBI
zmaja baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1632
30.3.2012 21:18:28   
123beba
Draga Zmaja... user posted image user posted image user posted image  znam da ti je sada user posted image  no neka te tvoj dragi sada mazi i pazi, a vrijeme će učiniti svoje...  još malo pa ćeš u nove pobjede i sigurno ćeš dočekati svoju user posted image ! Drži nam se!

Reba, kako je prošao pregled? Kad ti budu nalazi?

Anni, hvala za info o svemu! Sorry ako previše pitam no, mm isto ima loše nalaze pa ne znam hoće li i on morati još nešto dodatno... jel smijem znati što muči tvog dragog?

Alba, Pinky, Bumbi, Leptir, Malena user posted image user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1633
30.3.2012 22:01:22   
Anni_
Beba samo ti pitaj, uopće nije problem.
Na prvom spermiogramu je imao granični slučaj asthenoteratozoospermije (lošija pokretljivost i morfologija). Sad još ne znamo točno što je sve loše dok ne dođe nalaz poštom, ali nekaj je povišeno, negdje je izgleda neka bakterija, mora urologu, UZV nečega i još svašta. Nisam vidjela nalaz samo je dr. čitala. Čim saznam detalje javim ti sve. Uglavnom, tvom će dragom na pregledu kod androloga uzeti i par bočica krvi i napravit razne testove da dobiju kompletnu sliku (i sjemena i krvi). Prema tome onda napišu uputu što još treba raditi (ili ništa što bi bilo idealno).

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1634
30.3.2012 22:10:04   
123beba
Anni, hvala... pa ja se nadam da ništa jer je mm već prošao detaljne pretrage urologa... krv, mokraća, spermiogram 2x, bisevi... sa svim tim sam došla k dr. Alebiću koji je napisao da ide na andrološku obradu što uključuje i spermiogram, no nadam se da je onda to to... Jel tvoj dragi imao jednu uputnicu ili više za androloga na VV?

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1635
31.3.2012 11:48:21   
*zmaja*
drage moje pozdrav!
nadam se da ste mi sve redom dobro i da uživate u ovom prekrasnom danu.
jučer sam isplakala dušu, iako sam svjesna statistike nisam bila spremna psihički i mislim da nikad neću biti potpuno spremna na negativan rezultat bete. no dobro, danas je već puuuuuuno bolje.
jedino što ne razumijem i nikad neću razumjeti su zlobni, prizemni i neempatični kometari ljudi od kojih to ne bi nikad očekivala. ali čovjek uči dok je živ i kao što mi potpis kaže i noga u guzicu je korak naprijed.
po prirodi nisam drama queen tako da sad još tvrdoglavija idem naprijed.

puse svima i hvala vam do neba na poodršci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1636
31.3.2012 13:47:11   
Anni_
Zmaja, bravo! Tako treba! Potpisujem tvoj potpisuser posted image
Beba, imao je uputnicu za prvi pregled androloga. To je uključivalo spermiogram i krvnu sliku. Ako ste sve prošli onda valjda neće tražiti još jednom urologa i briseve i sl. Nadam se da će ići brzo!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1637
31.3.2012 16:10:11   
reba
zmaja moja draga tako mi je žao..... user posted image ne znam šta bi ti rekla da te utješim.... ali ti mogu reći da imaš nas koje te razumijemo i koje smo tu za tebe... user posted image
drago mi je da si danas bolje i da hrabro uzdignute glave ideš dalje.... user posted image

curke hvala što brinete za mene, ja bila jučer, bilo je ok, nalaz dolazi poštom za tjedan dana, al dr mi je rekla da vjeruje da će sve biti ok i da ona misli da mi ova scintigrafija nije bila ni potrebna ali eto...sad opet čekam nalaz...

tako mi se čini da sve mi živimo od nalaza do nalaza, od pregleda do pregleda, od postupka do postupka uf..... samo se nesmijemo predati
pusa svima i ugodan vikend
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1638
2.4.2012 8:36:57   
Malena1979
Jutro drage moje :)

Zmaja samo glavu gore i biti ce sve u redu. Ovo ti je bio prvi "testni" pokusaj i sada kada si vidjela kako to sve izgleda, sigurna sam da ces sljedeći put uspjeti, samo zadrzi pozitivu user posted image user posted image

Reba korak po korak i stižeš na cilj, drzim fige da ne moraš ići na scintigrafiju i da ce svi nalazi biti ok user posted image user posted image

Bebice user posted image

Alba sta se desava kod tebe?

Anni, sax user posted image user posted image user posted image

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1639
2.4.2012 9:25:09   
*zmaja*
drage moje dobro jutro.
nadam se da ste mi dobro.

Malena, kako si ti nama trudnice jedna user posted image . hvala ti na podršci. iza mene je jedan neuspjeli aih i jedan neuspjeli, kako ti kažeš testni, ivf i bez obzira što je to bio prvi ivf nisam mogla ne bit tužna iako sam se pripremila na neuspjeh....da li će uspjet sljedeći puta to nitko ne može znat, mogu se samo nadat...jednom će uspjeti sigurno.

reba, mila, super što si obavila scintigrafiju, sigurna sam da će nalaz biti super, uostalom to i dr. koja ti je radila scintigrafiju očekuje. kad dobiješ nalaz onda mirne duše možeš do dr. B na sljedeći postupak jooooooooooj baš sam sretna zbog tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

123beba, kako si mi milena? što je novo?

Anni, sax, Alba kako ste mi milene?

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1640
2.4.2012 10:37:04   
Malena1979
Zmaja user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se osjećam dobro. Trbih mi je još uvijek onak napuhnut kao lubenica i još uvijek me povremeno zaboli kao pred mengu. Idem u srijedu kod dr, pa javim sto je rekao.

Jos uvijek mi je sve nestvarno i vrijeme prolazi jakooo sporo. Nije mi uopće niti jasno kako se računaju tjedni, da li od zadnje menge ili od AIH?

Svima velika pusa

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1641
2.4.2012 11:18:17   
123beba
Drage moje, ja sam i dalje u gužvancu pa se samo kratko javljam...

Malena, tjedni ti se uvijek računaju od datuma zadnje vještice... To je standard... Sretno na pregledu! I daj Bože da se sve mi čim prije pridružile tebi! user posted image

Zmaja, Anni, Sax, Reba... svima veliki pozdrav i zagrljaj! Držite mi se, moje hrabre dame! user posted image

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1642
2.4.2012 18:52:17   
sax52341
Bok cure
ja sam cijelo vrijeme bila tu i citala vas ali sam bila van Hr pa nisam pisala
Ja sam sad u novom postupku - danas mi je 7 dan ciklusa, sutra idem na 1. folikulometriju da vidimo koliko je ova koka uspjela snijeti jaja....user posted image
Dajem si sama inekcije u trbuh, nisam vjerovala da cu to moc ali eto uspjela sam. Na Gonalima i Decapeptylu sam. Jedva cekam sutra da vidim sta se desava.
Jajnici me svako tolko zastrecaju valjda bude nesto
Pozdrav cure moje i glavu gore!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1643
2.4.2012 20:30:22   
Anni_
Sax pa to je super!
~~~~~~~ za puno folikula sutra! Javljaj nam obavezno!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1644
3.4.2012 8:59:07   
Alba
Zdravo cure moje drage,

Zmaja bas ti se divim sto si pozitivna i znam da ces uskoro biti sretna i dostices svoj cilj, samo ghlavu gore i napred, bog nas je sve stvorio i on ce se pobriniti za nas, dont worry-be happy!

beba,anni, reba kako ste mi cure, Malena mamice kako ti ide trudnoca nadam se da ti je laka i sretna.

Evo ja posto sam ovog puta odlucila na inseminaciju bez stimulanca i u nedelju sam isla kod doktora on se zacudio kako su mi folikuli porasli(imala sam dvije of 19,5 mm), dao mi je Choriomon amp. pa mi rece da idem u ponedeljak(jucer) jos jednom na kontroli pa da vidi kako je stanje. Juce sam u 9 sati prije podne isla tamo pa kad me pregleda vidi da mi je folikul vec puklo pa mi idemo odmah na inseminaciju pa oko 11 sati mi je uradjena inseminacija. Tamo sam ostala nekih pola sata podignutih nogu onda isla kuci gdje sam opet samo legla do uvece a eto danas dosla na posao. Cure molim boga da mi ovog puta uspe jer ako ne onda idem na ivf. Sada pocinje brojanje dana...14 dana cini mi se predaleko ali potrudicu se da ne pomislim na to.
Malena kad si pocela da imas ''signala'' ili nisi imala uopce?
Ljubim vas sve i daleko mi se cinilo dok sa dosla danas da vas sretnem!!!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1645
3.4.2012 9:30:49   
Anni_
Cure veliki pozdrav svima i malo navijanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alba draga, pa to je divno! Probaj se barem malo opustiti ovih 14 dana i ne razmišljati. A tada ti želim jedan veliki plus i ogromnu betu! Šaljem user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1646
3.4.2012 10:47:57   
sax52341
Evo me!
Imam 4 folikula; bas me bilo strah kako ce bit posto sam si sama davala inekcije pa nisam znala dali sam si ih davala pravilno...
Kontrola za 2 dana

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1647
3.4.2012 22:50:16   
Leptir5
zmaja za optimizam user posted image user posted image samo naprijed hrabro,najveći je uspjeh u 2.IVF-u

sax bravo za samodavanje injekcija,ni neznaš na šta si sve sposoban dok te život ne natjera user posted image

cure sretno ~~~~~~~~~~~

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1648
4.4.2012 6:51:56   
123beba
Dobro jutro moje drage dame! user posted image

nadam se da ste mi sve super i da još uvijek grijete krevet, a ne ovako kao ja... user posted image
Ja hvatam vremena da vam se malo javim prije nego opet krene kaos... user posted image

Sax, jako sam sretna zbog tebe i navijam da sve bude ok sa ishodom user posted image !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alba, navijam da ne moraš na IVF... znači da se sada uhvati i dođe user posted image ! Samo odmaraj, uživaj, neka te maze i paze! user posted image

Zmaja, da uđeš u statistiku koju spominje Leptir! 2. pokušaj ivf-a je najuspješniji! Tako će biti i kod tebe!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, u kojoj ste vi sad fazi? Ako se ne varam ti čekaš 3dc pa da ideš na VV... U kojem roku će vam uopće stići nalazi kući?

Malena kako si nam ti?

Reba user posted image user posted image user posted image  da čim prije svi pregledi završe, svi nalazi stignu i kreneš u postupak za svoju user posted image !

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1649
4.4.2012 15:11:35   
Alba
Zdravo cure,

pozdrav svima i veliku user posted image  za sve nas boraca na ovome ratu koji ce se SUPER zavrsiti tako ja verujem.
sax bravo za tvoje folikule nek nam prave jednu predivnu bebicu.
Malena, kako si nam ti, kako ide bebica user posted image .
Ovo mi je 3 dan od inseminacije a ja ve pocela da haluciniram o milion znakova trudnoce hahahaahh pa bih zamolila Malenu da mi kaze koji znak si ti imala?

Svima jedno veliko user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!