|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
27.3.2012 11:53:35   
Anni_
Zmaja draga, pa to je za par dana! Navijam za tebe i lijepu veeeliku betu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja idem u četvrtak na VV, vađenje krvi i pregled. Nalazi od dragog još nisu gotovi ali mi je sestra rekla da ipek dođem. Nešto se pokrenulo, jupi!!!!!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1601
27.3.2012 12:09:04   
Alba
Malena,
mozda sam je pogresno poslala jer ni ja ne mogu da je nadjem ali na kratko: ja sam uradila prvu inseminaciju prije mesec dana (kako sam vas i informisala) pa nije uspjela, za ovo sam uzela ineksije, tablete, stopericu i sve je bilo ok posto su mi svi rezultati bili dobri ali nije uspjelo. Ovoga puta idem sutra na pregled posto mi je 12 dan posle cikla i nista nisam uzela, niti inekcije ni tablete samo sam pila folan, jela ananas (ne bash toliko jer mi se gadilo) i cekam sta ce biti. Kako je tebi bilo, jer si pila ili uzela nesto ili tako se desilo, ako mozes da mi dash neki tips.
oprosti sto te zamaram jer sad si na nebu i trebas vremena za tvoju bebicu ali ako ti nije tesko.
hvala draga

Neposredna veza do poruke: 1602
27.3.2012 13:08:42   
Malena1979
hej Alba :)

Pa ja sam ti bila od 3-7 dc na Klomifenu, pa 10-11 dan Gonal i onda na štopericu Brevacid kasnije.

Uz to sam pila čaj zeleni i marulju i pila tablete prenatal od Solgara :)

Prati samo što ti dr kaze i biti ce sve ok :)

Kod mene nije bilo problema, ali MM je imao teratozoospermiju i na dan AIH su mu rekli da ima astenozoospermiju (do tad ju nikad nije imao, a kljukao se sa svim mogucim vitaminima, pa smo se bas zacudili)...dr je rekao posto smo na AIH da nas to ne brine jer ce oni sve to lijepo procistiti i na kraju ih je bilo 15 mil ;)

Kiss

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1603
27.3.2012 13:09:10   
Malena1979
Pitanje:

jel znate kada bi se trebalo ići na drugu betu?

Neposredna veza do poruke: 1604
27.3.2012 13:19:59   
BUMBI
Nisam se stigla prije javiti,ali sam još jučer pročitala,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1605
27.3.2012 13:24:45   
Malena1979
Hvala Bumbice user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1606
27.3.2012 13:36:21   
PinkyFunkyBirdy
Malena, ja nisam baš stručnjak, ali mislim da su cure pisale da se nakon 2 dana ponavlja beta i da se tada vidi dal se duplira. Neka druge cure još potvrde.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 1607
27.3.2012 13:38:13   
Malena1979
Ups ja uopće to nisam znala :( Pitat cu dr da li trebam opet betu vaditi, jer sam mislila ici kod njega tek sljedeći tjedan na UZV

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1608
28.3.2012 7:13:35   
123beba
Ubrzomamica, moraš nam javiti jel seka nosi dvojčeke! user posted image  Želim joj super trudnoću da sve bude sjajno, da uživa idućih 9 mjeseci!

Alba, javi u kojoj si fazi... Kada ideš na folikulometriju?

Reba, Anni, ima li kod vas što novo? Anni, kada ti trebaš dobiti? Pretpostavljem da onda ideš 3-5 dan na VV...

Zmajči, još samo 2 dana!!!!!! Jedva čekam da nam se ti pridružiš Malenoj pa da feštamo za obje! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 1609
28.3.2012 8:17:01   
lilia
Čestitam svim trudnicama a onima koje to jo nisu želim da što prije ugledaju plusić. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1610
28.3.2012 9:25:00   
*zmaja*
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste mi?
Malena, trudnice naša kako si ti? kad ideš opet vadit betu?
beba, mila, znam da si ti na čekanju, da li se tu išta promjenilo (mislim na termine pregleda)? kako je bilo u slo?
Anni, tako sam sretna da se počelo i tebi konačno nešto dešavat, samo da sve prođe čim prije i da nam čim prije postaneš trudnica user posted image
reba, kako si mi milena? još malo pa i ti u proceduru ponovno jeeeeeee!
sax, gdje si nam ti? ima li što novo?
Alba, kako si mi? upetljat ću se u tvoju raspravu s Malenom user posted image , ja kad sam išla na inseminaciju isto sam uzimala 3-7dc klomifene, 7-10 gonal i onda ovitrelle štopericu, nakon inseminacije utrogestan...nadam se da će ti pomoći.

drage moje još dva dana, jako sam mirna...vidjet ćemo. naravno da bi svim srcem htjela da je ivf uspio ali sve i da nije znam da su moje js oplodive user posted image  i jako sam sretna zbog toga tako da nije pitanje hoću li ostati trudna nego kad ću ostati trudna i jako sam sretna zbog toga.

svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1611
28.3.2012 14:31:35   
Malena1979
Hej drage moje,

Kako ste mi danas?

Zmaja kako se osjećaš? Jedva čekam da nam se u petak javiš i da beta bude što veća user posted image

Mene još uvijek trbuh boli kao pred mengu ali kažu mi to je normalno...idem sljedeći tjedan na UZV pa bumo vidli kaj dr kaze.

Vezano za betu, rekao je pošto je dosta visoka da nemoram ići ovaj tjedan, ali sljedeći bum išla - možda čak u petak odem, pa se vidimo Zmaja ;))

Kiss

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1612
28.3.2012 15:00:34   
Leptir5
Malena ja sam betu vadila 6x, mislim zbog 6 postupaka, sada ovaj put kad sam ostala trudna nisam je ponavljala jer je odmah u startu bila visoka,i tvoja je visoka što je dokaz da se lijepo dupla,pa ako ti gin nije rekao da ponoviš i ne moraš,a već na sljedećem uzv,koji je 2 tjedna nakon vađenja bete ako sam dobro skužila mogla bi vidjeti i srce kako titra user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

Neposredna veza do poruke: 1613
29.3.2012 8:15:37   
reba
malenaaaaaaaaa jel imaš kakve simptome osim bolova u trbuhu?
joj tako sam sretna zbog tebe user posted image user posted image user posted image  jedva čekam drugi tjedan da odeš na uzv, možda čuješ 2 srčeka ...hihihihi

zmaja sretno sutra, odmah nam se javi, jel imaš kakve simptome? ..... ja se nadam da će beta biti troznamenkasta.....
ovaj mjesec je bio plodan.... ja sam totalno optimistična user posted image

anni sretno danas na pregledu...javi se...

beba šta ima kod tebe?

ja vam sutra idem na scintigrafiju, držite fige da sve bude ok, ak bude a mora ,odmah si idem kupiti klomifene i čekam iduću user posted image  ....  taman mi je ova završila.... ali bit ću vrijedna i u  međuvremenu user posted image

pusa svima user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1614
29.3.2012 8:45:25   
Alba
Zdravo cure moje,

evo ja sam juce bila na kontroli kod mog doka i on me posle kontrole se cudio kako mi je dobro stanje a da ovog meseca nisam uzela nista od stimulanca, pitao me 2 puta jel sam uzela nesto, a ja mu kazem sem ananasa i folana nista drugo. rezultati su mi bili: Endometrijum 9.35mm a foliculi koji su bili puni od 16mm,15mm, i 14mm najveci pa bilo je i manjih. Posto mi je bilo 12 dc on mi preporuci da idem sutra jos jednom pa da vidi koliko su rasli folikuli pa onda da mi da inekciju pa na inseminaciju posle 36 sati. Jako sam optimista a posebno nakon sto  nas je toliko usrecila malena sa novom bebicom.
Zmaja i tebi ce bog dati pozitivan rezultat danas pa i nas koje cekamo cemo ove godine po redom biti sretne.
Nesto me zanima da vas pitam, kako je moguce da se zna tacno vrijeme kada folikul pukne prije inseminacije ili poslije, jer se to vidi na ultrazvuku ili samo na HCG, jer iko zna jer sam pitala doktora a on kaze da je to samo na HCG potvrdjenoio znaci preko krvi.
Sad cao svima pa cucemo se......raditi malo!

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1615
29.3.2012 9:02:20   
*zmaja*
drage moje dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste mi danas?

rebica, i tebi i meni je sutra važan dan, želim nam samo savršene rezultate sutra user posted image . što se tiče mojih simptoma, imam mućninu koja me prati do navečer bez obzira da li jedem ili ne, pišam po noći i od jučer me bole leđa i trbuh tu i tamo. međutim, ja sam ti jako podložna autosugestiji tako da sam odlučila sve simptome ignorirat i čekat petak....sutra ću bit pametnija user posted image . držim fige da ti je scintigrafija uredna, ne priznajemo nikakve druge nalaze osim savršenih, jel' tako? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alba, wow, bravo za toliko folikula, zar ananas to može napravit???? fakat nisam znala. draga moja sad se lijepo opusti i uživaj, što se tiče pucanja folikula, kad folikul pukne to se vidi na uzv-u koliko ja znam. svim srcem ti želim trudnoću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Annice, milena sretno danas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , odmah nam se javi!

beba, mila moja, kako si mi ti? što je novo? evo vibrica da procedura dođe čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sax, gdje si naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam?

a kako je naša trudnica? Malena, kako si srećo? javi nam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

puse svima!!!!

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1616
29.3.2012 11:10:43   
Malena1979
Drage moje curice :)

Ne mogu vam riječima opisati koliko sam sretna vašom podrškom i koliko mi ona znači user posted image user posted image user posted image user posted image

Trbuh i dalje boli kao pred mengu i napuhnut je i dalje, često idem pi pi i malo me grči dok to obavljam, ali sam čitala po forumima da je to normalno i da nekim curama i do kraja trudnoce traju ti PMS grcevi...Idem sutra vaditi betu, tek toliko da se umirim, a onda sljedece tjedan na UZV (znam da se nista previse nece vidjeti ali da se uvjerim da je sve ok jer mi je trbuh kao bomba hehe)

Zmajice jedva cekam tvoju beticu, sutra samo hrabro, a ja ti se javim sms da dogovorimo detalje. Ovi svi simptomi bi stvarno mogli biti to user posted image user posted image user posted image

Albice Opaaa, bravooo!!! Bome imaš velike šanse ovaj mjesec - wooow 3 folikule prave velicine i to samo od ananasa..ideš beba hehe Meni ti je dr prije inseminacije napravio UZV i rekao da su taman pukle i da smo došli u savršeno vrijeme, tako da se vjerojatno to onda i tako može vidjeti ;) Ja sam imala samo 1 folikulu veličine 19,6 mm..samo da napomenem da sam se ja odmah poslije AIH digla sa stolca (nisam ležala 15 min) i taj dan smo se MM i ja keksali, pa je možda i na taj način došlo do začeća ..možda kojoj od vas to isto donese srecu ;)))

Rebice sretno ti sutra i jedva čekam da nam i ti kreneš u akciju - proljeće je i sve je nekako ljepše i pozitivnije ;) Voljela bi da su 2 srčeka, ali i jedno je savršenooo. 2 bi mogla biti jedino ako su jednojajčani blizanci hehehehe A ti pij čaj i prenatal i kao što je Alba rekla papaj punooo ananasa ;) Mužu kupi sjemenke piskavice (11 kn košta pakiranje) i od toga mu 3 puta dnevno čaj napravi ;)

Leptirice hvala ti puno na infu ;) Jedva čekam UZV, mislim da kad cujem srce da cu umrijeti od srece ;) Taj UZV se radi vaginalno koliko sam shvatila?

Anniiiii sretno ti bilo i drzimo fige da danas sve ok prođe ;)

a di je naša beba? javi nam se draga da znamo što se kod tebe dešava i je li sve u redu user posted image

user posted image user posted image

Pusica svima

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1617
29.3.2012 12:35:25   
123beba
Drage moje dame evo i mene! Kod mene je sve na stad-by... danas jedino idem pokupiti sve uputnice i to je to za idućih mjesec i pol...
Stalno vas pratim, no malo me je gužva stisnula pa se ne stignem javiti čitav dan.

Reba i Zmaja i ja vam želim super rezultate sutra! user posted image  

Anni, javi kako je prošlo! Joj jedva čekam da sve krene i da ugledaš svoj user posted image

Malena, nadam se da odmaraš i uživaš! Zaslužila si nakon svega opustiti se!

Hvala svima što mislite na mene! user posted image

I mislim da bi jedna zajednička kavica opet bila ok pa ako je netko za neka se javi!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 1618
29.3.2012 19:48:59   
Anni_
Eto curke ja obavila sve danas. Nalazi od dragog su došli i nisu baš nekaj ali nisu ni grozni. Sad on mora ganjati svašta, samo još ne znamo sve dok ne dođe poštom doma nalaz i mišljenje. Ja se s doktoricom nisam još ništa dogovorila, ali mislim da će ako inzistiramo biti odmah IVF. Mada je rekla da s obzirom na spermiogram mogla bi i inseminacija. No, sad se čekaju nalazi mojih hormona tako da moram doći 3 dc. Onda ćemo biti pametniji!
Beba tak da znaš nalaz je bio gotov za 3 tjedna i nisam čekala da dođe doma. Tamo sam pitala za nalaz i rekla mi je sestra da je u bazi i da doktorica može do njega. Inače, čekala sam sve skupa oko 3 sata (i vađenje krvi i pregled). No, nakon vađenja krvi sam otišla kupiti nešto za jesti i na kavu jer sam znala da neću doći na red prije 10. Bilo je hrpa punkcija i transfera! Sve neka pozitivna vibra u zraku! Ohrabrujuće! Ti ne brini, brzo će ti to sve proći i doći ćete i vi na red.
Zmaja draga sretno sutra s betom!!!!! Mislim da smo svi kao i ti s autosugestijom! To je fakat zeznuta stvar, ali nadam se da je ovaj puta i nešto više kod tebe, simptomi bi mogli biti i stvarni! To ti stvarno od srca želim!
Reba nadam se da će scintigrafija proći OK i da štitnjača neće raditi probleme. A onda u akciju!
Malena nek sutra isto beta bude velika! Samo polako i opušteno, uživaj u trudnoći!!!
Alba, super za folikule! I ja bih tri, kak se to dobije? He he! Nadam se da će sve proći OK i da budeš i ti uskoro trudnica!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1619
30.3.2012 9:13:27   
*zmaja*
drage moje dobro vam jutro.
evo ja izvadila betu i lijepo popričala s našm trudnicom Malenom user posted image  koja je isto izvadila betu.
e sad čekamo do 14h. interesantno je kak su mi svi simptomi prestali kad sam izvadila krv user posted image .

Annice, super da si sve obavila, a ako vam je dr. rekla da je nalaz spermiograma i za inseminaciju onda je to super vijest, joj baš sam sretna zbog tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sad u nove pobjede! želim ti da vrijeme prođe čim prije do prvog postupka i da nam ostaneš trudna od prve.

reba, milena javi se kako je bilo na scintigrafiji.
beba, mila moja, kako si mi ti? u gužvi očito user posted image , što se kave tiče ja sam apsolutno za!
sax, gjde si naaaaaaaaaaaaaaaam?
Alba, kako je kod tebe?

puse svima!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1620
30.3.2012 9:23:44   
BUMBI
zmaja sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image
Čekamo lijepe vijestiuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1621
30.3.2012 9:48:40   
PinkyFunkyBirdy
Zmaja, moram priznati da cijelo jutro razmišljam o tebi i tvojoj beti. user posted image Toliko sam u iščekivanju kao da ja čekam nalaze.
Držim fige na rukama i ako treba i na nogama samo da bude ogromna beta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko će sad dočekati 14h? Jedva sam dočekala da se sad javiš. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1622
30.3.2012 10:24:21   
Anni_
Zmaja draga, potpisujem Pinky! Sve čekamo s tobomuser posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1623
30.3.2012 11:54:42   
Riza
Zmajaaa...mislim na tebe.. javi nam divne vijesti!!! Samo hrabro!!user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1624
30.3.2012 12:15:59   
*zmaja*
drage moje Pinky, BUMBI, Riza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hvala vam milene što mislite na nas, na mene.
vidjet ćemo kako će biti, nadam se i želim svim srcem ali nešto mi govori da nije uspjelo...znam da ne smijem crno mislit ali spremna sam na sve varijante. usotalom, ivf uopće nije ništa strašno tako da ako treba ići ću još 100 puta.
eto, malo sam olakšala dušu ovdje, ma uhvatila me neka malodušnost...srećom to kod mene jako kratko traje user posted image

volim vas sve!!!!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!