|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
21.3.2012 13:56:46   
Alba
Zdravo cure,

evo mene posle prve neuspjesne inseminacije danas mi je poslednji dan user posted image . jednom sa mislila da se odmorim ovog mjeseca ali opet mi se cinilo izgublenje vremena (a vrijeme nemam) pa odlucila da idem opet na drugu inseminaciju ali necu uzeti nikavkih stimulacija samo one injekcije za zrelost folikula pa da probam.
Pocela sam da jedem pomorandje i ananas kao prirodno da pokusam. Ono sto me najvise zabrinjava je da doktori su mi rekli da je sve super i sa mnom i mom M ali zasto nije uspela bog zna.
Zmaja nadam se da ce ti ovog puta biti bebica i to se nadam za svima nama.

< Poruku je uredio Alba -- 21.3.2012 13:59:47 >

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1551
22.3.2012 8:38:06   
reba
dobro jutro drage moje
ja konačno sutra idem kod edokrinologa i jedva čekam da vidim šta će mi reći za moju štitnjaču... nalazi su mi svi sada ok samo što mi je opet taj tsh 0,59...user posted image

alba žao mi je što ova aih nije uspjela ali mi je drago da si odlučila na drugu... papaj puno ananasa i cikle, kažu da je dobro user posted image

malena kad radiš test?
zmaja kako je?

anni, beba user posted image user posted image  sad dok nas 3 čekamo sve te nalaze i preglede glasno navijamo da nam curke budu user posted image

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1552
22.3.2012 9:52:44   
*zmaja*
dobro jutro drage moje!
veliki pozdrav iz zadra user posted image , eto ja na službenom putu danas ali nisam propustila spojit se na rr da vidim šta se događa s mojim curkama.
reba, milenice, super što ideš endokrinologu, pa da se konačno nešto pokrene. javi nam obavezno kako je bilo i držim fige do neba da možeš odmah u proceduru user posted image user posted image user posted image . ja sam ok, osjećam donji dio trbuha stalno, prilično mi se spava....spavanje pripisujem tome što sam se potpuno opustila.
alba, mila moja, žao mi je kaj je user posted image  došlauser posted image user posted image user posted image , bravo za stav user posted image user posted image user posted image , kreni s pripremama za drugu inseminaciju i sigurna sam da uspjeh neće izostati.
Malena, kako si mi? ima li šta novo?
beba, Anni, sax, kako ste mi drage moje?

puse svima, idem radit!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1553
22.3.2012 10:16:28   
Malena1979
Komadi helou ;)

Reba drzim fige da kreneš i ti u akciju napokon i da doktor kaze da je sve ok :)

Alba i kod mene je sve ok, i isto tako nisam uspjela iz prve, a sada cekam rezultate druge. Glavu gore i vise srece ti zelim sada u drugoj turi ;)
Samo pij puno tekucine i zdravo se hrani, a isto tako i tvoj dragi :)

beba user posted image

Ja čekam user posted image . Pošto sam bila na AIH 12.03. - čekam do 26.03 - ako se dotada ne pojavi idem na betu...ali nekako me sve boli i imam osjecaj da bum dobila i prije tog termina :((

Pusa svima

user posted image

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1554
23.3.2012 9:50:11   
*zmaja*
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image
kako ste mi danas?
za točno tjedan dana vadim beticu jeeeee. baš me zanima? strah me odreagirati na bilo kakve simptome jer se bojim autosugestije. s obzirom da znam da sam sposobna umisliti svakakve simptome, sad kad osjetim bol u donjem dijelu trbuha, leđa, mućninu i pospanost uvjeravam sama sebe da to nema veze s trudnoćom jer da sam trudna onda bi me i ciceki rasturali...i tako, uglavnom pokušavam prevarit samu sebe user posted image .

Malena, kako si mi?
reba, kako je bilo kod endokrinologa mila? šta ti je rekao?
Anni, beba, sax, berni, Alba, kako ste mi milene?

svima veeeeeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1555
23.3.2012 18:00:45   
123beba
Drage moje baš ste mi nedostajale!!!!!!!!!!!!! Već 3 dana u hotelu nemam dovoljno jak signal da se uopće spojim, no konačno danas sve ok pa sam brže bolje požurila da malo vidim kako ste mi i da vam se javim!! user posted image

Alba, žao mi je što se bebica nije uhvatila, no drago mi je da se ne predaješ! Samo tako! Sretno sa slijedećim postupkom!

Malena i Zmaja, držim fige da su nam 2 bebice na putu! da jedna beta u ponedjeljak već poludi i skoči čim više, a tako i 30.3. druga beta!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reba, što kaže dr?
Anni, do kada vi sad čekate nalaze? Kakav vam je plan za dalje?

Drage moje, šaljem vam svima veliki user posted image  sa Bledskog jezera! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1556
24.3.2012 13:11:11   
Anni_
O pa prekrasno je sad ići na put i to sve dobra mjesta (Zadar, Bled)! Ako vam je radno, ukradite malo vremena i uživajte!
Ja čekam vješticu, ovaj put željno, i naravno, sad nikak da dođe!!! Onda kad dođe moram zvati na VV i vidjeti jesu li nalazi od mog dragog gotovi pa da mogu ići na pregled. Možda je dobro da mi zakasni koji dan da prođe više vremena od njegovog pregleda (biti će 3 tj. u utorak). Inače šalju nalaze poštom, ali su kod sestre prije, pa se iskreno nadam da će mi reći da mogu doći.
Vibrice našim čekalicama bete i nama ostalim čekalicama nečega
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1557
25.3.2012 18:00:42   
Malena1979
Bokić curke ;)

Kako ste mi danas?

Ja evo trebala bi sutra ići vaditi betu, ali tako me bole jajnici i sva sam napuhnuta kao da ce svaki tren doci.

Naravno nisam mogla docekati sutra i napravila sam prije par sati kućni test - onaj kaj se kupuje prek ebaya :)

Evo slike testa. Please, kaj mislite o tome? Pošto mi je danas 13 dan, nisam sigurna da li ova mala crtica može biti trudnoća ili su u pitanju ostataci od hormona klomifena ili gonala koje sam uzimala prije AIH?

user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1558
25.3.2012 18:06:08   
sax52341
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Cestitam!!!!!!!!!!!
user posted image
Trudana si; goanal i klomifen ne utjecu na rezultat samo stoperica a stoperica izlazi iz tijela u roku od 5 dana.
Javi betu

Neposredna veza do poruke: 1559
25.3.2012 19:49:30   
lidac0605
user posted image pa to je plusić!ČESTITAM!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1560
25.3.2012 19:59:22   
Malena1979
Hvala vam drage moje, ali skepticna sam jos. Nisam sigurna koliko je taj jeftini test pouzdan, pa sutra ujutro idem odmah na betu, al prije toga napravit cu jos 1 test jer sam ipak ovaj radila 13 dan i to popodne, a ne ujutro kako je navedeno u testu. Drzite fige. Pusa

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1561
26.3.2012 8:44:35   
reba
malenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odmah vaditi betu.... i nravno odmah ju javiti na rr
jooooooj user posted image user posted image user posted image  ja sam na iglama ko da ja čekam ...... držim fige do neba

a kako su naše skitnice?  koje se samo po službenim putovanjima smucaju user posted image  

ja sam bila kod dr.-a, kaže on meni; a joj nalazi su ok, a jel bi se ti mogla još mjesec dana strpit da mi ipak napravimo scintigrafiju pa da vidimo kako se štitnjača ponaša, ja reko pa ajde još mjesec dana se mogu strpit... a baš je dobar...jer mi je dr. b. rekao dok endokrinolog ne da blagoslov čekamo sa aih... tako da ću sutra znati kad idem na scitintigrafiju, ako Bog da,  da sve bude ok i idući mjesec mogu opet u postupak juhuhuhuuuuuser posted image user posted image user posted image  tako sam sretna konačno .....

šaljem puse svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1562
26.3.2012 8:59:28   
Alba
Heyyyyyyyyy Malena pa to je divna stvar, Hvala bogu da ti je uspjelo a molim Boga i da nas ostale cemo uskoro vidjeti te dve linije!!!!!!!!!!!!!!!
Bravoooo

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1563
26.3.2012 9:05:53   
Malena1979
Bokić komadi :)

Evo otišla sam vaditi betu, i rezultati oko 14 pa se javim.

Napravila sam ujutro opet jedan test (opet najjeftiniji sa ebaya) i opet je pokazao slicnu situaciju kao ovaj čiju sam sliku stavila gore.

Još uvijek me jakooo boli trbuh (dapače probada) i imam osjećaj da ću svaki tren dobiti. Nisam mogla spavati sinoć, vrtila sam se po krevetu, trbuh me i dalje jako bolio i svaki tren sam cekala da li sam procurila ili ne...jedini iscjedak koji imam je neki bjelkasto žućkaste boje, pa nemam pojma jel to normalno ili ne :(

Nervozna sam full i nikako da dočekam 14 sati...

Drzite fige

Kiss

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1564
26.3.2012 9:06:04   
PinkyFunkyBirdy
Malena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1565
26.3.2012 10:36:57   
Anni_
Malena, pa to je krasna vijest! Tvoje dvije crtice su mi uljepšale danuser posted image user posted image user posted image  i tjedan!
~~~~~~ za veliku betu!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1566
26.3.2012 12:40:52   
Leptir5
Malena iscjedak kakav opisuješ je znak trudnoće,a imaš dvije crtice,ova je svjetlija ali je tu,znači da ti je baš rani početak ali trudnoća je tu user posted image
Beta ti mora danas biti veća, držim fige user posted image
Mogu mislit koliko si nervozna user posted image
Čekamo s tobom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1567
26.3.2012 13:03:02   
Malena1979
Curke hvala vam puno na podršci, stvarno mi puno znači...nervozna sam ufff

minute prolaze kao godine :(

Još sat vremena i znati ću na čemu sam...ovi jeftini testovi me izluđuju, i ako slučajno ispadne da su oba pokazivala pogrešnu zapalit cu ih..

Pusa velika i cujemo se obavezno

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1568
26.3.2012 13:54:15   
BUMBI
Nadam se da će pokazati da su točniuser posted image user posted image user posted image
Još malo pa je 14 sati.Jel zoveš ili?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1569
26.3.2012 13:58:17   
Malena1979
Ne daju informacije telefonom, poslala sam mamu po nalaze user posted image

Nadam se da je beta tu

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1570
26.3.2012 13:59:51   
BUMBI
Bezveze....nadam se da će te mama uskoro nazvati s lijepim vijestimauser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1571
26.3.2012 14:00:47   
Malena1979
Hvala ti Bumbi...uf uf cekanje me izludujeeeee

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1572
26.3.2012 14:01:43   
BUMBI
Mogu misliti kako ti je,kad sam sad ja uzbuđena i netrpljivauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1573
26.3.2012 14:02:46   
lidac0605
Jao,mama di si?Svi čekamo nalaz ko ozebli sunce user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1574
26.3.2012 14:03:17   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Jao,mama di si?Svi čekamo nalaz ko ozebli sunce user posted image

user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!