|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
13.3.2012 15:23:17   
123beba
ZMAJA, TAKO SAM SRETNA ZBOG TEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuPiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovo je predivna vijest!!!!!

Malena, baš mi je drago da je sve bilo bezbolno i da si zadovoljna! Sada odmaraj, uživaj i za 2 tjedna ti želim betu do neba!!!!!!

Ja sam vam danas puno gore... već se dugo nisam ovako loše osjećala pa sad kratim vrijeme u čekaonici! Hvala Bogu da vas imam! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1501
13.3.2012 15:27:09   
Malena1979
Hej sax :) Hvala ti na infu. Da li mogu Betu obaviti u Petrovoj, tamo u onom labosu di sam radila markere? :) Kad ti treba doći M? :) Brzo će to doći, znam jer je tak meni bilo hehe

Kada preporučujete da idem na betu? Nakon 2 tjedna od AIH ili?

Beba pa kaj je bilo? Piješ med i čajeke? Vitaminčeke C? Baš mi je žao da te još nije pustilo :( Mislimo na tebe, pusaaaa

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1502
14.3.2012 8:39:33   
Alba
Dobro jutro drage cure!

Evo mene danas je poslednji dan ''pakla'', sutra treba da uradim test trudnoce (krvni) pa da vidimo jel moja bebica stigla. Ne znam ni sama kako se osjecam, onako pomalo sumnjam a previse se nadam, jer sam uradila kucni test juce pa mi je bilo negativan ali posto ste mi vi ohrabrile da mozda je bilo prerano za to ipak se nadam. Veq 3-4 dana imam povisenu temperaturu od 37-37,3 sto inace mi je bilo 36, imam bolove na ledja sto inace nemam prije m a i desna strana mi pomalo boli ponekad, ALI imam nerve i da prodam ako neko zeli(sto sumnjam hahah), moj muz najvise pati jer sam sa njim toliko nestrpljiva da mu svaki cas pomenem razvod, posle me to prodje ali posle ''rata''. Ne znam da li su ti znakovi ili mene se cini ali eto jos ovaj dan da prodje i znacemo. Sutra mi je 12 dan od inseminacije koja je prosla OK. Molim se za sebe a i za vas cure, i kako se radujem kad cujem da je nekome od vas uspjelo al realno ima toliko mali broj ili ja nisam naisla na te. Sad idem da radim malo pa cucemo se opet.  Pozdrav svima!!

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1503
14.3.2012 10:19:22   
*zmaja*
dobro jutro drage moje hrabrice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste mi jutros?
beba, milena žao mi je kaj još nije bolest prošla...kažeš da si u čekaoni, kaj kod dr. opće prakse? ajde javi kako je prošlo i ozdravi nam čim prije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malena, kako si danas? kako se osjećaš? svim srcem ti želim ogromnu betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alba, tvoji simptomi mogu ukazivati na user posted image user posted image , ali sutra ćeš sve znati, svim srcem želim da nam sutra javiš najsretniju vijest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , što se tiče nesuglasica s mužekom, desi se takav period...znam po sebi, ponekad od muhe napravimo slona, a to stvarno nije vrijedno da se svađamo s osobom koju najviše volimo. moj dragi sve jako duboko proživljava i ponekad mi se čini da on moje procedure shvaća puno dramatičnije od mene...ali to tako i treba biti user posted image , sve ovo se tiče njih koliko i nas i trebaju nas maziti i paziti (kao i mi njih).
Anni, što je novo kod tebe Annice naša?
reba, gdje si nam rebica?
sax, kako si nam ti mila?

da vas izvjestim, sinoć u 22h sam se piknula s oviterlle štopericom hehe i današnji dan bi najradije prespavala da mi sutra dođe čim prije. držite fige da u dva folikula imam barem jednu kvalitetnu jajnu stanicu user posted image .

user posted image  volim vas sve user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1504
14.3.2012 12:25:40   
Leptir5
zmaja držimo fige user posted image

sve cure sretno!!! samo hrabro user posted image user posted image user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1505
14.3.2012 12:32:42   
123beba
curke booooook! user posted image

danas mi je ipak malo bolje... jučer me je baš visoka temeratura slomila... kaže mi dr. da imam virozu i da kad mi prođe temp. da sam još 2-3 dana zarazna... user posted image  nadam se da neće uhvatiti i mog dragog... Jučer sam na povratku od dr. srela susjedu koja ima malu bebicu pa bi mi baš bilo žao da i ona pokupi virozu pa sam se odlučila ne voziti sa njom u liftu... user posted image
Jedva čekam da ozdravim i da vidim sa dr. A. u ponedjeljek sve što nas čeka! user posted image

Draga Zmajči, želim ti da ti vrijeme do sutra prođe u trenu i da sutra sve bude po ps-u i bezbolno! Drži se! jedva čekam da budeš user posted image ...

Malena, jel nam ti odmaraš ili radiš ovih dana? Kako se osjećaš?

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1506
14.3.2012 14:44:01   
Malena1979
Hojla svima :)

Alba drzim ti fige, da testic pokaze plusić :) nemoj gubiti nadu

Zmajice sutra zelim da ti sto prije dođe i prođe, imaj pozitivne misli, slušaj muziku koja te relaksira, papaj voce i pij cajeve ;) Javi nam kako je bilo i koja je procedura user posted image

Bebice budes nam i ti skoro ozdravila. sada je valjda u zraku gripica jer svi oko mene su bolesni

Danas mi je 2 dan nakon AIH, i obavljam stvari kao i inace, nikakvo odmaranje. Vec na poslu rjesavam neke stvari i pod stresom sam :( ali sta je tu je, takav je zivot i jednostavno si ne mogu priustiti slobodne opustajuce dane :( Nadam se da to nece nista poseremetiti dolje..

Osjećam se dobro, jedino kaj me bradavice ubijaju hehe Valjda od svih onih hormona koje sam u sebe ubacila prije AIH...

Svima jedna velika pusa i cujemo seeeee

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1507
14.3.2012 18:34:37   
reba
mile moje evo konačno ulovila vremena da se javim i pročitam novosti, vidim vrijedne ste mi bile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zmaja tako sam sretna zbog tebe, molim te obavezno se javi kako je prosla punkcija, joj, predobro..dr. b. je legenda!!!!!
malena još 10 dana do bete, želim ti svu sreću svijeta, samo radi da ne razmišljaš previše o simptomima ali nemoj nam se previše nervirat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
beba nadam se da češ što prije ozdravit, piti puno čajeka i vitamina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
alba dobro došla i sretno sutra sa betomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anni user posted image user posted image user posted image

ja sam vam vadila hormone štitnjače u pon. i sad čekam nalaze, pa kod endokrinologa a vidimo šta dalje....jedva čekam .... da konačno krenem u 2 pokušaj user posted image

pusa svima user posted image

Neposredna veza do poruke: 1508
15.3.2012 8:36:06   
Alba
Cao curice,

Evo mene pre pola sata sam dala krv na lab, pa su mi rekli do 11 ce biti rezultat............daj  boze da to bude TO i za mene i za sve nas sto se mucimo!!!
Javicu vam uskoro,user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1509
15.3.2012 8:52:08   
Anni_
Zmaja sretno! Znam da si sad sigurno sva na iglama i sretna što će se to konačno dogoditi! Želim ti od sveg srca uspjeh user posted image user posted image user posted image
Alba ~~~~~~~ za pozitivan rezultat bete!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1510
15.3.2012 9:16:47   
Malena1979
Alba drzim fige da bude pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmaja mislim na tebe i drzi nam se user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusa svima

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1511
15.3.2012 10:40:53   
Alba
Drage moje,

sad sam zvala laboratoriju i oni mi rekli da je beta 0,918 znaci negativna je.
Znam da to je to, ali posto mi je danas 12 dan posle inseminacije da li ima mogucnosti ako uradim posle 2 dana jos jednom betu da ce rezultat promeniti??????(ili ja to samo sanjam).
Sta znaci to 0,918 a nije 0????

Neposredna veza do poruke: 1512
15.3.2012 10:58:21   
*zmaja*
bok milenice moje....evo meeeeeeeeee!
Alba, mila, sretno danas, šaljem bezbroj vibrica za pozitivnu beticu, javi nam odmah!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rebica, milena, pa tako mi je drago da te vidim, jooooj super da je konačno došlo vrijeme za vađenje mormona user posted image ...kad ti je nalaz gotov? evo bezbroj vibrica da nalazi budu savršeni pa da možeš odmah na pokušaj broj dva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bebica, dušo, drago mi je da ti je bolje, nadam se da je danas još bolje, jedva čekam da nam javiš što ti je rekao dr. A user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malena, mila, kako si mi ti? samo se lijepo odmaraj koliko god možeš i radi stvari koje te vesele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Annice, mila moja pa kako si mi ti? što je novo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sax, milice gdje si nam? kako si nam? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kao prvo curke željela bih vam zahvaliti na predivnoj podršci, jako mi to puno znači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sad da vam opišem kako je sve to bilo. došli mm i ja na sv.duh, ispunili papirologiju i onda je mužek otišao dati svoj polog u wc, u međuvremenu mene i još jednu curku zovu u kabine, curka je bila prije mene...kako mm još nije izašao iz wc-a kažem ja nekog ženi u čekaonici: gospođo htjela bih vas nešto zamoliti, muž mi je na wc-u a ja moram unutra, jel biste mu mogli reći da sam ja unutra i da se ne brine. i recite mu molim vas nek slobodno ode na posao. kaže žena nema probleme, uspjela sam ju pošteno nasmijati hehe. ušla ja u kabinu i kaže sestra zvat ćemo vas ali svakako idite mokriti, i tako ja izašla iz kabine i vidim svoj mužeka krajičkom oka kako nosi napunjenu kutijicu, a kaže mi ona gospođa iz čekaonice: gospođo tamo vam je muž user posted image , otišla do njega pozdravili se, popiškila se i vratila u kabinu. ponijela sam neku trash knjigu kao da mi odvrati misli ali naravno slova uopće nisam vidjela. čula sam iz ordinacije kako dr. objašnjava onoj curki prije mene šta će joj raditi...u drugom trenutku čujem curu kako stenje od boli. završila ona, zovu mene, legnem ja tako na onaj stol i pričam sa sestrom, objašnjavaju mi postupak i kaže mi dr. da će mi punktirati 3 folikula (dva desno i jedan lijevo). prvo sam dobila injekciju (u cervix rekla bih) koja je kao lokalna anestezija i onda je krenula punkcija. bol je tupa, ne mogu to s ničim usporedit, ali jako kratko traje. stvarno sam mislila da će biti bolnije, bila sam gotova za minutu s punckcijom. nakon punkcije dr. prođe tupferom koji je natopljen jodom kroz rodnicu do cervixa. ustala sam nakon toga i otišla u kabinu s nadom da imam barem jednu jajnu stanicu, dolazi dr. i kaže mi dobili smo čak dvije jajne stanice JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! moram nazvati sutra iza 10 da čujem jesu li se oplodile user posted image .
morala sam u 8:30 bit na sv.duhu, punkcija mi je bila oko 8:45. ja sam u 8 popila ketonal duo i normabel od 5mg. danas moram do svog ginekologa da mi da recepte za terapiju dalje. prepisali su mi utriće 3x2 vaginalete, andol 100 1x1 i decortin 5mg 1x1, jedino što sam zaboravila pitati je kad da prestanem piti andol i decortin, pitat ću svog ginića.

curke moje, u slučaju da ćete trebati raditi punkciju stvarno nije ništa strašno i jako kratko traje, znam da je to individualno ali meni je tako bilo.

sad se osjećam super, malo mi je pritisak u trbuhu kao kad je vještica u pitanju user posted image

ljubim vas sve!

Neposredna veza do poruke: 1513
15.3.2012 12:04:04   
123beba
Zmajči, super!!!!!!!!!!! Baš mi je drago da nije bilo tako strašno i da si to dobro podnijela... Nadam se da će tulum u lab-u biti odličan i da će uskoro tvoje 2 bebice biti u tebi! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Javljaj nam novosti čim budeš znala štogod! user posted image

Alba, žao mi je... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reba, drago mi je da si opet malo sa nama... držim fige da nalazi budu dobri i da brzo krenete u nove pobjede!

Malena priušti si malo odmora i uživancije za sebe! user posted image

Anni, kako si mi ti?

Ja sam sada već puno bolje... temperatura je lagano splasnula i odmah mi je sve lakše!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1514
15.3.2012 12:33:07   
Malena1979
Alba nažalost nisam još nikad vadila betu pa nemam pojma kaj znači ak je više od 0 :( Možda ti koja od curki može pomoći...možda još ima nade ak je iznad 0?

Zmaja draga moja, evo jedan veliki user posted image user posted image user posted image Sutra očekujemo dobre vijesti, a nas dvije se još čujemo preko moba.

Svima kissss

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1515
15.3.2012 15:22:28   
Alba
Hvala Malena1979,
Ipak sam zvala mog doktora i on mi preporucuje da uradim jos jednom betu u ponedeljak jer kako on kaze jos je rano(12 dana od inseminacije) pa mozda bi moglo nesto da se menja.......sad cekam jos koji dan i ako mi ne dodje user posted image  onda u ponedeljak jos jedan test.

Sta cemo drugo nego da se borimo!!!

Neposredna veza do poruke: 1516
15.3.2012 15:41:55   
lidac0605
Vezano za betu-sve ispod 5 je negativan nalaz tj.nema trudnoće...
Sretno cure i da čim prije postanete vesele okrugle trudnice!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1517
15.3.2012 17:20:58   
*zmaja*
draga Alba, žao mi je mila što je beta negativna, ako ti je ginekolog rekao da pričekaš pa da izvadiš još jednom tako i napravi...samo glavu gore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, jako mi je drago da si bolje draga moja. i ja se nadam produktivnom tulumu u labu večeras user posted image user posted image user posted image

Jess i PinkyFB, nikako da vam zahvalim što nas vjerno pratite i bodrite, uvijek vas je lijepo vidjeti...HVAAAAAAAAAAAALAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

puse svima!!!!

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1518
15.3.2012 19:43:01   
123beba
Draga Zmaja, puno mislim na tvoj tulum! Držim fige da za cca 14 sati čuješ predivne vijesti da su se obje js oplodile! daj reci kada ti rade transfer?

Malena, kada ti vadiš betu?

Bilo bi se lijepo opet podružiti na kavi koji dan posebno ako bude lijepo vrijeme! npr. šetnja oko Bundeka i cuga :)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1519
16.3.2012 9:27:13   
*zmaja*
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste mi?
ja evo još sitno brojim do poziva, nadam se dobrim vijestima user posted image user posted image user posted image user posted image ...
odmah ću vam javiti kad saznam novosti user posted image .
beba, nemam pojma kad mi rade transfer, čitala sam da ga obično rade 5 dana nakon što bi bio ponedjeljak, ali nećemo trčati pred rudo, prvo moram saznati da li će biti što pogodno za transfer user posted image

puse svima i držite mi fige.

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1520
16.3.2012 10:17:43   
*zmaja*
ej curke, evo da vam javim. zvala sam labos i rekoše mi da još uvijek ništa ne vide i da moram zvati u ponedjeljak, u slučaju da se dogodi oplodnja u utorak bi bio transfer....malo sam tužna ali vjerujem da će ipak na kraju biti rezultata. odlučila sam da ću ja još jednom nazvati danas popodne, bit ću malo dosadna user posted image , pa tko zna....

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1521
16.3.2012 10:52:49   
PinkyFunkyBirdy
Draga Zmaja, nemoj biti tužna. Samo pozitivno i sigurno će doći do dijeljenja jajašca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo ti njih gnjavi ... ipak se radi o tvojoj bebici.
Mislim na tebe! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1522
16.3.2012 10:57:36   
123beba
Zmaja, držim fige da ipak bude transfer i to uspješan... A što se tiče zvanja... samo budi dosadna tako jedino možeš dobiti informacije kada ih trebaš! Osim toga, svi na tvom mjestu bi isto bili takvi! Drži se! Ja vjerujem da će biti sve ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam dobila zeleno svijetlo se da vratim raditi u ponedjeljak... kaže dr. da sam možda još danas zarazna i to je to... dalje sam skroz fit! user posted image  A i trebam biti fit za ponedjeljak da čujem što kaže dr. A. user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1523
16.3.2012 11:56:36   
Alba
Sretno Zmaja i svima curama user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1524
16.3.2012 15:13:43   
*zmaja*
drage moje hvala vam na podršci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam zvala ponovno i neću do ponedjeljka. naime nakon što sam se čula sa svojom jako dobrom prijateljicom i rekla joj da se ništa još uvijek ne dešava ona je nazvala svoju prijateljicu koja je išla na ivf u maribor. uglavnoj toj curi su rekli u mariboru da će je zvati da joj kažu jesu li se js oplodile za 3-5 dana. tako da me to malo umirilo i odlučila sam čekati ponedjeljak.

beba super da je virozica prošla user posted image user posted image user posted image user posted image , jedva čekam da nam javiš vijesti u ponedjeljak kako je bilo kod dr. A.

puse svima.

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!