|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
5.3.2012 11:03:33   
Anni_
Ma to je baš grozno s ciklusima. I meni su se sad malo sprčkali, a prije isto: točan ko švicarski sat, 28 dana. Sad kad nam treba točno nije! Meni se malo razvuče, za dan dva i onda se taman počnem nadati dođe na 29 ili 30 d. I ja se to vrijeme nadam i onda ništa. Ma, pomoći će nama ako ne sama priroda, onda medicina!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1451
5.3.2012 11:05:29   
Malena1979
Želimo baby boom na ovoj temi :) Svi pozitivne misli i biti će sve ok, mora se i nama jednom posrećiti hehe

Ajmo jajašca go go go ajmoooooo

Cmok svima i neka vam ovaj prekrasan sunčani dan bude poticaj na pozitivne misli ;)

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1452
5.3.2012 13:23:49   
123beba
Cure booooook!

Ja sam imala savršen vikend... čista uživancija (osim onog dijela kada smo sveki rekli za naš problemčić...) Inače, trebalo mi je 100 godina da svom mudrom mužu objasnim da mora svojim roditeljima reći u kakvoj smo situaciji jer ljudi već par godina čekaju unuke a nama se kao ne žuri... user posted image  Uglavnom, konačno je moj dragi napravio taj korak da sa svojima popriča o toj temi i moram reći da mi je konačno srce na mjestu. Iako mi je žao što se sveki brine... Ispratila nas je sa suzama u očima. user posted image  No, ja sam joj onako uvjereno rekla da se ništa ne brine da će sve biti ok, samo neće biti kad se "desi" već ćemo malo dužim putem... user posted image

Anni, na tebe sam mislila sinoć prije nego sam zaspala... stalno si mislim kako ti je 6.3. blizu i kako jedva čekam da ti kažu neke lijepe vijesti... želim ti da krenete čim prije po svoju user posted image .

Zmaja, pa super da nisi morala dugo čekati vješticu! Nadam se da će ovaj put biti sve 5! Držim fige! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, sutra se javi čim dođeš sa ultrazvuka!!!!! Navijam za bar 3 jajašca pa da se bebači ovaj put uhvate! SRETNO!!!!!!!!!!! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1453
5.3.2012 14:51:56   
*zmaja*
ej curke, evo mene opet, svako malo pogledam tko se javio i što je novo user posted image .

beba, baš mi je drago milena da si imala tako lijepi vikend. što se sveki tiče trebat će joj da probavi dobivene informacije ali probavit će! najbitnije je da je tebi i mužiću sad lakše jer ste rekli i ne morate izmišljat što ćete odgovoriti na pitanje, jel' ima kaj novo....

curke kao i uvijek, hvala vam na podršci, meni se sprema sad malo stresniji period na poslu tako da će možda biti dana da me neće biti na RR dan, dva, tri...

ljubim vas sve redom!

Malena, Anni, vas dvije sutra odmah čim saznate rezultate pretraga (Anni muževih a Malena svog uzv-a) raport!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za puno kvalitetnih jajci i puuuuuuuuuuuno kvalitetnih i pametnih spermića user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1454
5.3.2012 15:21:55   
Anni_
Beba super da ste obavijestili svoje najbliže. Mislim da je to dobro i da je barem malo lakše. Moj dragi ne želi nikome reći (da ne bi dijete kasnije bilo obilježeno?!?). Poštujem njegovu želju ali meni osobno je to grozno. Prečesto se nađem u situaciji da jednostavno u razgovoru s meni dragim ljudima zašutim jer o ovome što me najviše muči ne mogu pričati, a stalno mi je to u mislima. I onda odlasci kod doktora su isto tajna i sve se komplicira još dodatno user posted image  Zato beba super da ste to riješili.
Javit ću čim saznam kak je prošlo na VV. 

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1455
5.3.2012 15:38:06   
*zmaja*
Anni draga, razumijem da ti teško pada što ne možeš o tome pričati sa sebi dragim ljudima. mi smo rekli sebi dragim ljudima odmah...doduše znaju koliko trebaju znati, npr. sveki zna da se borimo ali ne zna što i kad radimo jer jako voli dramit a meni se to ne da slušat pa joj onda ne govorim detalje. moja mama zna sve, iako ponekad se pitam da li treba znati baš sve jer sam ja nju na kraju kad inseminacija nije uspjela trebala tješit...ali u svakom slučaju bolje je da se o tome priča i ja nisam za to da se skriva da mi idemo na aih, ivf ili što već. naše, vaše i svačije dijete koje je rođeno zahvaljujući medicini će i dalje imati naše gene jer je napravljeno od naših stanica...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1456
5.3.2012 16:18:32   
123beba
Drage moje, ja sam svojoj mami rekla već i prije nego smo krenuli na pretrage da ćemo otići vidjeti jel sve ok pa mi sa mojima nije bilo problema. U biti su mi podrška... user posted image  to je za mamu i tatu! (Nadam se da ću ja jednog dana biti tako dobra mama kako je meni moja) user posted image  
A moj dragi inače nije pričljiv i prije 2 god kada su njegovi pitali kada planiramo bebu, moj dragi ih je vrlo oštro "odbio" sa stavom "kada budete nešto trebali znati reći ćemo vam"... od tada njegovi ništa ne pitaju... No, znam da ih zanima i ja sam rekla da im mora sada već reći jer ne bi bilo ok da saznaju onako usput od nekog drugug... user posted image  

što se tiče osuđivanja okoline... jako sam bila ljuta na papin komentar i ne mogu vjerovati da ljudi imaju takve zatucane stavove pa se ja obično protiv takvih stvari borim... user posted image  I znam da ću jednog dana moći reći: eto vidite kako su moja djeca krasna... možda čak i pametnija i sretnija nego ona "prirodna" obzirom da su bila željena i voljena i prije nego su postala! I znam da ću učiti svoju djecu da se ponose sobom i ne dopuste nikome da ih omalovažava!

Čujemo se poslije!!!!!!!!!!!!! Booooooooooook!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1457
6.3.2012 9:57:02   
*zmaja*
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image
kako ste mi jutros?

Malena i Anni, mislim na vas i javite se čim ćete moći.user posted image user posted image user posted image user posted image
imam jedno pitanjce, počela sam piti zdravac prošli tjedan, pijem tri šalice dnevno, danas sam dodala i vrutku pa ću isto tri šalice dnevno. Malena znam da ti piješ vrutku, reci mi kako si ti kombinirala? da li si pila tri šalice dnevno jednog i drugog čaja (kako piše na kutiji) ili s obzirom da si pila više čajeva si količinu smanjila?

reba, berni, gjde ste nam vas dvije? kako ste?

beba, draga moja, kako ide? šta je vama sad prvo na tapeti?

puse svima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1458
6.3.2012 10:34:51   
Malena1979
Curke moje evo me :)

Gotov ultrazvuk i imam 3 folikule user posted image najviše dosada hehe kaže dr R da bi se iz te 3 mogle 2 dosta dobre dobiti pa drzite fige ;)

Nakon UZV morala sam dobiti pikicu od 2 ampule Gonala, i sutra ujutro isto tako. Gledala sam sestru kako se to mijesa i radi pa bum sutra sama nesto iskemijala ;) Drzite fige da uspijem a da se ne ubijem u procesu user posted image

Također sam kupila Brevacid koji bumo vidli kad bum morala upiknuti. U čet idem na UZV i vidjet ćemo kako stvari napreduju. Zasada je najvjerojatnije da bum u subotu išla na AIH ;)

Eto toliko o današnjem pregledu..jedino sam se malo šokirala kad sam platila 4 ampule Gonala i Brevacid 920 kn user posted image

Zmaja vezano za cajeve, bas sam danas pitala dr R kaj on misli o tome i kaze da nije potrebno trositi novce na te nekakve Marulje, Vrkute i bla bla.. kaže da je zeleni čaj isto toliko dobar...malo sam se požalila da mi je Marulja bljak, a on je rekao da ako mi nesto nije ugodno piti da ne pijem ;)

Tako da cu nastaviti sa zelenim cajem, a marulju ionako imam jos za 2 šalice tak da bum to potrošila do kraja.

Ja sam pila posebno prvo marulju 3 šalice (2 ujutro, 1 popodne) - prvih 14 dana ciklusa, a onda vrkutu 3 šalice do početka menge..nisam ništa miješala pa nisam sigurna kako to ide...iako mislim da višak tekućine ne može biti na odmet user posted image

Anni javi se kako je kod tebe bilo?

beba user posted image totalno se slazem sa tobom oko toga da ce nase bebe sigurno biti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1459
6.3.2012 15:44:43   
Anni_
Malena super za 3 folikula!!!!! U subotu AIH, pa to je odlično, nešto će se događati, sigurno si uzbuđena!
Moj je dragi obavio građansku dužnost, dao je svoj doprinos! Sad moramo čekati jer se ne zna hoće li biti nalaz gotov (i krvi i spermiogram) do mog sljedećeg ciklusa. Tako da ću ja svejedno uzeti uputnice i onda nazvati 1 dc, pa ako su nalazi gotovi mogu i ja ići dalje. U svakom slučaju probati ćemo i prirodnim putem jer mi se približavaju plodni dani, tj. ako se uskoro oporavi od ovog šoka, pregled nije baš bio ugodanuser posted image  

Jednom mora uspjeti...

Neposredna veza do poruke: 1460
6.3.2012 16:04:16   
Malena1979
Daa nešto se dešava ;) Iako nisam baš previše pozitivna oko svega toga jer sam već jednom bila i nije uspjelo, pa se sada opet pripremam za neuspjeh. Bolje se ugodno iznenaditi, nego se neugodno razočarati.

Nego Anni zakaj ti je muž morao ići na te pretrage?

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1461
6.3.2012 16:11:37   
*zmaja*
drage moje pa vi ste prave pčelice radilice...
Malena user posted image user posted image user posted image user posted image  za folikuliće...sad samo lijepo misli pozitivno i bit će dobro. razumijem da se ne nadaš previše ali nada mora postojat. svjesna si mogućnosti neuspjeha, to je dobro ali ne daj da te taj osjećaj obuzme....jeeeeeeeeee folikulići user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sad nek se barem jedna jajna stanica oplodi i udobno smjesti!

Anni, super da je tvoj mužič obavio pregled, user posted image user posted image user posted image user posted image  za njega...nije mu jadnom bilo ugodno al' bome nije ni tebi kad odeš ginekologu. želim vam super nalaze i da čim prije budu gotovi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1462
6.3.2012 16:51:27   
123beba
Malena, kako je ovo lijepa vijest!!!!!!!!!! Obzirom kako je išao vaš prvi postupak, milsim da ti on nije nikakva referenca... Vjeruj da će sada biti puno bolje... a i sama znaš da je sama priprema bolje napravljena, tvoje tijelo ovaj put puno bolje reagira i sigurna sam da će sve biti ok! Držim ti fige da se bebači uhvate! Želim da idući put s tobom na kavu idem s trudnicom! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Samo pozitivno! Šaljem veliki user posted image

Anni, super da ti je dragi obavio što je trebao... Nadam se da nije morao raditi briseve... sve ostalo nije tako strašno i ne trebaš ga štedjeti! user posted image  Pa nas nitko ne pita jel nama teško! user posted image  Ako su baš brisevi u pitanju onda ga malo mazi i pazi! user posted image

Zmaja, kako je tebi sa klomifenima? Nadam se da nemaš nekakvih nuspojava... Držim fige da bude puno jajašaca! user posted image

a što se tiče mene, ja čekam vješticu 8.3. pa onda zovem VV. Jedva čekam da dođe ovaj mjesec! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1463
6.3.2012 17:09:07   
sax52341
Evo i mene da se malo javim...
Bila danas kod dr da se dogovorimo za dalje; ovaj ciklus idem vadit progesteron (jer sam zadnji put to vadila prije godinu dana) da vidimo vrijednosti i onda u polustimulirani IVF sljedeci ciklus tj vjerovatno klomifeni i gonali...
Otisla sam se odmah narucit i u Petrovu za prvi pregled (da napadamo na 2 fronte) i narucili me tek za kraj 4 mjeseca i rekli mi da se za postupak ceka otprilike 4-6 mjeseci ako se slucajno ne isprazni koje mjesto u medjuvremenu...
Sad jedva cekam ponovo u postupak!
Sretno cure!!!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1464
6.3.2012 17:32:41   
123beba
Sax, drago mi je da te vidim! user posted image
Daj mi reci di ćeš raditi ovaj postupak? Kada bi krenuli u postupak, tj. kada trebaš dobiti?
Navijam da bude uspješno ovaj put i da nećeš trebati Petrovu!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1465
6.3.2012 19:12:13   
reba
hej drage moje user posted image

sax žao mi je za negativnu betu ali glavu gore i samo hrabro user posted image user posted image user posted image neka ti cim prije prođe vrijeme do novog ivf-a user posted image

zmaja draga moja, i meni stigla 23 dan ja mislim ili 22 user posted image , pretpostavljam da je to zbog aih odnosno svih hormona.... ali sad idemo dalje u boj u boj... hihihii .... samo sad smireno sa klomifenima.... znaš kakvi su user posted image user posted image user posted image

123beba neka ti vještica dođe čim prije hahahah nisam mislila da ću ikad to napisat na ovom forumu user posted image
malena bravo za folikule juhuuuuuuuuuu  držim najvece fige na svijetu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anni sretno s nalazima, neka čim prije budu gotovi i da se čim prije primite posla user posted image user posted image

pusa svimaaaa

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1466
6.3.2012 19:21:52   
sax52341
123beba Postupak radim di i prvi put tj. u poliklinici IVF; ako ce sve ic po pravilu onda bi mi trebala stic negdje oko 29.03. i onda 3 dan ciklusa bi pocela sa stimulacijom. ....ali s obzirom da sam koristila utrogestan a on mi je u proslosti znao zbrckat ciklus tj sljedeca bi mi dosla ranije nego je trebala neznam kad da je stvarno ocekujem...
Eh da, i ako nekog zanima doktor mi je rekao da novi zakon mozda bude u primjeni od 5. mjeseca ali da jos nije nista sigurno. I da ce se krajem ovog mjeseca znat koje privatne klinike mogu potpisat ugovor sa HZZO...

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1467
7.3.2012 9:11:59   
*zmaja*
booooooooooook mile moje, kako ste mi se samo raspisale jučer...pa to je divno user posted image user posted image user posted image user posted image

rebica, mila moja pa tebe nije bilo sto godina, jako mi je drago kaj te vidim. hvala ti na podršci... reci mi kad ti vadiš hormone štitnjače? a što se tiče skraćenog ciklusa, navikla sam na to...u svakom slučaju bolje je da dođe ranije nego da mi kasni pa da se ponadam...user posted image  nek' se tvoja gospođica štitnjača smiri tak da možete krenuti u postupak čim prije pa da nam budeš trudnica user posted image
sax, draga moja pa super je vijest da krećete ponovo, samo tako naprijed...ah' što se tiče naših bolnica i ivf-a to je stvarno utopija, nikad doći na red....hvala ti za info o zakonu, nisam znala da će privatne poliklinike moći potpisati ugovor s HZZO-om pa to je super! želim vam postupak čim prije i da se odmah ulovi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, mila, ja to klomifene super podnosim, kao da jedem neke bombone...nikakvih nuspojava. nisam ih doduše ni očekivala zato kaj i prvi put kad sam ih pila nisam imala nikakvih nuspojava. 08.03. je iza ugla, drago mi je da se počelo nešto konkretnije dešavati kod vas....želim vam uspjeh od prve!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, dragička, kako si mi? jel maziš jajnike user posted image ? javi nam se s novostim nakon ultrazvuka. vibriram do neba da uspije ovaj put! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, gdje si nam ti draga Annice? što je novo?

berni, gdje si berni, gdje si bernice????

curke imam osjećaj da se odjednom većini cura na ovoj temi nešto počeko dešavat...pa to je divno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1468
7.3.2012 10:53:15   
Anni_
Malena, dragi je radio pregled kod androloga jer to zahtjeveju na VV. Trebaju biti svi njihovi nalazi. Mislim da nije bio bris u pitanju već samo pregled, vađenje krvi i spermiogram.
Sax i mi smo prvo krenuli na polikliniku IVF, pa sad to malo stoji jer idemo i na VV. Baš bi bilo super da i poliklinike mogu raditi preko HZZO-a, jer tam se ipak puno brže dođe na red nego u bolnicama!
Vidim da se svima sve nešto pokreće, stvarno super, odmah se osjećam bolje!
Danas počinjem testiranje s LH trakicama, pa bumo vidli kad će O!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1469
7.3.2012 11:07:24   
Malena1979
bokić curke :)

Vidim sve smo krenule zajedno u akciju i to mi je jako drago cuti..napredak sigurno nece izostati :)

Anni aha sad mi je jasno, ja sam mislila da je to urolog hehe Dobro je onda ;) A vijest da bi neke privatne klinike mogle preko HZZO-a delati je fenomenalna, samo da to sto prije zazivi user posted image

zmaja evo dala sam si sama ujutro inekciju sa 2 ampule gonala-nije bas jednostavno bilo sve to izmijesati i pripremiti, tako da na kraju inekciju kaj sam si dala nisam ni zamijetila od muke oko mijesanja otopina user posted image

Malo su me jajnici poceli probadati i valjda je to dobar znak

beba, sax, reba kako ste nam vi danas? user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1470
8.3.2012 9:27:47   
*zmaja*
dobro jutro curke! kako ste mi danas?

samo da vam kažem da mislim na vas...nek nam bebice dođu čim prije!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1471
8.3.2012 9:30:44   
*zmaja*
pa skoro zaboravih!

SRETAN VAM DAN ŽENA drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1472
8.3.2012 11:47:21   
123beba
Drage moje, sretan vam dan ŽENA sa željom da čim prije sve postanemo MAJKE!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1473
8.3.2012 13:27:47   
Malena1979
Sretan nam svima Dan žena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uskoro cemo i mi biti user posted image uvjerena sam u to ;)

Nego slučajno sam naletila na 3D animaciju IVF-a, pa bacite pogled ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GeigYib39Rs&feature=related

Pusa svima

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1474
8.3.2012 13:31:50   
Malena1979
A evo filmić za AIH :)

http://www.youtube.com/watch?v=qCdIiLLF0vw&feature=related

Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!