|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
27.2.2012 11:54:28   
Anni_
123beba nije problem lista čekanja na VV. ja sam već bila tamo na prvom pregledu, ali čekanje za androloga je dugo. Tako ako netko misli ići prvi put tamo (ti zar ne?) kad naručuješ sebe odmah naruči i dragog, kod androloga (za s-gram i neke hormone) se čeka dugo. I nalazi nisu odmah gotovi.
~~~~~~ za vas 8.3. da vas preskoči!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1426
27.2.2012 12:41:31   
Malena1979
Helou curke ;)

Imala sam problema sa kompom malih pa se tek sada javljam.

Prvo da zahvalim zmaji i 123bebi na super zanimljivoj kavici i nadam se da ćemo to uskoro ponoviti i da će nas biti još više ;)

Meni je vještica došla, ne bi čovjek vjerovao ali točno 30dan (inače mi ciklusi traju 35dana)..Onak depra i sve ostalo, ali sta sad mogu..hrabro dalje..

Sutra idem kod dr B i počinjem piti klomifene i za nekih 10ak dana idem na inseminaciju kod privatnika...To radim paralelno sa HZZO jer ko zna koliko bum tamo cekala na sve to..Nadam se da ce mi dr B odgovoriti na sva pitanja i dati mi dobar savjet (o tome ću vas detaljno obavijestiti)

Počela danas piti čaj Marulju- bljuv bljuv, odvratan je ali se da prezivjeti uz keksic hehe

Anni drzi nam se i nemoj se predavati..znam da je to tesko reci, ali mi te sve ovdje razumijemo i prolazimo kroz to sve zajedno, stoga evo jedan Group hug :)

Sax sta ima novoga?

kiss svima

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1427
27.2.2012 13:49:11   
123beba
Malena, gledaj na to pozitivni... bolje da je došla nakon 30 nego nakon 35... brže se bacaš na aih! user posted image Držim fige da ti ovaj put upali i da na kavicu ideš kao user posted image !   user posted image

Anni, za VV smo dobili samo jednu uputnicu za pregled i dogovor dok za spermiogram nemamo ništa... ne znam kako da onda naručim muža... user posted image  Ako znaš, viči što da radim! user posted image  Hvala!!!!!!!!

Sax, daj nam se javi malo, svi mislimo na tebe i čakamo tvoj testić! user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1428
27.2.2012 15:25:19   
*zmaja*
Malena, žao mi je draga moja kaj je došla, ali kak beba veli bolje sad nego 35. dan...ipak još malo pa aih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
obavezno javi sve kaj ti je rekao baumanček....user posted image user posted image user posted image
Annice, znam da je MPO depresivna stvar, ali s druge strane još je možda gore kad se ništa ne dešava. kad smo mi krenuli u MPO vode ja sam se tad osjećala mirno psihički prvi put nakon 2.5 godine koliko smo pokušavali. izluđivalo me to razočaranje svaki mjesec, ovak sam si nekak zabrijala da se sad doktori o tome brinu. naravno da to ne mora uspjet odmah, na kraju krajeva moj prvi aih je bio bezuspješan al' idemo dalje, kako ti i potpis kaže, jednom mora uspjet! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reba, sax, berni, gdje ste???????

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1429
27.2.2012 15:27:53   
Anni_
Malena, dobro kaže beba, ako je već trebala doći bolje prije nego 5 dana kasnije. 
hvala na grup hug! Trebam!
Beba tak sam i ja išla s uputnicom i onda kad sam bila gotova išla sam tamo bez uputnice naručiti dragog (mi ćemo tek sad uzeti uputnicu za pregled  androloga). Probaj nazvati i pitati dal ga možeš već sad naručiti telefonom za androloga a ne kad dođeš tamo, jer ćete opet čekati njegov pregled cca mjesec dana. Jer pretpostavljam da ih moraš zvati 1 dc i doći od 3-5 dc na pregled. Probaj, možda ušparaš na čekanju.
zmaja, sax, reba  i sve druge user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1430
28.2.2012 11:36:25   
123beba
Anni, sad si me malo zbunila sa ovim 3-5 dc... sestra mi je rekla da zovem 1 dc i da me naručuje 8-9 dc na taj prvi pregled i dogovor. Znaš li što onda još mužići moraju raditi kod androloga... Ja sam shvatila da na ovaj termin 8-9 dana idemo zajedno. user posted image  pretpostavila sam da je to to, a da ond još samo radi s-miogram i ono testiranje na HIV, Hepatitis i slično što se radi u Petrovoj... user posted image  
Uh, sva sam zbunjena... nekako sam se opustila dok ne dođe vještica, a onda skužim da bih još hrpu stvari trebala proučiti.
Cure pomagajte mi da se malo trgnem... user posted image  user posted image  user posted image

Nego, jeste vi vidjele kretenski komentar pape jučer po novinama?!?!?

Sax, di si nam ti? Nadam se da si dobro i da je user posted image  tu! Šaljem ti user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio 123beba -- 28.2.2012 11:38:27 >

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1431
28.2.2012 15:03:37   
*zmaja*
bok curke, kako ste mi milene?

123beba da, markere za hiv i hepatitise vadiš u petrovoj ali ne u bolnici nego u petrovoj 3, tamo gdje se daje krv. kad prođeš nu rampu samo ravno, ravno do stepenica i onda kad se popneš stepenicama vidjet ćeš da na vratima lijevo piše laboratorij. oni ti počnu raditi od 7:30 ako se ne varam, mi smo došli u 7:20, čekaonica je već bila krcata ali bili smo gotovi u 8:10 tako da brzo ide. ajde danas lijepo kod doktora opće prakse po uputnicu za markere (ako imate ti i muž istog dr. možeš odmah uzeti i uputnicu za njega ako ne onda će on morati do svog dr.) inače u petrovoj 3 ti se vadi krv i za krvnu grupu tako da ako nemate taj nalaz od prije ne zaboravi spomentu dr. opće prakse da ti i to na uputnicu napiše. eto, nadam se da sam ti pomogla. nalazi su ti gotovi za tjedan dana. trgni seeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je to papa izjavio? joj odmah mi tlak skoči!

sax, gdje si nam? već se brinemo...

reba, tebi se nešto opako zagužvalo na poslu kad te nema.

berni, gdje si nam ti? ima li novosti?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1432
28.2.2012 18:23:36   
sax52341
Hej cure! Tu sam cijelo vrijeme samo ne znam sta da pisem....
Imam osjecaj da nije uspjelo; sutra idem izvadit betu a danas vec ima malo smedjeg tako da se ne nadam bas
Ali imam ja vec planove za dalje!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1433
28.2.2012 18:45:19   
Anni_
Sorry beba, kriva samuser posted image  Zakomplicirala sam sve, malo sam se žurila. Točno, ideš 8-9 dc, i ja sam tako išla. Samo su mi rekli da dođem samo ja na pregled.
Ove markere i ostalo što radiš, ne radiš kod njih. To možeš u bilo kojem labosu (ja sam to u Vž). Ako imaš dopunsko ništa ne plačaš. Kod njih je androlog: prvi pregled za tvog dragog i na njemu mu rade sve, s-gram i neke još hormone. Za to sam ti pisala da ga probaš telefonom naručiti, to je drugi šalter.
Sax draga, nadam se da je to smeđe znak implantacijeuser posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1434
28.2.2012 21:41:15   
123beba
jučer u novinama pročitam naslov: Umjetna oplodnja nije prirodna i oblik je arogancije - neplodni parovi moraju se oduprijeti metodama začeća izvan bračnog čina, rekao je Papa na vatikanskoj konferenciji o dijagnosticiranju i liječenju neplodnosti.

Nevjerovatno!!!!!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image  

uglavnom, tvrdi da su dr. arogantni jer glume stvoritelja...
No, sa svim tim njihovim stavovima bi ljudi trebali općenito prestati koristi zdravstvo... pa zar se jedan kardiolog ne igra života i smrti kada nekome presađuje srce... i otkud uopće ikome pravo tako nešto napraviti... zamisli ti "arogancije"?!?!?!?!

no, sve u svemu, baš me to razbijesnilo!
znam da sam skrenula sa teme, no morala sam to sa vama podijeliti! user posted image

Eto, odmah se bolje osjećam! user posted image  A osim toga, nakon popodnevnog vježbanja sam i obojala kosu pa mi je sve nekako bolje! čaša je opet polu puna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  eto, radnost je u sitnicama! user posted image

Hvala Bogu da vas imam ovdje! I, curke hvala za informacije!

Sax, navijam da sutra beta bude VELIKA!!!!!!!!!!!!!!user posted image

< Poruku je uredio 123beba -- 28.2.2012 21:44:31 >

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1435
29.2.2012 8:24:15   
reba
drage moje, kako ste? nije me bilo par dana, i vidim puno toga se izdešavalo

123 beba i ja sam se užasno razočarala i razljutila na tu izjavu, meni osobno je vjera jako bitna i ne mogu vjerovati da jedan papa može tako nešto reći....užas user posted image user posted image user posted image

malena kako je bilo kod dr B.?

anni, zmaja user posted image

sax, obavzeno javi betu, držem največe fige na svijetu user posted image user posted image

moja user posted image  stigla u nedjelju, ali nije bed, tako i tako moram štitnjaču rješit, a i taj dan se približava, baš smo jučer mm i ja pričali kako vrijeme brzo prolazi, i kako sam bila u bedu kad mi je dr rekao da moram sad 2 mj čekat pa ponovit nalaze i stavim mpo sa strane.... a to kao da je bilo prošli tjedan... user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1436
29.2.2012 9:58:24   
*zmaja*
pozdrav curke moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prvo moram komentirat ovu izjavu pape, mislim da bi bilo najbolje da uopće prestanemo koristiti bilo koji oblik medicine za bilo šta jer se i odlaskom zubaru petljamo u vlastitu egzistenciju...ma joj, muka mi je od takvih izjava. ja osobno imam sve sakramente osim vjenčanja, prestala sam ići u crkvu onog trenutka kad me svećenik na ispovjedi nazvao kurvom (zato što sam imala odnose sa svojim tadašnjim dečkom)....i otad se vodim mišlju da su vjera i crkva dvije različite stvari....malo sam zastranila, sorry cure!

beba, super dragica da se raspoloženje diglo, samo tako naprijed. što se tiče vađenja markera ja nemam dopunsko ali nisam nigdje ništa platila....i baš sam pitala sestru kod svog dr. opće prakse jel' trebam platit participaciju za uputnice, a ona mi je rekla da se to ništa ne plaća u MPO....eto...
kad ideš vadit krv?

reba, drago mi je da te vidim milena, žao mi je kaj je došla vještica, ali BRAVO za pozitivu...i da, vrijeme uistinu leti, začas češ ti nama ponovno u proceduru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, mila nije gotovo dok nije gotovo, svi držimo fige da je ivf uspio, javi kakav je nalaz bete odmah. i svaka čast na pozitivnom stavu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

berni, gjde si nam? jaaaaaaaaaaaavi se!

Anni_, kako si ti draga moja?

Malena, jesi počela s klomifenima? šaljem bezbroj vibrica da aih uspije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1437
29.2.2012 21:56:22   
123beba
Malena, di si nam? Kako je bilo kod dr?

Anni, baš si razmišljam kako ti se bliži termin za VV... jedva čekam da i ja budem blizu tog dana! Tamo ideš dr. Alebiću?

Sax, kako si nam ti? Jesi išla vaditi betu?

Zmajči, moram prvo do dr. po uputnicu pa ću se naručiti za vađenje krvi... Sva sreća pa smo mm i ja kod iste dr. opće prakse koja je sjajna i sve nam pripremi samo da pokupimo... sestru nazovem i stvarno su i drage i brze! user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1438
1.3.2012 8:51:30   
Malena1979
Bokić curke :)

Imala sam malih poteškoća sa netom i logiranjem na forum..no sad je sve u redu..

Bila sam kod dr B i super je stvarno ;) Uglavnom rekao je da sada kada već idem na AIH kod privatnika to i obavim, i ako ne uspije da pauziram jedan mjesec i onda u 5 mjesecu idem prek njega na AIH...e sad ja plavuša zaboravila pitati šta sa brisevima i papa testom i bla bla jer sam ja to sve radila 12 2011 i taman će proći pola godine kada krenem prek HZZO-a na AIH...kaj mislite da trebam napraviti?

Također je rekao da bi on da probamo 2 AIH preko njega i tek onda bi me stavio na IVF jer kaze da je sa nama sve ok, i zasto bi komplicirali sa iVF kada mozemo mozda uspjeti i sa AIH...samo onak...ako mi ne uspije to sve ja bum na IVF isla izgled atek sljedeće godine ak su liste čekanja 6-9 mjeseci? Komaaaa :((

Uglavnom pijem klomifene već 3 dana, još nikakvih nuspojava nemam na njih, hvala Bogu :)
U utorak idem na UZV i javim se kada vidimo kakva je situacija, da li je ovaj put vise od 1 jajčeka ;)

Zmaja kaj je s tobom ;)

123beba veliki kiss

Sax di je betaaaa?

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1439
1.3.2012 9:18:23   
123beba
Malena, možda je najbolje da se strpiš pa Baumana kasnije pitaš jel moraš ponovno raditi pretrage, no nadam se da ti neće trebati ponovno sve pretrage već da će ti uspjeti ovaj postupak! Držim fige da ovaj put terapija bude urodila plodom (barem nekoliko jajašaca)! Koliko dugo moraš piti klomifene?  SRETNO!!!!!!!!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1440
1.3.2012 10:39:18   
*zmaja*
beba, super da imaš tak dobru dr.opće prakse, to je jako važno. za vađenje krvi u petrovoj 3 se ne moraš naručvati. mila, znam da jedva čekaš da krenete u postupak i da čekanje ubija...ali vrijeme će brzo proći, a do tad nek čaša uvijek bude do pola puna user posted image , mi smo tu za tebe.

Malena, draga moja, drago mi je da ti se svidio bauman. rekao ti je potpuno isto što i meni, dva puta aih i onda ivf, samo kaj je mene odmah stavio na listu čekanja. ako dođe do toga da moraš na aih kod njega pitaj da te odmah stavi na listu čekanja. što se klomifena tiče, ni ja nisam osjećala nikakve nuspojave - divota! više simptoma imam sad kad sam u pms-u user posted image ...kod mene ti nema niš, čekam vješticu, trebala bi doći 09.03., nadam se da će malo uranit pa da i ja krenem u stimulaciju.
što se tiče tvojih briseva, nemoj se sad s tim opterećivat, napravi sad aih pa ako se dogodi da moraš ići kod baumana onda se raspitaj onaj mjesec kad ti je pauza da li moraš napravit briseve, pa ih tad napraviš. šaljem bezbroj vibrica da bude barem tri jajčeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, Annice, dušo moja i srce...user posted image  kako si mi? što je novo?
sax, milena, kakva je stuacija? jesi vadila betu? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

berni, draga, pa gdje si nam ti?

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1441
1.3.2012 13:47:12   
Malena1979
123beba Hvala ti puno puno cmooooook Klomifene pijem od 3-7 dana ciklusa, onda 2 dana pauza pa na UZV ;) Baš me zanima koliko će ih biti, da otvorim kladionicu? hehe

Zmaja možda vještica ne bu ni došla, polako ;) Da imaš pravo, ako ova prva ne uspije onda ću u 4 mjesecu zvati i pitati, pa sam sigurna da ću opet morati raditi briseve jer poznavajuci nasu birokraciju...papiri i datumi su najbitniji :( I opće mi nije palo na pamet reći mu da me stavi na listu (baš sam plavuša)..ma malo su me ove 2 doktorice kaj su bile s njim unutra zbunile :)

sax betttaaaaaaa vibr vibr hehe

reba istina je da vrijeme brzo prolazi, onak već je 3 mjesec..nadam se da ćeš sve uspjeti obaviti i da će sve biti ok :)

Kiss

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1442
1.3.2012 17:05:25   
sax52341
Bok cure!
Beta je negativna sto sam i ocekivala jer je test bio negativan i utorak je bilo smeckastog na ulosku...
Bila sam pripremljena na ovo tako da sam cist ok.
Sad mala pauza od jednog ciklusa ili dva i onda ponovo...
Idem ovih dana trazit uputnicu za Petrovu pa budem ako bude potrebno kominirala malo privatno malo HZZO.
I odlucila sam da vise ne idem na potpune prirodnjake a posto ovaj IVF nije uspio nadam se da u Petrovoj nece pokusavat sa AIH...
Kakva su vasa iskustva u bolnicama, koliko se ceka i da li se moze odmah na IVF ili se mora prije AIH?

Neposredna veza do poruke: 1443
2.3.2012 12:04:25   
123beba
Drage moje curke boooooook!

Sax, žao mi je zbog negativne bete, no drago mi je da si to primila na ovaj način...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja još nemam iskustva sa bolnicama pa ne znam kako točno ide, no vjerujem da možeš reći dr. što si sve probala i barem izraziti svoju želju da ideš na stimulirani IVF pa neka on onda kaže što misli. Drži se!

Malena, ne bih se baš kladila koliko će biti... nisam neki kockar, no držim fige da ih bude dovoljno za pravi tulum! user posted image  I dalje ti je ok? Nemaš nikakve nspojave klomifena?

Zmaja, nas dvije odbrojavamo još tjedan dana pa što bude bude... Šaljem user posted image

Anni, Reba di ste nam? Kako ste?

Curke, vjerovatno se čujemo u ponedjeljak... ja odoh odmarati svojoj mami i svekrvi! user posted image  one još uvijek bolje kuhaju od mene, a osim toga me maze i paze! Uživajte mi za vikend! user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1444
2.3.2012 13:39:56   
*zmaja*
bok curke mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste mi?

sax, žao mi je mila što je beta negativna, ali bravo za stav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja idem na sv. duh i tamo postoji lista čekanja, mene je dr. stavio na listu čekanja prošli mjesec i na red bi trebala doći u 6. ili 7. mjesecu. to je tako na sv. duhu što ne znači da će biti tako i u petrovoj. želim ti da na red dođeš čim prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

beba, draga moja uživaj kod majke i sveki...lijepo se opusti i odmori user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, reba, Malena, berni user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1445
5.3.2012 9:26:47   
*zmaja*
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image ...
nadam se da ste provele vikend lijepo, vidim bilo je mirno na našoj temi user posted image .
moja draga vještičetina me ni ovaj mjesec nije iznevjerila, došla u jučer, 23. dc...što je super jer sutra mogu početi s klomifenima jeeeeeeee.

što ima novo kod vas?

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1446
5.3.2012 9:46:53   
Malena1979
Jutrooo :)

Zmaja pa zar vec 23 dan, wooow..meni je prosjek 33-35 dana lol

Nego ja sam u subotu završila sa klomifenom i idem na ultrazvuk sutra da vidimo sto se desava pa se javim ;)

Pusa svimaaaaaaa

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1447
5.3.2012 10:11:59   
*zmaja*
jeeeeeeeeeeee Malena, držim fige da bude barem 2-3 jajčeka, obavezno javi kako je prošla folikulometrija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, kako je bilo kod mame i sveki? jesi nam se odmorila ili umorila? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1448
5.3.2012 10:21:47   
Anni_
Pozdrav drage moje! Malo sam se odmaknula od svega, ali eto me tu. Uvijek se nekako loše osjećam prvih 10-ak dana ciklusa. Sad kad se približavaju plodni dani opet sam nešto pozitivnija. Sutra mi dragi ide kod androloga na kompletni pregled tako da se konačno nešto počinje događati i kod nas. Samo se nadam da će nalazi biti gotovi u nekom razumnom vremenu da ne moram i sljedeći cijeli ciklus čekati. Jer se s njegovim nalazima moram javiti na VV 1dc. Znači imaju nekih 18 dana za napraviti nalaze. Nadam se da je to dosta.
Sax stvarno mi je žao zbog negativne bete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zmaja kaj su ti ciklusi tako kratki ili je to zbog neke terapije? Mada super, ako već mora doći da dođe čim prije pa da možeš početi s klomifenima user posted image user posted image user posted image
malena vibram za sutra! Da bude puno folikula user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1449
5.3.2012 10:57:27   
*zmaja*
ej Annice, baš te lijepo vidjeti user posted image ....
super za pregled sutra, nadam se da će nalazi biti gotovi brzo, u svakom slučaju molim te javi kako je prošlo i kad će nalazi. vibrrrrrrrrrrrrrriram da budu brzo i da budu dobri.
što se tiče mojih ciklusa, zadnjih godinu dana su mi kraći šeću od 23 - 28 dana, prije su mi se prema ciklusu satovi mogli ravnat, ali sad baš i ne.....

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!