|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
18.2.2012 11:12:36   
reba
evo me lipe mojeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
gužva mi je za poludit pa ne stignem pisat....

ajme koliko toga se izdešavalo u 2 dana....

malena ne znam da li rade hsg na sv duhu, ja bila u Zaboku, i došla na red odma poslje prvog ciklusa, i tamo su stvarno svi bili divni, i sestre i doktor, došla sam ujutro pa čekala skoro do 2  da me propušu ali smo kratili vrijeme u njihovom ko dnevnom boravku sa tv-om i hrpom novina :-), najgore mi je bilo što sam morala biti na tašteuser posted image , sam postupak je bio bolan ne želim ti lagat ali je trajao jaaaako kratko tako da nije opet tako strašno, poslije sam si malo odčorila jer sam dobila nešto (ne znam kaj) ali me lijepo omamilo user posted image uglavnom nemaš se čega bojat, samo hrabrouser posted image

sax moja draga divne vijesti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sada samo laganini pa za 9 mjeseci dernek user posted image user posted image user posted image user posted image
a čekanje do 29 krati sa nama ....ma brzo će ti to sve proci......
moja dijagnoza je hiper sa ? , moj tsh je 0,6 a ft3 i ft 4 malo povišeni a antitjela 20 što je u granici, sad sam u fazi čekanja do kraja 3 mjeseca pa idem opet vaditi nalaze i onda kod endokr. da vidimo šta dalje....
hm ft4 između 14 i 18 pa to je iznad ref, vrijednosti, moj je 15 a gornja granica je 14...

123 beba čestitam na zadnjem položenom ispituuuuuuuuuuuu bravooooouser posted image user posted image user posted image a sad se primi onog slađeg posla user posted image keks na ex user posted image

ZMAJA SRETAN TI ROĐENDAAAAAAN...PUSAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a i vidim neka kavica se dogovara i ja bi ako smijem, samo javite gdje i kada.....ako budem mogla dolazim definitivno...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1401
18.2.2012 13:22:57   
Anni_
123beba čestitke na položenom zadnjem ispitu!!! Opterečenje manje, sad samo uživaj i biće user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1402
18.2.2012 22:49:54   
sax52341
hm ft4 između 14 i 18 pa to je iznad ref, vrijednosti, moj je 15 a gornja granica je 14...

Reba, ja sam vadila fT4 u 2 razlicita laboratorija i referentne vrijednosti su im bile izmedju 12 i 22.
Vadila sam u Vinogradskoj i privatnom labu...

< Poruku je uredio sax52341 -- 18.2.2012 22:50:35 >

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1403
19.2.2012 16:17:07   
*zmaja*
bok curke, kak ste mi?
joooj baš je lijepi dan vani. meni je danas muž odletio u englesku i iako je to jako zdravo da malo netko ode user posted image , već mi fali.

curke jedva čekam da organiziramo kaficu....
puse! user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1404
19.2.2012 16:45:52   
berni
Lijepi pozdrav, drage moje. Zmaja, sretan rođendan sa malim zakašnjenjem, Sax, čestitke povodom tvoga položenoga ispita!
user posted image  još nije stigla, brijem da se odužilo zbog utrogestana i da će doći u narednim danima. Sve što osjećam je svaki dan po pola sata malo grčića kao da ću svaki čas dobiti a onda ništa, kao da sam na sredini ciklusa. Cicke me ne bole, nemam mućninu, kao da se ništa bitno ne događa. Osim što mi se jako jako jede i u ustima mi je neki čudan osjećaj sira. E, sada danas je 17. dan od inseminacije, dr. je rekao da bih trebala dobiti cca 14 dana od ovulacije, a meni se čini da je ovulacija bila točno na dan inseminacije jer mi je tada folikul bio 23*19mm i dobila sam štopericu. Za štopericu kažu da potakne ovulaciju za 36 sati, ali vjerujem da je to slučaj kada su folikuli manji, jer bi meni za tih 36 sati narasli na 23*27 a tada bi već sigurno pukli. Ne znam na koliko utrići odgode menstruaciju i da li ih trebam stavljati dok god ne dobijem? malo sam u dilemi, ali nastojim ostati cool još par dana. 

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1405
20.2.2012 9:08:08   
Malena1979
Berni,

Drzim fige da vještica ne dođe i da si uspjela :) Javi nam se sa novostima... Vezano za utriće, čula sam da se zna desiti da odgode menstruaciju na dva-tri dana, pa se strpi još maloooo.

Vezano za kavu poslala sam privatnu poruku pa se javite da finaliziramo detalje ;)

Bila sam u petak u Viliju i bilo je super, ugodno i opušteno. Doktor mi je pregledao sve nalaze i rekao da je sve super i da krećemo sa AIH sljedeći ciklus. Rekao je da UZC HSG pokazuje prohodne jajovode i da nemoram ići na zračenje bezveze...eto toliko o HSG-u. Idem uskoro na Sv Duh pa ću i tamo zatražiti još jedno mišljenje jer bolje više glava nego jedna hehe

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 1406
20.2.2012 11:34:45   
reba
draga berni, moja glupača :-) je stigla 3 dan nakon što sam prestala uzimati utriće, mislim da je bio 31dc, ali sam ih potrošila sve, kako su mi napisali..... ja sam bila jako pesimistična i nisam napravila test jer sam bila uvjerena da ću dobit....ali možda sam ipak trebala jer ako se nešto i desilo ja to sad više ne znam..... moj savjet ti je da napraviš test....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1407
20.2.2012 11:37:57   
reba
malena bravo za uzv user posted image  i sretno sa dalje... user posted image

sax, hvala na info, stvarno nisam znala da su tolike razlike u ref. vrijednostima, ja sam sve radila na sv. duhu... i sad ću opet... hm, baš ću to pitati doka kad budem išla ....

malo sam u gužvi pa jurim, pusa svimaaaa

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1408
20.2.2012 19:12:55   
*zmaja*
bok curkice user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste mi danas?
berni, nije za očekivat da ćeš dobiti sve dok uzimaš utriće, meni je proško 4 dana od zadnjeg utrogestana do vještičetine...ja se svim srcem nadam da ne dođe i da je uspjelo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, super vijesti iz Vilija jeeeeeeeee! jako sam sretna zbog tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reba, beba, Anni, kako ste mile moje?

puse svima!

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1409
21.2.2012 8:03:40   
123beba
Cure boooooooook! user posted image

Evo, mi danas čekamo završnu riječ urologa... imala sam osjećaj da nikada neće stići taj 21.2., no tu je... user posted image

Berni, nadam se da user posted image  ipak neće doći! Sretno!

Malena, drago mi je da ti je u Viliju sve bilo super! Nadam se da će tako i ostati! user posted image

Sax, kako nam se ti osjećaš?

Anni, reba, što ima kod vas?

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1410
21.2.2012 19:35:14   
berni
Hi! Zmaja i reba, dr mi je rekao da uzimam utriće dok god ne dobijem. Jučer sam zvala i potvrdio mi je to. Vještica još nije stigla, ali mislim da ću, ako ne dođe, za vikend ići vaditi betu ili raditi test. Ako je negativno, prestati ću sa utrićima a ako je pozitivno, nastaviti ću ih koristiti. Hvala na pozivu za kavu ali sam malo dislocirana tako da mi nije usput. ali, evo mogle bi se dogovoriti jedan dan za virtualnu kavicu i da smo sve prisutne u isto vrijeme na rr. Lijepi pozdrav svima!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1411
21.2.2012 20:35:02   
*zmaja*
bok curke....kako ste mi danas?
123beba, došao je i taj dan, držim fige da sve bude fantastično user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , obavezno javi kakav je ishod konzultacija kod urologa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
berni, nadam se da neće doći vještica...razveseli nas s jednim ogromnim plusekom i baš mi je žao kaj nemreš s nama na kavicu user posted image user posted image

Anni, reba, sax, Malena gdje ste cure, što je novo?
puse svima!

(Odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 1412
21.2.2012 20:38:12   
Anni_
Pozdrav cure! Berni sretno s isčekivanjem. I ja bi na tvom mjestu napravila test ili vadila betu jer se onda poslije grizemo; a što ako ovo ili ono?! U našoj situaciji je dobro znati do kojeg stadija smo došle i di je zaštekalo (ali se stvarno nadam da neće nigdje zaštekati)user posted image
Ja još nisam napravila test (odoljela iskušenju nekoliko puta) i sad čekam još par dana. Imam simptoma na izvoz, samo ne znam od čega su!!!

(Odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 1413
21.2.2012 20:55:37   
*zmaja*
Anni mila....razveseli nas, vibriram za plus k'o kuća user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1414
21.2.2012 20:58:52   
123beba
Anni, nadam se da su simptomi pravi i da je tvoja user posted image  na putu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Berni, žao mi je što nećeš sa nama na kavu, no to je sad manje bitno... bitno je da ti ugledaš svoj user posted image ! Sretno!

Zmaja, urolog nam je preporučio odlazak dalje na savjetovanje kako sam i mislila... znači, oko 8.3. bih trebala dobiti i onda zovem VV i naručujem nas oko 8 dana ciklusa... to bi bilo oko 15.3. pa da čujemo nešto konkretno konačno... Držite mi fige da nešto riješimo čim prije! user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1415
21.2.2012 20:58:54   
jess
Anni držim fige da su svi ti simptomi zbog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

berni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne dođe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sax kako si ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba što je urolog rekao ? user posted image user posted image user posted image user posted image i da čestitke na položenom ispitu, sad u akciju i u lov na user posted image user posted image user posted image

reba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zmaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1416
22.2.2012 10:24:31   
reba
drage moje, kratko da vam se samo javim....
šaljem svima puse i vibriceeeeeeee
na žalost sutra nebudem mogla, malo mi se zagužvalo na poslu i ništa ne stignem....
stvarno mi je žao ali budete vi opet nešto organizirale i onda nebudem propustila....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 1417
22.2.2012 12:38:12   
Malena1979
Svim curkama jedan veliki Bokiććć

Meni neka komisija uletila na posao pa me neće biti uopće na netu.

Javila sam *zmaji* i molim Vas da s njom sve dogovorite, nadam se da joj ne smeta uloga koordinatora :)

Ja definitivno dolazim na kavicu..

Držim svima fige i nadam se uskoro veselim vjestim od naših trudilica.

Pusa

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1418
22.2.2012 13:14:40   
Anni_
Evo da vam se javim i tu. Hvala na vibricama ali izgleda ništa.  Pisala sam na odbrojavanju pa ukratko: napravila jučer navečer test i bio negativan. Simptomi su valjda od PMSa. znam da je bilo rano (26 dc) i nije bilo ujutro, ali nekak se više ne nadam. Možda bolje da se malo spustim na zemlju.
Kako je kod vas? Ima li što? Sad je izgleda malo zatišje kod svih.
Mi čekamo pregled kod androloga 6.3. pa onda idemo s nalazima na dogovor. Vjerojatno nećemo prije privatno ništa obaviti, jer nisam još išla na HSG. Privatno bi morala platiti 1300 kn (uzv) a to mi je nekako puno, a nisam našla u kojoj bolnici rade uzv hsg. Dok odlučimo što ćemo doći ću na red i na VV.
Uživajte na kavi sutra! Pozdravuser posted image

< Poruku je uredio Anni_ -- 22.2.2012 13:15:31 >

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1419
22.2.2012 21:25:46   
*zmaja*
ej Anni, žao mi je milena kaj je test negativan, ali još uvijek nije kasno. što se pretraga tiče, napravite onako kako vam srce govori...na kraju krajeva vrijeme prođe i sve će se ove naše brige jednom zvati jučer. jako mi je žao kaj nisi u zg pa da ideš s nama na kavicu, obavezno nam reci kad ćeš dolaziti u zg pa da nešto organiziramo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
reba i berni, mile moje, baš mi je žao kaj nemrete sutra s nama na kavu, ali bit će još kava...jedva čekam da se družimo s velikim trbusima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
puse

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1420
24.2.2012 10:03:28   
*zmaja*
dobro jutro drage moje hrabrice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se da ste sve redom dobro.
jučer smo se našle na kavi 123beba, Malena i ja, bilo je jako lijepo. Anni, sax, reba, berni, žao mi je jako što nam se niste mogli pridružiti.. dogovorile smo se da bi se svakako trebale nalaziti redovito pa ćemo se onda svakako imati prilike podruškat.

puse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1421
25.2.2012 15:21:17   
123beba
Drage moje cure, evo i mene malo... baš sam se danas družila sa svojim 4-mjesečnim nećakon i jedva čekam da svaka od nas ima tako jedno malo stvorenje... Želim nam svima da čim prije idemo u kupovinu "duplih" kolica! user posted image

Žao mi je što se nismo uspjeli svi zajedno naći na kavi jer je baš bilo super druženje, no uskoro ćemo, nadam se, svi imati više vremena pa da se (opet)podružimo!

Anni, predbilježi me za informacije vezano uz VV čim budete išli! user posted image

Sax, kako si nam ti?

Javite se sa novostima! Svima veliki user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1422
27.2.2012 10:11:32   
*zmaja*
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image
što je novo?

berni, jesi vadila betu? držim fige do neba da bude pozitivna!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sax, kako nam se osjećaš? šaljem ti bezbroj vibrica da beta bude ogromna. javi se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
reba, gdje siiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????? jaaaaaaaaaaavi seeeeeeeeeeeeee! već mi fališ jako user posted image user posted image user posted image user posted image

123beba, kako si mi milena? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, šta je novo s tobom, ako se dobro sjećam ti ideš sutra Baumanu na konzultacije, držim fige da prođe točno onako kako si želiš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, vidjela sam na odbrojavanju da je došla vještica, baš mi je žao!!!! znam da ti nije lako ali glavu gore i skupa ćemo glavom kroz zid ako treba da dođemo do naših bebica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kod mene niš novo, u iščekivanju vještice, trebala bi doći 09.03. a ja sam već sad u pms-u, grudi me bole za poludit i naravno imam salve živčanoče, ako će tako biti do 09.03. izludit ću sebe i sve oko sebe user posted image user posted image user posted image ...i baš sam nemarna, kupila sam onaj čaj zdravac prije tjedan i pol i još ga nisam niti jednom skuhala....moram danas!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1423
27.2.2012 11:13:28   
Anni_
Pozdrav i vama tu! Malo sam u bedu. Sve sam se nadala da ćemo ipak preskočiti ovu MPO priču, ali ništa ni ovaj put. Sad čekamo 6.3. pregled mog dragog i onda sljedeću mengu pa da mogu ići na VV.
Sve je to tako sporouser posted image  
No, možemo probati prirodno i ovaj ciklus pa se bumo trudili user posted image
zmaj pij čajeka, možda ti pomogneuser posted image
~~~~~~ curama za betu!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1424
27.2.2012 11:44:25   
123beba
Anni, nadam se da lista čekanja na VV nije duga i da ćemo obje čim prije biti trudnice...
Želim ti uspješnu prvu konzultaciju i pregled i da već idući ciklus možeš u postupak! user posted image  A što se tiče pokušavanja do tada, samo naprije... pa možda sve bude ok i ipak preskočiš mpo!  Drži se!

Zmajči, pa mi trebamo u isto vrijeme dobiti... Ja sam sebi računala 8.3. user posted image  I daj kad si već kupila skuhaj taj čaj pa tko zna što se dogodi! user posted image  Sve za user posted image ! user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!