|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
17.3.2012 19:52:56   
Leptir5
zmaja vidim punkcija prošla brzo i dobro, drago mi je, a to što su ti rekli da sutradan zoveš pa ni nemogu ništa vidit, tako su mene na Firule zovi sutra,pa ništa,pa sutra pa ništa,u privatnika su odmah rekli zovi za tri dana i tada ćeš najvjerojatnije doć na transfer i tako i bilo. I zapamti dovoljan je jedan embrij da bude uspješno i veći je uspjeh sa jednim nego sa više. Sretno!!!!! user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1526
18.3.2012 14:19:42   
Anni_
Zmaja draga evo tek sad sam uspjela ulovit malo vremena da se javim i želim ti sreću sutra! Sigurno si sava na iglama, ali kao što Leptir kaže dovoljan je jedan embrij. Mislim na tebeuser posted image user posted image user posted image
Beba sretno sutra na VV. Oboružaj se strpljenjem jer su navodno gužve pa ćeš čekati. Uzmi nešto za čitati. Ja sam bila bez ičega pa sam pročitala sve reklamne letke koje su imali u ljekarni ispod. Javi user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1527
18.3.2012 22:08:26   
123beba
Anni, hvala na savjetu... nosim si knjigu. Naručena sam u 10 i nadam se da ću se uspjeti u neko pristojno vrijeme vratiti na posao... uglavnom, drži me neka nervoza...user posted image  Javim se sutra kada budem gotova! user posted image  Držite mi fige da čim prije možemo u neku konkretnu akciju! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1528
19.3.2012 7:35:36   
reba
user posted image user posted image user posted image user posted image   zmaja zmaja zmaja zmaja user posted image user posted image user posted image user posted image
mila držim ti največe fige na svijetu i stalno mislim na tebe i šaljem ti puno pozitivne energije
samo budi hrabra... kao što kaže leptir dovoljan je jedan... a bit će sigurna sam...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba sretno danas... javi.... user posted image  nadam se da idete odmah u akciju user posted image  

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1529
19.3.2012 9:27:58   
*zmaja*
pozdrav drage moje bodrilice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se da ste mi sve redom sjajno user posted image .

evo ja još sitno brojim do poziva u lab i onda ću sve saznati...držite mi fige.
bila sam začuđujuće mirna preko vikenda i brzo mi je vrijeme prošlo.
beba, mila drži fige da ne čekaš dugo i molim te javi se s novostima čim ćeš moći, mislim na tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malena, kako nam se osjećaš? kad vadiš beticu?

curke puno vam hvala na podršci, predivne ste sve od reda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sad poruka moderatoru user posted image , znam da ovo nije tema za ivf ali sve moje prijateljice su tu pa ja ne mogu onda otići na drugu temu. nadam se da ćete imati razumijevanja hehe user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1530
19.3.2012 11:09:05   
Alba
Zdravo cure,

Zmaja zelim ti uspjeh od srca i jedva cekam da nas das dobre vijesti ai svima ostalima sto cekamo.
Ja sam dobila user posted image  u subotu i nisam morala da idem opet za betu a sad ne znam sta da radim, mislim da cu jos ovaj mjesec da probam inseminaciju pa onda mislicu sta dalje.

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1531
19.3.2012 11:21:56   
Anni_
Alba žao mi je što ti nije uspjela inseminacija, ali znaš da su šanse za uspjeh od prve male. Gledaj na to kao da si prošla prvu stepenicu i da se dalje šanse povećavaju user posted image  Nisi napisala (ili sam ja propustila) gdje ste išli, privatno ili u bolnicu, u Zg ili drugdje? Najbolje vam je konzultirati se s vašim MPO liječnikom što dalje. Inače se radi 3-6 AIH pa se kreće dalje na IVF, ali to nije nužno. Može IVF i ranije.

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1532
19.3.2012 13:00:53   
Malena1979
Bokić curke ;)

Zmaja user posted image user posted image user posted image ima li kakvih novosti? mislila sam na tebe cijeli vikend i sada jedva cekam da cujem dobre vijesti ;)

beba nadam se da je sve proslo ok kod dr, javi nam se sa novostima user posted image

Alba, najbolje bi ti bilo da odes kod dr kako Anni kaže, pa će ti on najbolje reći što i kako dalje. ne gubi nadu, i meni je prva inseminacija bila neuspješna. sad sam bila na drugoj i trebala bi sljedeći tjedan vaditi betu :)

rebice kako si nam ti?

Meni se lagano blizi beta, pa sam malo nervozna, iako imam sve simptome kao i prije menge tako da ne ocekujem previse. Da li se beta vadi 12 ili 14 dan od AIH? Se može to u Petrovoj?

Kissssss svima

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1533
19.3.2012 13:04:06   
123beba
Drage moje, ja sam se sa VV vratila totalno u bedu... mm mora čekati pregled androloga do 16.05.2012.!!!!!! Pa to je 2 mjeseca!!!!!!!! I ako se onda čeka još 1 mjesec nalaz, ja ću poludit!!!!!!!  Ovo je katastrofa... barem sad trenutno imam takav osjećaj...

Anni, koliko ste vi dugo čekali pregled androloga?

Zmaja, kakve su novosti? Nadam se da si sad već kod dr. na transferu! user posted image

Malena, kad ideš na betu? Držim fige da se user posted image  već uhvatila! user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1534
19.3.2012 13:05:56   
Malena1979
Beba pa to je stvarno jakooo dugo (barem mi se tako cini) - ne mozes to negdje drugdje obaviti?

Imala sam AIH prije 7 dana pa ne znam kad se vadi beta - 12 ili 14 dan?

nemam osjećaj da se nešto primilo jer me jajnici bole već 2 tjedna ko blesavi :((

Kiss

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1535
19.3.2012 13:50:30   
*zmaja*
ej curke, evo da vam javim novosti. u 10:10 sam konačno uspjela dobiti nekoga, i rekli su mi da dođem na transfer odmah. upravo sam se vratila u ured, vratili su mi jednu mrvicu (druga js se nije oplodila) i sad sam tehnički trudna user posted image . 30.03. moram vadit betu, 10.04. moram na kontrolu bez obzira na ishod. moram vam reći da su ljudi tamo stvarno divni, nježni i jako empatični. super su.

beba, milenice pa to je stvarno dosta čekanja, to bi značilo da ćeš ti tek nakon tri mjeseca znati što dalje. a da probaš potražit drugo mišljenje u petrovoj ili na sv.duhu? joj milena, znam da ti je teško, čekanje je najgora moguća stvar, ali sve i da ti ne preostane ništa drugo nego čekati nemoj da te to obeshrabri. znam da je meni to lako reći jer sam ja u proceduri i trenutno ne proloazim to što ti prolaziš, samo ne bi htjela da si tu lijepu glavicu previše zamaraš. nadam se da ćete čim prije uspjeti obaviti sve što trebate kako bi mogli krenuti u proceduru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena, to što su simptomi kao i pred vješticu ne znači da se nije ulovilo. meni je dr. nakon inseminacije rekla da test radim 14. dan od inseminacije, ja nisam vadila krv ali mislim da nema neke razlike u vremenskom periodu. ako nisi sigurna nazovi ordinaciju i pitaj. držim fige do neba da uspije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alba, mila žao mi je što je došla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , znam da si sad tužna ali nemoj previše biti, glavu gore i u nove pobjede, kao što je Anni rekla gledaj to kao jednu stepenicu bliže trudnoći.

Anni, mila kako si mi ti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reba, berni, sax user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1536
19.3.2012 14:07:16   
Malena1979
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmaja divno je to cuti, tako sam sretna zbog tebe ;) cmok cmok cmok

Sada samo neka se primi čvrsto i polako razvija i slavit ćemo obavezno na kolačima ;)

Btw, se može u Petrovoj vaditi beta bez narudžbe?

Kisssssssssssssssssssssss

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1537
19.3.2012 14:26:15   
PinkyFunkyBirdy
Zmaja, pa to su prekrasne vijesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Od srca ti želim da se mala mrvica fino ugnjezdi i da za 9 mjeseci primiš na ruke malog anđelčića. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 1538
19.3.2012 14:57:04   
Riza
ZMAJA!!!! Pa to je divna vijest.....user posted image user posted image user posted image
Nadam se da će sve ići školski i baš kako treba biti....da ćeš uskoro slušati bebino srčeko i razmišljati o slatkim trudničkim brigamauser posted image .
Imaš puno zagrljaja od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1539
19.3.2012 15:21:54   
*zmaja*
Riza, PinkyFB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hvala vam, duše moje! ma nekako više nisam na odbrojavanju, fokusirala sam se na ovaj topic user posted image , ali to ne znači da vas ne čitam i ne mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image . nadam se sad najboljem, iako je zametak trostanični što i nije baš neka sreća, al' veli mi dr. da to nema nikakve veze, da se nekim ženama dogodilo da nisu ostale trudne nakon transfera zametka od 8 stanica, a neke su ostale trudne nakon transfera dvostaničnog zametka. dakle nema pravila. stvarno se nadam da će se mom zametku više svidjeti kod mene i da će se uspješno dijeliti.

Malena, hvala ti draga moja, držimo fige da tvoja beta bude ogromna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
što se bete tiče, ja ti stvarno ne znam gdje se to u petrovoj vadi user posted image

puse svimaaaaaa!

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 1540
19.3.2012 15:38:40   
123beba
Zmajči, ovo je super vijest!!!!!!!!!! Jako sam sretna zbog tebe!!!!!!!!!!! Želim ti se se sve odvija po ps-u i da ti beta bude ogromna! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Malena, ako hoću na VV raditi postupke onda moramo tamo i na pretrage... tako da ću sačekati andrološku pretragu tamo i to je to... Iako ne mogu pobjeći od osjećaja da sve to predugo traje.... user posted image  
Što se tiče tvoje bete... kada ti je 14 dan? Nadam se da su ovi simptomi koje osjećaš samo nagovještaj user posted image ... Držim fige i šaljem user posted image  

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1541
19.3.2012 16:50:11   
Alba
Zmaja kako diva vijest, a dok sam citala tvoj post veruj mi vec sam imala osjecaj da cujem zvuk tvog bebinog srca...................ja cvrsto navijam da je to TO!!!!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1542
20.3.2012 8:39:11   
reba
zmaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za 11 dana će se konačno slaviti na ovoj temi...  user posted image user posted image user posted image user posted image

alba žao mi je... user posted image user posted image user posted image ali nedaj se pokolebati, što te ne ubije ojača te
malena sitno brojiš, držimo fige user posted image user posted image user posted image
beba žao mi je što morate tako dugo čekati, ali sve će se to jednog dana isplatiti.... budi sigurna u to....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1543
20.3.2012 9:26:07   
*zmaja*
dobro jutro drage moje curke! kako ste mi?

već sam dosadna, stalno zahvaljujem na podršci, al' eto hvala još jednom cure DIVNE STE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, mila moja, nadam se da si mi dobro. drži se, sve će se ovo jednom zvati "jučer". mi smo tu za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
reba, kako si mi milena? jesi vadila hormone? kad ideš opet kod našeg dragog dr. b? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malena, što ima novo Malenice? kako se osjećaš? držim fige do neba za ogromnu betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sax, kakav je tebi plan dalje? samo neka ti uspije čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anni, gdje si nam? što je kod tebe novo Annice?
berni, tebe nije bilo sto godina, nadam se da si dobro...javi nam se!

znam da u životu valja pred sebe postavljati realne ciljeve, pa ću ja sad postaviti jedan realan cilj pred sve nas ovdje, a to je: sve skupa moramo ostat trudne ove godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1544
20.3.2012 9:28:02   
Malena1979
Drage moje,

Sretan vam prvi dan proljeća i neka nam bude plodan i vesel user posted image user posted image user posted image

Kako ste mi moje trudilice?

Zmaja kako se osjećaš? Veliku pusu ti šaljem

MOLIM ZA POMOĆ - da li netko zna da li se BETA može vaditi u Petrovoj na uputnicu i ako da, gdje točno trebam ići? Tamo gdje smo vadili biljege ili?

Kissss

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1545
20.3.2012 9:51:47   
123beba
Cure booook! user posted image

Malena, ja nažalost ne znam ništa za vađenje bete u Petrovoj... user posted image  Nadam se da će ti već netko znati reći! No, jedva čekam da tvoja beta bude VeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiKAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

Drage moje hvala vam na podršci! Ja sam se nekako smirila do danas i jednostavno ne želim trošiti svoju energiju na razmišljanje o tom dugom čekanju... Znam da ću i ja ove godine jedan dan izaći iz ordinacije sa osmjehom na licu jer krećem u postupak... samo moram još malo pričekati...
Baš dok sam jučer čekala na rad ispred ordinacije je jedna cura izašla od dr., skočila u zrak i viknula "Idemo u postupak, yeah!" user posted image  To mi je bilo zakon! Baš me to razveselilo tamo u čekaoni! Eto, sa nadom da će moj "taj dan" stići čim prije i jednostavno ne želim provoditi vrijeme u depresiji! user posted image  user posted image  user posted image   Ionako danas krećem na službeni put do nedjelje pa neću baš puno razbijati glavu mislima o svemu i svačemu! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1546
20.3.2012 13:48:09   
Anni_
Eto me, napokon sam ulovila malo vremena da se javim! Sretna sam zbog tebe zmaja! Došlo je do transfera! Prekrasno draga, sad će se bebica kod tebe lijepo ugnijezditi i rasti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti sad samo lijepo uživaj i opusti se!
Beba, znaš kad sam ja ono prije kojih mjesec i pol lagano šizila tu? E to je bilo iz istog razloga kao i ti jučer. Doduše mi smo čekali androloga jedno 5 tjedana. Pokušavala sam ti reći da probaš tvog dragog naručiti telefonski da ne morate tako dugo čekati, al se nismo skužile. I sad kad dođe na red konačno, pripremi se, još se čekaju nalazi. Ja ću tek kad dobim mengu zvati i vidjeti jesu li gotovi (proći će 2-3 tj. od njegovog pregleda). Ja mogu doći na red samo ako su njegovi nalazi gotovi. A onda još i moji hormoni i čekanje mojih nalaza. Možda do ljeta dođem na red za postupak. Zato sam malo u depri. Nemam se kaj javljati jer samo čekam. Sad se nadam da će mi M zakasniti koji dan pa možda budu nalazi već kod sestre da me može naručiti.
Malena nazovi Petrovu i pitaj. To ti je najsigurnije, ja ti isto pojma nemam (nije mi do sad treblo vađenje beteuser posted image )

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1547
21.3.2012 8:45:46   
*zmaja*
dobro jutro drage moje user posted image user posted image user posted image
kako ste mi danas? ima li što novo?
kod mene niš novo, gutam tablete i guram vaginalete user posted image user posted image user posted image , jedino kaj svaku večer tak lijepo utonem u san pred tv-om negdje oko osam, pola devet....spavam snom pravednika. očito sam se potpuno opustila, do sad je sve bilo neizvjesno, hoću li imati koju js nakon punkcije pa hoće li se oploditi pa kad će transfer...sad kad je sve prošlo konačno sam se potpuno opustila i spavam k'o luda user posted image .

puno pusa svima. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1548
21.3.2012 9:25:51   
Malena1979
Zmaja samo se ti odmaraj, a koliko sam cula to i je znak da si trudna - taj stalni umor :)

Kaj piješ? Utrogestan ili? Meni je jakooo cudno da meni moj dr to nije rekao da nakin AIH uzimam..hmmm

beba velika pusa tebi i svim curkama :)

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1549
21.3.2012 9:33:53   
*zmaja*
ej Malena, pijem andol 100 1x1, decortin 5mg 1x1 i stavljam vaginalete utrogestana 3x2. eto....
da ne znam zašto ti dr. nije da utrogestan nakon aih ali sigurna sam da postoji valjan razlog user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!