*zmaja*
|
bok milenice moje....evo meeeeeeeeee! Alba, mila, sretno danas, šaljem bezbroj vibrica za pozitivnu beticu, javi nam odmah! rebica, milena, pa tako mi je drago da te vidim, jooooj super da je konačno došlo vrijeme za vađenje mormona ...kad ti je nalaz gotov? evo bezbroj vibrica da nalazi budu savršeni pa da možeš odmah na pokušaj broj dva bebica, dušo, drago mi je da ti je bolje, nadam se da je danas još bolje, jedva čekam da nam javiš što ti je rekao dr. A Malena, mila, kako si mi ti? samo se lijepo odmaraj koliko god možeš i radi stvari koje te vesele Annice, mila moja pa kako si mi ti? što je novo? sax, milice gdje si nam? kako si nam? kao prvo curke željela bih vam zahvaliti na predivnoj podršci, jako mi to puno znači a sad da vam opišem kako je sve to bilo. došli mm i ja na sv.duh, ispunili papirologiju i onda je mužek otišao dati svoj polog u wc, u međuvremenu mene i još jednu curku zovu u kabine, curka je bila prije mene...kako mm još nije izašao iz wc-a kažem ja nekog ženi u čekaonici: gospođo htjela bih vas nešto zamoliti, muž mi je na wc-u a ja moram unutra, jel biste mu mogli reći da sam ja unutra i da se ne brine. i recite mu molim vas nek slobodno ode na posao. kaže žena nema probleme, uspjela sam ju pošteno nasmijati hehe. ušla ja u kabinu i kaže sestra zvat ćemo vas ali svakako idite mokriti, i tako ja izašla iz kabine i vidim svoj mužeka krajičkom oka kako nosi napunjenu kutijicu, a kaže mi ona gospođa iz čekaonice: gospođo tamo vam je muž , otišla do njega pozdravili se, popiškila se i vratila u kabinu. ponijela sam neku trash knjigu kao da mi odvrati misli ali naravno slova uopće nisam vidjela. čula sam iz ordinacije kako dr. objašnjava onoj curki prije mene šta će joj raditi...u drugom trenutku čujem curu kako stenje od boli. završila ona, zovu mene, legnem ja tako na onaj stol i pričam sa sestrom, objašnjavaju mi postupak i kaže mi dr. da će mi punktirati 3 folikula (dva desno i jedan lijevo). prvo sam dobila injekciju (u cervix rekla bih) koja je kao lokalna anestezija i onda je krenula punkcija. bol je tupa, ne mogu to s ničim usporedit, ali jako kratko traje. stvarno sam mislila da će biti bolnije, bila sam gotova za minutu s punckcijom. nakon punkcije dr. prođe tupferom koji je natopljen jodom kroz rodnicu do cervixa. ustala sam nakon toga i otišla u kabinu s nadom da imam barem jednu jajnu stanicu, dolazi dr. i kaže mi dobili smo čak dvije jajne stanice JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! moram nazvati sutra iza 10 da čujem jesu li se oplodile . morala sam u 8:30 bit na sv.duhu, punkcija mi je bila oko 8:45. ja sam u 8 popila ketonal duo i normabel od 5mg. danas moram do svog ginekologa da mi da recepte za terapiju dalje. prepisali su mi utriće 3x2 vaginalete, andol 100 1x1 i decortin 5mg 1x1, jedino što sam zaboravila pitati je kad da prestanem piti andol i decortin, pitat ću svog ginića. curke moje, u slučaju da ćete trebati raditi punkciju stvarno nije ništa strašno i jako kratko traje, znam da je to individualno ali meni je tako bilo. sad se osjećam super, malo mi je pritisak u trbuhu kao kad je vještica u pitanju ljubim vas sve!