|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
26.3.2012 14:03:49   
Malena1979
user posted image

jao mama zapela u prometu...sad smo se cule..opet cekanje ;)

Never give up, never surrender ;)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1576
26.3.2012 14:53:09   
Malena1979
Evo rezultata:

363,78 IU/L

Izgleda da sam TRUDNAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

Ne mogu vjerovati da se to dešava..aaaaaaa...curke idem onda nazvati dr da vidim sta sad..

Hvala svima na podrsci i drzite fige da i dalje sve prođe ok

Pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(Odgovor članu Malena1979)
Neposredna veza do poruke: 1577
26.3.2012 14:55:33   
lidac0605
JUHUHUUUUUUU!ČESTITAM!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1578
26.3.2012 14:56:43   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1579
26.3.2012 14:59:18   
PinkyFunkyBirdy
Ajmeeee! Super! Iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1580
26.3.2012 15:00:22   
Malena1979
Hvala vam curke :)

Još uvijek me propada trbuh, jel to normalno?

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1581
26.3.2012 15:01:24   
ikica84
da,normalno je!!tako sam i ja ocekivala 2 tjedna kao samo sto nisam dobila.nisam ni sumnjala na trudnocu i uradila test i bila trudna user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1582
26.3.2012 15:06:41   
ucitelj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je jako drago cestitam sad se cuvaj i uzivajuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 1583
26.3.2012 15:07:31   
Malena1979
Ikica hvala ;) Joj ovo mi je tako nestvarno

Muz i ja se vec 2 i pol godine trudimo i otisli u polikliniku Vili kod najboljeg dr - Radončića i čudo se desilooooo

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1584
26.3.2012 15:09:22   
ikica84
bas mi je drago da ste uspjeli!!
samo opusteno i uzivaj u user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

Neposredna veza do poruke: 1585
26.3.2012 15:09:50   
123beba
Malena, zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi, stiže nam bebač!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako sam sretan zbog tebe!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sad, još čekamo Zmajinu betu!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 1586
26.3.2012 15:12:48   
Malena1979
Bebice bokić ;) I ja nemogu vjerovati, ali stvarno preporučam od srca dr Radončića. Ako ćeš imati love odi tamo na AIH i nećeš požaliti :)

Ja sam prije AIH bila na 4 UZV i čak odmah prije AIH-a..sve je provjeravao :)

Zmaja sad čekamo tebe, a onda i sve druge trudilice sa našeg divnog foruma

Pusa svima i javim se sa novostima

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1587
26.3.2012 15:18:15   
123beba
ne znam jel to naželost ili na sreću, no mi ne možemo na AIH... mislim da je naša jedina opcija ICSI... No, sad sam krenula na VV pa se nadam da će to od prve sve biti ok i da dalje neću ništa morati smišljati!

Nadam se da će i moja beta do kraja godina biti velika! user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 1588
26.3.2012 15:19:39   
Malena1979
Ma biti će sigurno, samo nemoj gubiti nadu i glavu gore :)

Jedva cekam da nam i ti javis lijepe vijesti draga user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1589
26.3.2012 20:01:01   
Leptir5
Malena odlična beta, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
baš mi je drago user posted image a još ti je i AIH uspio,on ima mali postotak uspjeha
sretno dalje user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

Neposredna veza do poruke: 1590
26.3.2012 20:02:40   
Leptir5
E i normalno je da te boli stomak i imaš probadanja user posted image uživaj u trudnoći user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1591
26.3.2012 21:02:01   
Ubrzomamica
Curke, evo da i sa vama podjelim svoju srecu!!!! Seka trudna!!! Bila je na potp.opl. u Citu kod dr.Aracic! Kad je vec klonula i rekla da ne vjeruje kako je uspio transfer, beta pokazala suprotno!! Danas je opet narasla, u srijedu kontrola! Za uzv je jos rano tako da ne zna jesu oba ploda ili jedan, jer su 2 vracena!!
Drzim fige i svima vama koji ste u iscekivanju!!! Ne predajite seee!!! :))))

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 1592
27.3.2012 8:36:09   
Alba
Malenaaaaaaaaaaaaaa Cestitam ti od srca, a da znas da su mi oci puno suza od radosti za tebe, mogu da pomislim koliko si srecna, nek ti bude lepa i laka trudnoca pa jednu predivnu bebicu dugo cekanu!!!!!!!
Juce nisam mogla da otvorim forum a celo vreme sam pomislila i molila da ti beta bude visoka, mnogo si nas sve user posted image .
I ja cu sutra na kontrolu kod mog lekara pa mozda za ovaj weekend uradim drugu inseminaciju pa da Bog da i mene i svima curama bebicu. Ja nisam uopste ovog puta uzela lekova jer mene se rastu folikuli, endometrijum je u redu pa da vidimo sta ce biti.
pusa svima

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 1593
27.3.2012 8:49:34   
reba
malenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitaaaaaaaaaaaaaaaaam bravo bravo bravo
jako si nas sve tu razveselila i ulila svakoj od nas nadu.... a sad samo smireno ... odmaraj.... uživaj....

zmaja drugi tjedan slavimo tvoju betu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1594
27.3.2012 9:14:07   
*zmaja*
cure boooooooooook!
nema me par dana i dogodi se nešto predivno i čudesno.
Malena, mila moja, pa ti si TRUDNAAAAAAAAAAAAAA, ajme tako sam sretna zbog tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa to je divno. javljaj nam svaku novost. od srca čestitam.

reba, drago mi je milena da se konačno možeš maknuti s mjesta što se štitnjače tiče, držim fige da scintigrafija dođe čim prije, pa da čimm prije možeš na aih.

puse svimaaaaaaaaaaa, joj kako divne vijesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  puknut ću od sreće!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1595
27.3.2012 9:37:10   
Malena1979
Curke jutrić ;)

Leptir hvala ti puno :)

Alba drzim fige da bude sve ok i da uskoro krenes na drugu AIH :) Ovaj put mora biti plusić ;) Savjetujem ti da piješ čaj Marulju i Prenatal tablete od Solgara ;)

reba hvalaaaaa, još malo pa ćeš i ti krenuti na AIH jeeeeeeee

Zmaja cmokic :) Ni ja nisam mogla vjerovati ali izgleda da je uspjelo iz recimo to tako "prvog" pravog AIH pokušaja :) Drzim ti fige da sljedeći tjedna betica bude visoka ;) Kako se ti osjećaš?

Mene je trbuh napokon danas pustio na miru i više me ne boli tako jako. Primijetila sam jedino taj bjelkasti iscjedak. I trbuh mi je jos uvijek velik ko lubenica hehe Kak će tek biti u 7 mjesecu, sve me strah lol

Pusa

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1596
27.3.2012 10:03:13   
Anni_
Malena, čestitam za betu! Nek se lijepo dupla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

Neposredna veza do poruke: 1597
27.3.2012 10:44:46   
*zmaja*
joj tak sam uzbuđena da sam morala opet svratit na rr, a imam tolko posla da ne bi smjela ni pomisliti na forum....no ima ona stara, nije poso zec, neće uteč...

Malena, uživaj u trbuhu, mazi ga i pazi. ja se osjećam dobro, nemam zapravo nikakvih simptoma osim umora što može biti od utrogestana, iscjedak mi je konstantno bijeli  ali od utrogestana user posted image . ja vadim betu ovaj tjedan, u petak user posted image .

svim šaljem puuuuuuuuuuuuuuuno proljetnih pusa i zagrljaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1598
27.3.2012 11:08:05   
Alba
Malena,

imas p.p. od mene ako mozes da pogledas, hvala draga i sretno!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1599
27.3.2012 11:36:10   
Malena1979
Zmaja petak petak paetak idemo betaaaa user posted image user posted image user posted image

Alba nisam primila nikakvu porukicu, jesi provjerila da li si poslala na dobar nick poruku ;)

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!