Lady3 -> RE: Baš sam se nekako ražalostila.. (5.11.2009 17:51:30)
|
Cvrčak svaka čast..[sm=bravo.gif]Vidim da ste mnoge primjetile da me nema na jaji i da nema me..Više i ne želim biti jer se ovaj forum koji je bio divan,pun razumijevanja.savjeta,utjehe sveo sada na sam trači igranja detktiva i izrugivanje pojedinih forumašica.I to je žalosno i jadno.Pa s čime se vi zamarate žene,tko je pod anoniman ,tko se razvodi,tko se sexa a tko ne..Pa šta vas briga halo,zar nemate pametnijeg posla..Ja se samo javim kada imam šta reći i ako mogu nekome pružiti savjet,utjehu,za ostalo nemam ni volje ni želje.Imam i svojih problema i još mi samo treba se zamarti tko je tko i kakav.Sto ljudi,stoćudi,ne možemo se svakome sviđati ,ne morate se ni voljeti..ali međusobno uvažavanje treba biti pa čak i ako se ne slažete s time.Svatko ima pravo na svoje mišljenje i bez obzira na to dal se to vama ne sviđa.S nekima od vas sam se i vidjela i održavam i dalje kontakte i to mi je prekrasno,s nekima se još trebam i upoznati i radujem se tome.Čemu izrugivanje,pa slanje pp..pa hahahahaah,pa neke šifre jel ti to misliš ko i ja pa haahah,ma daj oladite se više.Prvo pometite pred svojim vratima pa gledajte tuđa sra...a..A da i ne spominjem sve te glupe teme koje nemaju nikakve veze s ovim forumom,stalno jedno te isto..ma koma...[sm=zmeden.gif].Kada god dođem na ovaj forum uvijek neka svadja,tendencije,napetost...I ne žalim za ničime što sam rekla,napisala jer to sam ja...Kome pašem pašem ,kome ne pa dobro neću se ubiti od muke i jada [sm=smiley36.gif]Sva sreća na fejsu ,ondje kontroliram koga želim a koga ne.Daj dođite više k sebi,posvetite se nečemu pametnijemu a ne stvarati napetosti ...I šta sad,sad i ja ne smijem više ništa reći el..e pa jesam i briga me više..Pozz svima..[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|