Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 10:55:10
|
|
|
|
mama mery
|
koji ativirus imas i jel se to naplacuje kad se skida sneta jer ja nemam ni jedan
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 10:57:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Iako imam flat, ja sam namestila da neko moze da mi se prikaci samo ako ima lozinku. Zasto da mi neko krade net, i time meni usporava rad interneta, onda se ja zivciram kad mu treba 2 min da otvori stranicu? ! dala sam podstanaru koji je ispod nas (to je od mm-ovog strica) sifru, i delimo racun.
|
|
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 10:58:46
|
|
|
|
twitty
|
meni se avira pokazala najbolja sta se tiče antivirusnih programa na tražilci napiši avira download i ideš na Avira AntiVir Personal - Free Antivirus i to je to
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 11:09:28
|
|
|
|
Bebys
|
avira je o.k. pa kako nisi popusila virus bez antivir...cudo dobro ti prolazis ja imala milion i sve kupovala a sad mi je najbolji COMODO ma super je i to besplatan skinula ga s neta probaj on mi uvijek javi kad se neko prikljucuje i ja ga blokirem iako mi to nije vazno ali ja mislim da su hakeri koji kradu bankovne oidatke i br,kartica mm banku s neta sve placa pa zato se bojim... sad je sve o.k.
|
|
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 11:15:33
|
|
|
|
mama mery
|
probala i jedan i drugi i nece komp mi se ugasi
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 11:19:58
|
|
|
|
Bebys
|
ovo prvi puta cujem ugasi...pa onda nesta nije uredu da ti nemas neki ugradjeni antivirusni sistem pa ti odbija ...drugi to moze biti..inace imas na hrvatski AWG isto nije los ali meni je zakon COMODO imam ga vec dugo nakon tone porosene love na placanje antivirus...sistema... neznam sta da ti kazem ..nesta ti nestima
|
|
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 11:58:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Ako imas wireless a nemas kriptiranu zastitu svatko tko isto ima wireless u krugu od 30-50m ti se moze bez beda nakaciti na tvoju mrezu i skidati sto god pozeli. Nikakva antivirusna zastita tu nit pomaze, niti obavjestava da je netko drugi spojen jer ga ne prepoznaje jer se spaja kao ti (ne znam jednostavnije objasniti).Pozovi nekoga tko se kuzi u to da ti slozi tu zastitu jer nije jednostavno ovako objasniti...
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 17:43:24
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sam zvala u t-com ,rekla mi je da će mi oni pomoći kak da to stavim, pa ću kasnije nazvati. Nazovite na 0800 9000 i tipku 2.
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 18:56:38
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Je bežični, e da mi je znati tko u susjedstvu cijelu noć provodi na kompu i kaj radi? e kad ga ulovim ak nebu se dobro proveo. Neznam koliko daleko to može loviti jel je moje susjedstvo, prek puta nema nikog, do s jedne i druge strane isto ljudi u godinama koji nemaju komp. Najbliže je ona mala kaj se slikala gola za playboy ali nje po noći ni nema doma. Fakat mi je to čudno. imaš opciju za zaključavanje da ti se nitko nemože spojiti. ja imam na svom tako, ima i šifra koju sam dobila od H1 jer se i meni netko tako spajao.
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 23:27:03
|
|
|
|
nancy
|
ko tikica kaze ne pomaze tu antivirus.trebas samo stavit zastitu na komp tj zakljucat ga. ma i ja sam se slepala jedno vrijeme na nekog sa strane jer su meni gb ograniceni,i malo mi je ovo a taj neko je sigurno na flatu jer nista nije poduzimao.al nisam skidala ni filmove ni pjesme .bas nista.a to sta sam bila na rr po cijele dane.... to je drugo a sta cu,iskoristila sam malo nekog .a sad otkako su mi sagradili zgradetinu kraj kuce nikoga vise ne vatam sa strane. i zato kazem trebas samo zakljucat
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 23:31:56
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: nancy ko tikica kaze ne pomaze tu antivirus.trebas samo stavit zastitu na komp tj zakljucat ga. ma i ja sam se slepala jedno vrijeme na nekog sa strane jer su meni gb ograniceni,i malo mi je ovo a taj neko je sigurno na flatu jer nista nije poduzimao.al nisam skidala ni filmove ni pjesme .bas nista.a to sta sam bila na rr po cijele dane.... to je drugo a sta cu,iskoristila sam malo nekog .a sad otkako su mi sagradili zgradetinu kraj kuce nikoga vise ne vatam sa strane. i zato kazem trebas samo zakljucat ...ili sagraditi ogromnu zgradetinu kraj kuće Salim se, ali ozbiljno trebas naci nekoga tko ce ti staviti lozinku na ruter, ili zovi t-com da ti oni pomognu ili nekoga koga znas a da se razumije u kompjutere... Btw virusni program nema veze sa tim...
|
|
RE: Netko mi se spaja na internet 17.11.2009 23:38:40
|
|
|
|
nancy
|
sali se ti MaTana sali al ja sam sad luda otkako ne mogu na int kad pozelim. a ovo sta ja imam je nula. 1 gb 200 i nesto kuna dode racun .ma katastrofa!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!