Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 9.9.2012 21:40:51
|
|
|
|
mišica 666
|
mislim da češ se morati krizmati i onda se možeš normalno vjenčati.
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 10.9.2012 8:50:56
|
|
|
|
tamara_sb
|
DAAAA??? :) :) pa suuper :) Ja pripadam u Malu crkvu a tamo su od kad znam za sebe svećenici sa čvrstim stavovima o mnogo čemu.. Ono, malo me trta na samu pomisao da bih morala do svecenika u Malu crkvu i ispricat mu situaciju. Iako, nesto sam razmišljala da kada pitas što sve treba od dokumenata nigdje nisam procitala da bas se trazi i potvrda o krizmi.. Bas mi to stvara nervozu. Nezmnam ni koje je najbolje vrijeme za otici ga pitati a da ne bude ni prerano a niti prekasno, planiramo svatove u 4 mjesecu
|
|
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 10.9.2012 10:00:11
|
|
|
|
seraphyme
|
tamara, nazoveš i pitaš
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 10.9.2012 11:02:38
|
|
|
|
tamara_sb
|
Ma nema šanse da se krizmam, da me se ne shvati krivo-nemam ništa vs krizme dapace, planiram ju napraviti jednog dana, ali uopće ne želim da to bude sada JER mi TREBA taj papir da bi se vjenčala u crkvi. Zar to nije pre glupo. Sigurno mora biti jedan svečenik u Slavonskom Brodu koji ce vjencati u crkvi bez jedne krizme!!!
|
|
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 10.9.2012 13:46:00
|
|
|
|
seraphyme
|
tamara, zovi u tenjane stipu. vrlo fleksibilan lik
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 10.9.2012 22:35:59
|
|
|
|
mamacita
|
Ako ste vas dvoje vjernici cak i ako ne idete u crkvu, i budete vjencani kod maticara, bez crkve, cak i vas brak Bog je blagoslovio, to znam iz iskustva jer tako sam i ja vjencana. Nitko mi ne moze reci da moj brak koji je ispunjen ljubavlju, postovanjem, prastanjem i svim drugim vrlinama, ali i pokojm manom, nije blagoslovljen od Bozje strane. Jer eto, Bog se ne zatvara samo u Katolicku religiju, jer je to covjek stvorio, Bog je nesto puno vise i dublje. Stoga, zasto uopce komplicirati stvari sa svecenicima i to ne obaviti samo kod maticara?
|
|
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 11.9.2012 18:30:39
|
|
|
|
tamara_sb
|
Da, znam! Ali ja bih htjela se usdati u Crkvici:) Budem ja jedan dan sad tamo idući tjedan odšetala do male crkve s dragim pa cemo vidjeti šta ce reci tamo svečenik. Srijedom su mislim konzultacije oko vjenčanja i tako. Moram to što prije odraditi jer onaj tečaj za brak pocinje u 11 mj pa da ne zakasnimo :) Držte nam fige
|
|
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 11.9.2012 23:50:27
|
|
|
|
mišica 666
|
aako ti je tolko stalo do vjenčanja u crkvi zaboga krizmaj se šta kompliciraš.
|
|
RE: Crkveno vjenčanje bez sakramenata 12.9.2012 0:48:42
|
|
|
|
mala pcelica
|
eeee koje jebade oko vjenčanja u crkvi,sakramenti,krizme,krštenja,tečajevi ... čisto OTIMANJE para...kod nas to nije tako,odeš kod popa kazeš oću da me vjenčaš tad i tad ,ako nisi kršten ima popova koji će te i tako vjenčati,ako zažmiri na jedno oko ako se vjenčaš u crkvi kod matičara ni ne moraš i riješen problem...duplo manje jebade i troškova....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!