|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ideje za Božićne poklone
19.11.2009 12:01:41   
CallamityJane
joj je li to skupo, koliko bi me izaslo otprilike?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 51
19.11.2009 12:03:51   
maja
kalendar sa jednom slikom koji možeš staviti u okvir u foto studiju je kod nas oko 50 kn

Ja ga radima sama i onda stavim u okvir, treba vam samo dobar pisač i papir za slike, ne ovaj obični

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 52
19.11.2009 12:06:05   
mariola
Da, i u fotostudijima.
Mislim da je stotinjak kuna, nisam sigurnauser posted image  (barem je tako u ZD)
Ali ovisi cijena i o tome kakav je kalendar, imaš verziju - jedna slika i kalendar za cijelu godinu, ili na 6 listova, ili na 12.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 53
19.11.2009 12:10:01   
maja
Imam još jednu ideju, to je kod nas već istrošeno, ali će možda nekome pomoći, pogotovo za nekoga ko voli vino  ili rakiju!

Možete boce oslikati salvetnom tehnikom! Znači treba vam čista boca, salvete sa motivima koje hočete, izrežete ih i ljepite na boce, ja to radim sa onim bojama za staklo, još preko salveta ta boja i onda još možete ukrašavati sa tim bojama.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 54
19.11.2009 12:10:08   
mama mery
super majo ja sam to mislilia u foto studio a nije mi palo na panet da mi printer moze izrađivati slikeuser posted image user posted image user posted image

necu puno trositi na poklone djeci cu kupiti zajednicki poklon ( npr. za sv. nikolu planiram im kupiti sobni tobogan  pa cu tako nesta i za bozic) mami cu jednu lijepu zdjelu za voce ( to joj treba) tati pice i nneznam sta uz to jer cu mu uza rođenadn( 29.11) kupiti kemijsku olovlu i nalivpero  u kompletu i lijepi remen
sestri cu dati novce

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 55
19.11.2009 12:15:07   
CallamityJane
eh da ako ce nekome pomoci, ovde kod nas ima nekakav gift shop  i tu odaberes sliku koju hoces i oni to urade da izgleda isto goblen, jedina mana je sto nema velikih formata, to mi je isto super poklon user posted image
a i kipici omiljenih svetaca mi je super poklon za starije zene, eto ti Neco predloga za svekrvu ti , vidis kako ja mislim na tebe.Ti skroz zaboravila na madam user posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 56
19.11.2009 12:31:09   
tiha
ja nemam pojma sto cu curama sam mislila kupiti zajednicki poklon tocnije onaj plasticni stol sa 2 klupice ali neznam koliko kostauser posted image tu kod nas to imaju u vrticu teta im kupila od njihove prodaje boca...a muza neku vestu moze bit a za docek nove haltereuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 57
19.11.2009 12:37:05   
maja
evo stavila sam album sa ovime šta sam ja radila pa pogledajte user posted image

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=1298

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 58
19.11.2009 12:55:17   
tiha
bas je foraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 59
19.11.2009 12:57:47   
CallamityJane
maja kako si onaj kalendar napravila???
molim te korak po korak mi objasni...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 60
19.11.2009 13:28:27   
maja
Uhuser posted image  Na worduuser posted image  Ja ti imam tamo da mogu umetati slike, tako da svake godine samo promjenim sliku i godinu i datume.  Pokušaj si vidjeti tamo gdje piše Table, pa otvoriš piše quick tables pa imam napravljene kalendare.

Ne znam bi li ti ga mogla poslati na mail kad ga ispravim pa si ti samo promjeni sliku, ne znam bi li to tako išlo.
Inače je dosta zajeb.... i treba ti dosta vremena da ga napravišuser posted image

Neposredna veza do poruke: 61
19.11.2009 13:31:45   
mama mery
majo bil i meni mogla to poslati na mail ja probala al nemogu user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 62
19.11.2009 13:47:48   
maja
Imaš pp pa ćemo vidjeti!!! Cure ako uspijemo počet ću dilat kalendare, samo se javite hehe

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 63
19.11.2009 14:04:06   
natalijax
nemam pojma,malenom cu onog pisu sveznalicu,a zaostale neznam user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 64
19.11.2009 18:08:18   
ejmama
Ja sam svoj kalendar napravilauser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 65
19.11.2009 18:20:26   
maja
Juhu!!! Bravo!!! A ja moram negdje uzeti kalendar za 2010. da promjenim datume i to je to, i da neku lijepu sliku trebamuser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 66
19.11.2009 18:37:25   
monte
Ja sam svome mužu za prošli Božić poklonila aktovku pošto znam da mu je to potrebno a i bila nam je peta godišnjica baš pred Božić.Ove godine ću mu pokloniti jedan lijepi šal.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 67
19.11.2009 18:52:10   
BruMa
Našla sam tu nešto vrlo zanimljivo.....Za male i malo veće
user posted image
http://www.njuskalo.hr/djeca-ostalo/jastucici-izvezenim-imenom-oglas-525546

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu monte)
Neposredna veza do poruke: 68
19.11.2009 19:29:28   
korina 9
Nema poklona ove godine.... Nema se para user posted image

Neposredna veza do poruke: 69
19.11.2009 19:52:40   
Marta j
Ovi jastucici sto je stavila brunina mama su isto jako zgodni

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu korina 9)
Neposredna veza do poruke: 70
19.11.2009 20:09:22   
CallamityJane
hocu i ja taj kalendar da mi neko posalje pleaseeeeeee user posted image
i onda samo kupim taj posebni papir i otprintam i to je to je li majo??

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 71
19.11.2009 21:05:29   
bomboncic02
Evo ovako: prošle godine sam izradila svima kalendare, slika Mateja ili samog ili s bratićima i sestričnama ili s osobama kojima smo poklanjali.. Radila u Publisheru (valjda se tako piše..)

Ove godine ne planiram puno novaca potrošit, skupljam bočice od Fruteka, njih ću oslikati sa bojama za stakla, bakama i djedovima ću poklonit slike dečkiju, kumovima slike s vjenčanja uređene u Scrapblogu a mojim anđelima ćemo još vidjet, otići ćemo u dućan i birati, Matej bi bio oduševljen trkaćom stazom za aute a Luki ćemo nešto smislit.
Mužu ću kupit možda novčanik, ma već ću smislit, prvo moram riješit rođendan koji mu je u nedjelju...pa imendan - Sv. Nikola i onda idu pripreme za Božić...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 72
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!