|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
14.9.2008 13:26:41   
Dora04
A joj Ružo tebi je ko i meni s gostima, isti dan kad sam došla iz bolnice gosti i to je trajalo jedno 10 mjeseci.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1876
14.9.2008 13:37:33   
lelo
pozdrav svim curama,malo kuham,malo čitam  što ima novog i čekam familiju da dođu na ručak(svih 10).umjesto da oni meni kuhaju ja kuham njima.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 1877
14.9.2008 13:40:27   
Dora04
Haj Lelo, jadna ti s kuhanjem, ali barem ti nije vruće s obzirom da je zahladilo.user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1878
14.9.2008 13:42:43   
lelo
vruće je vruće u kuhinji(kuha se juha,peče meso i krumpir još samo salata),a i leon mi se probudiouser posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 1879
14.9.2008 15:32:35   
mirna
Bok svima! Kako ste? Božica jesi se već oporavila?

Ja danas nisam ništa kuhala, ručali smo kod svekrve. napravila je lazanje: malo su bile masne, pa mi je sada zlo..user posted image   user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1880
14.9.2008 15:39:19   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: Dora04

A joj Ružo tebi je ko i meni s gostima, isti dan kad sam došla iz bolnice gosti i to je trajalo jedno 10 mjeseci.

to je i meni bilo najgore iz tog sam razloga rekla da vise necu radjati,bar ne dok ne odem u svoju kucu,a to ce biti na sv. nikada.user posted image user posted image pogotovo su mi bili oni najgori sto dodju u podne i sjede do 20h,a ja nista ne znam oko malog, gladna,a nemam mjesta u kuhinji ni za stat,a di doci do frizidera od njih

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 1881
14.9.2008 15:46:07   
FIONA
cure moje ja bum sve sterala u P....M...... i nek se gube od kuda su i došli samo da mi počnu izimati i ono malo komocije koje bum imala nakon bolnice!!!!
Moja mama se več sada toga pribojeva i mogu reči SA PUNIM PRAVOM!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1882
14.9.2008 15:50:47   
mlada mama
i steraj ih kad ne daju zenama malo odmora,pogotovo one babe ko da ne znaju kako je njima bilo grrrrrrrrrrrrr

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1883
14.9.2008 15:52:17   
piggy
IZVORNA PORUKA: FIONA

cure moje ja bum sve sterala u P....M...... i nek se gube od kuda su i došli samo da mi počnu izimati i ono malo komocije koje bum imala nakon bolnice!!!!
Moja mama se več sada toga pribojeva i mogu reči SA PUNIM PRAVOM!!!!user posted image user posted image user posted image

tako je Fiona,potpuno te podržavam i ja ću tako napravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1884
14.9.2008 16:00:18   
FIONA
hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam da to nije diplomatski i da bi trebalo održavati dobre odnose sa svojom obitelji ali ne kužim ja to!!!
Buraz mi je dobio dijete prije dva mjeseca i svaki vikend je netko od naše familije kod njega..moji moraju ići sa njima tamo jer ne znaju di je to i da li bi ih buraz uopće prepoznao!!! Kaj će mi ti ljudi u kući kad si ne bum mogla ni sesti ko čovek!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ...netko tko ne zna ni kak se zovem nego veli od tog i tog mala je rodila moramo ju ić pogledat!!!
Ma mamu si gledaj doma a ne mene, nisam ja i moja obitelj ko majnmuni iz Maksača!!!

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1885
14.9.2008 16:05:25   
troubled
slažem se....
nisu se stari ljudi ranije beveze držali one - 40 dana nakon poroda nema posjeta....
dragi ljudi koje volim uvijek su dobrodošli...oni neće zamjeriti, neće gnjaviti i pomoći će ako što mogu...
ostali, koji misle dolaziti formalnosti radi...neka čekaju....
user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1886
14.9.2008 16:06:39   
mlada mama
tako sam ti ja jednu zenu potjerala,ali ne namjerno ja nju nisam poznala,ali ni ona mene nego bas to sto ti kazes mala od tog i tog je rodila... i u glavnom ja bila sama kod kuce normalno nitko mi se nikad nije najavljivao nego su dolazili kad im padne na pamet ko u birc. dosla ona obucena u sareno nista s nicim kao da je iz cirkusa pobjegla, i nosi neku ogromnu sarenu torbu. pokucala ja otvorila ona gleda u mene i suti user posted image  ja kazem :"ne treba mi nista hvala " i zatvorim vrata i odem.. poslije mi je svekrva rekla da je to bila neka njena rodica....briga me

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1887
14.9.2008 16:13:06   
anne
Fiona, što je bilo, što se tako žestiš? Ohladi glavu i ljepo ih sreži. Neka se i ljute, smiriti će se i sve će biti na nomalnoj razini.
Kad smo se mi vjenčali svima smo rekli da nam se najave kad dolaze. Mnogi se od rodbine uvrijedili i nisu nikad ni bili. Još i bolje. Red se mora znati - nismo uvijek na raspolaganju. Tako i sada kad sam rodila - svi su dobili slike, a kad ih pozovemo mogu doći i vidjeti Samija.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1888
14.9.2008 16:19:03   
FIONA
kak se ne bi žestila pa moja stara na moje komentare samo kaže da moram šutjeti i da je to familija i da se nikome ne smijem zamjerati!!! a kaj meni se oni smiju!!!

MM nema rodbine i neki naši običaji nisu mu jasni..sada kad vidi kaj se dešava sa burazom samo je komentar A KAJ BU I NAMA TAK!!!

Mlada mama ja te kužim zakaj si ovu sterala...pa meni da stara za neke ne veli tko su i ja bi ih sprašila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1889
14.9.2008 16:22:17   
Candy
Bokić...
Šta ima novoga?

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1890
14.9.2008 16:24:01   
anne
Ne daj se Fiona. Ako ne ide na fini način budi grublja.
Ti i beba ste najbitniji i potreban vam je odmor. Novo vrijeme dolazi i tko još to nije skužio fučkaš ga.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1891
14.9.2008 16:24:47   
anne
Bok Candy. Kako na tebe utjeće ova promjena vremena?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1892
14.9.2008 16:25:53   
mlada mama
ali meni su ti svi dolazili ne najavljeno kao takav je obicaj znaju da si taman rodila i da si kod kuce, mi taman se ustanemo evo ih kucaju na vrata,stavimo rucak na stol,evo ih, navece zadnje ispratimo oko 21:30 ja i muz sretni trpamo sudje u perilicu,kad evo drugih, bila sam jako ljuta i plakala ili kad sam dobila upalu grudi ja u sobi muku mucim s grudima oni bez pardona i muski i zenski unutra i tad mi je bilo prekipilo i pocela sam se derati, onda moja mama me pokusava smiriti,a ja zaboravila da je babyphone ukljucen i kazem na sav glas;ma nek idu vise svi u pm" i onda su se pokupili i u pola sata vise nikoga i nije mi zao. jedna mi je cak donjela zensku robicu i torbicu za mog andjela. ma krava

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1893
14.9.2008 16:27:43   
Candy
Bok Anne?
Pa moram priznati da sam poprilično usporena,samo mi se spava,ništa mi se ne da a i zahladilo je...
Kaj se događa s Fionom,nisam u toku,zašto je ljuta?

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1894
14.9.2008 16:29:34   
PRINCEZINA MAMA
troubled hvala na savjetima na mojoj temi user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1895
14.9.2008 16:30:05   
anne
Sad ćete vjrojatno misliti da sam grozna, ali meni su moji i ja na prvom mjestu. Mi se znamo i ne javiti na telefon ili otvoriti vrata ako nam sada ne paše. Mnogi su tako ostali pred vratima - što nisu zvali. Zašto bi uvijek bila na raspolaganju. I na telefon kažem, da nemogu pričati jer dojim. I MM je takav. Ne dozvoljavamo ljudima što got si zamisle.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 1896
14.9.2008 16:30:21   
mlada mama
uopce se vise toga ne zelim prisjecati,jer mi je bilo uzasno tesko, pogotovo kad su dosli moji bili su samo tri dana,a mi nismo uspjeli progovoriti rjec od tih dosada,ma uzas, ne ponovilo se !! mm treba komp. cujemo se malo poslije

Neposredna veza do poruke: 1897
14.9.2008 16:31:58   
anne
Fionu nam nerviraju ljudi u posjetama - ne najave se, a ti kao ne smiješ ništa reči.
Nije ti lakše sad kad je zahladilo? I meni se spava, ova kišica tako utjeće.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1898
14.9.2008 16:34:07   
troubled
anne.....potpuno si u pravu.....
ništa bez najave i dogovora user posted image

Neposredna veza do poruke: 1899
14.9.2008 16:35:25   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: anne

Sad ćete vjrojatno misliti da sam grozna, ali meni su moji i ja na prvom mjestu. Mi se znamo i ne javiti na telefon ili otvoriti vrata ako nam sada ne paše. Mnogi su tako ostali pred vratima - što nisu zvali. Zašto bi uvijek bila na raspolaganju. I na telefon kažem, da nemogu pričati jer dojim. I MM je takav. Ne dozvoljavamo ljudima što got si zamisle.

to sam i ja nakon mj. dana radila nisam se javljala kad bi vidjela da je neki nepoznati br. a nedjeljom kad su najvise dolazili fino bi mm,ja i bebac otisli do moje kolegice kuci i bili pola dana tako da nas nisu mogli nac, onda bi nas svekrva zvala na mob.a mi se nebi javili,kad bi dosli kuci ona ljuta :"gdje ste vi posjete bile vas nema" pa sam joj ja rekla to su vasi gosti i vasi obicaji sta se na nas ljutite,pa vise nista nije smjela reci,bila sam zlocesta,ali ipak mi je moje djete i muz na prvom mjestu i zelim svaki tren provest s njima

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!