|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Đuro"
14.9.2008 16:41:13   
anne
Cure moje pa nitko vas ne bu pazio ako se same ne pazite.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1901
14.9.2008 16:41:17   
Candy
I ja imam puno sličnih iskustava s posjetama...što od prijatelja,što od rodbine...Nenajavljene,naravno...
I tako je to trajalo jedno vrijeme,kao da smo na kolodvoru,dok fino jedan dan nisam poludila i sad su svi naučili pravila ponašanja...
Čak smo doveli njegove u situaciju (koji nisu iz Zg) da nemaju gdje spavati jer su banuli bez najave...I onda su se čudili kako možemo biti tako "bezobrazni "??
To je bila fina škola za ubuduće...

Neposredna veza do poruke: 1902
14.9.2008 16:45:44   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: Candy

I ja imam puno sličnih iskustava s posjetama...što od prijatelja,što od rodbine...Nenajavljene,naravno...
I tako je to trajalo jedno vrijeme,kao da smo na kolodvoru,dok fino jedan dan nisam poludila i sad su svi naučili pravila ponašanja...
Čak smo doveli njegove u situaciju (koji nisu iz Zg) da nemaju gdje spavati jer su banuli bez najave...I onda su se čudili kako možemo biti tako "bezobrazni "??
To je bila fina škola za ubuduće...

user posted image user posted image user posted image user posted image  ni meni vise nitko ne dolazi ne najavljen,a niti ja nikad nisam nikuda otisla,a da se nisam najavila...ipak trebas imati neki bontonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1903
14.9.2008 16:50:23   
Candy
Ne razumijem ljude koji smatraju da je to normalna stvar doći,pozvoniti i mi bi trebali pasti s nogu zato što su oni došli u goste?
Užasno sam na to osjetljiva,sad svi to znaju i konačno poštuju...Nek se ljuti tko hoće,ja to ne radim drugima i očekujem od drugih da poštuju moju privatnost...

Neposredna veza do poruke: 1904
14.9.2008 16:53:39   
anne
Za mene je jedini bed u toj situaciji ako se MM ne slaže s tim. Onda je bolje i nepoželjne pretrpiti nego se s njim krviti.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1905
14.9.2008 16:58:19   
Candy
IZVORNA PORUKA: anne

Za mene je jedini bed u toj situaciji ako se MM ne slaže s tim. Onda je bolje i nepoželjne pretrpiti nego se s njim krviti.

Rijetko se dogodi situacija da se u tom ne slažemo...naravno da nekad nađeš kompromis...ipak je to čovjek s kojim živiš...gosti će otići,a on ostaje user posted image ...
U mojem slučaju sam jedino molila za razumijevanje da u nedjelju ne želim nikog doma...To je jedini slobodan dan kojeg imam i ne želim provesti pola dana smješkajući se gostima i kuhat kave...user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1906
14.9.2008 17:05:53   
mlada mama
ma ne kazem ovi bliznji i hajde i prijatelji,ali neki koje nisi vidio 10g ili ove babe od 80 g koji ce mi one, i cim dodju pitaju jel ga mogu ljubiti, cekaj moje dijete od 5 dana koje nema nikakav imunitet,sad ce njega 10 baba sliniti??'ne hvala ja i mm smo se dogovorili da cemo s drugim prva tri mj. otici u podstanare i nikom necemo javiti adresuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1907
14.9.2008 17:44:10   
FIONA
curke nitko me neljuti, ja se sama naljutim bezveze kad su rasprave u pitanju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

E jel nekome danas komatozno ili samo meni...samo ležim...odem na WC, u povratku pogledam kaj delate..pa opet legnem..i tak u krug...

E da zapalila sam kamin i gledam vatricu u zagrljaju mužiča...samo da vam još jednom kažem...MOJ DRAGI JE NAJBOLJI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1908
14.9.2008 17:46:39   
anne
IZVORNA PORUKA: FIONA

E da zapalila sam kamin i gledam vatricu u zagrljaju mužiča...samo da vam još jednom kažem...MOJ DRAGI JE NAJBOLJI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaa!!! Kako lijepo!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1909
14.9.2008 17:52:06   
FIONA
je draga jako je lijepo...da se ne moram tak često dizati na pišanje bilo bi još lijepše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1910
14.9.2008 18:01:10   
anne
Pa nosiš lubenicu na mjehuru - što bi ti?! user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1911
14.9.2008 19:37:39   
Krky
Vidim curke da se mučite s posjetama...mislim da ja neću imati takvih problema, jer imam dvije male zvjerke koje su u stanju udavit svakog koji dođe, žensku koja priča 300 na sat o svemu, svačemu i sa svakime, muža koji voli bit u centru pažnje pa se ponaša ko i ostalih 4, pa me baš zanima ko je to u stanju izdržat...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1912
14.9.2008 19:43:34   
mlada mama
krky tako i treba za drugo cemo se i nas troje naoruzati,pa nitko nece htjet smetatiuser posted image user posted image user posted image  nagovorit cu malog da ih cupa,grize... muz toboze nece znati skuhat  kavu,a ja cu u sobi toboze dojiti bebu 8h dnevnouser posted image user posted image  kad dodju prve posjete i ispricaju ostalima vjerujem da vise nitko nece htjeti dociuser posted image user posted image

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 1913
14.9.2008 19:45:40   
mlada mama
dobila sam tri zvijezdice jupiiiiiiiiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1914
14.9.2008 19:52:39   
Puli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlada mama

evo moja cura pava
pa idemo malo gledati tv
snimili dokumentarac o luksuznim jahtama
pa ćemo napasati oči

pusa od nasuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 1915
14.9.2008 19:55:00   
troubled
ja zujim....
težak neki dan....
nikako se namjestiti, nikako zaspati....
ajme
sama sebi smiješna
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1916
14.9.2008 19:56:02   
mlada mama
vjeruj mi da hoces ja sam gledala,covjece ne mogu vjerovati da tako nesto postoji, pitam ja muza zamisli mi odemo tamo(Sav je namjestaj u bijeloj boji)i fino damo nasem Dini cokoladicu,a on s prljavim rukicama ide od stolice do stolice i uprljauser posted image user posted image  mislim da bi nas u top staviliuser posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1917
14.9.2008 19:58:49   
Puli
)i fino damo nasem Dini cokoladicu,a on s prljavim rukicama ide od stolice do stolice i uprlja mislim da bi nas u top stavili

ja sam čuvala dvogodišnjaka na 35 metarskoj jahti
mali kemijskom zašarao bijelu kožnu fotelju

ja samo okrenula jastuk i nitko nije skužiouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

Neposredna veza do poruke: 1918
14.9.2008 20:28:47   
ZVRK
večer cure,evo  mene malo.moram vam se pohvaliti da sam pomogla mm da ostvari( jednu od mnogih)želja.     ''žrtvovala''sam malouser posted image shopinga za mene da bi mm otišao u Monzu gledati formulu.baš me zanim kako je to gledati uživo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1919
14.9.2008 20:36:53   
piggy
evo i mene,dragi radi na tekmi,a ja se grijem uz vruči kakaouser posted image user posted image
idem mami napraviti friz pa se vratim.user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1920
14.9.2008 20:38:23   
troubled
user posted image user posted image user posted image  zvrkiću....

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1921
14.9.2008 20:40:19   
noemi
večer svima evo malo da se i ja javim.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1922
14.9.2008 20:40:28   
Candy
Zvrk,imaš pp...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1923
14.9.2008 20:47:35   
mirna
Bok svima!

čestitke mlada mama..

zvrk to ti je bila samo taktika da možeš brijati s nama...user posted image user posted image

fino je zahladilo danas.. grijali smo se klimom da smo mogli našeg miša okupati..  Sutra će biti još hladnije...user posted image   Volim jesen, ali ne prehladnu i kišnu..

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1924
14.9.2008 20:49:29   
Candy
Bok Mirna...
Ni ja nisam vjerovala kako je tako jako zahladilo...kažu sutra snijeg u gorju user posted image ...
Iz japanki u čizme user posted image ...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!