Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:00:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
Vece Wuki Kako Luce? a moj muzek je otputovao opet nazad, trebao bi pred Bozic da dodje opet sa komplet ekipom zamisli kako se radujem a vidis to za nick je malo skakljivo sto ti kazes ima puno zlobnih danas, pa bi mogli nesto i zlouporabiti sto pises A znam da sam citala tamo na bosanskoj raji da je neka clanica promijenila nick i da nije izgubila broj objave ali ne znam kako joj je to poslo za nogom....
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:01:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
Laku noc pepe i tebi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:05:20
|
|
|
|
katy mama
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe mislim da nije do compa vam nego do raje, i meni otvara strasno sporo a bar kod mene je compic zvijer mada mm od prije 2 mjeseca vise nije dovoljno dobar i vec mu je odabrao nove komponente da ga nadogradjuje i tako svako malo Kako rece ti martina ono legalis je li? a zasto hoces mjenjati nick? ja se bas navikla na tvoj nick i na tog bjelog psica voljela bi da mogu rec da je do raje ali nazalost nije,jer je veceras zablokiro na fejsu,i pojavilo se milijun ljubicastih kockica,pa smo ga prislilno gasili,tko zna sta je otislo!ima garancije jos 2 godine,ali nazalost kupljen u Hamburgu
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:05:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Pepeljuga laku noć i lijepo spavaj! Kika mi je rekla da pišem na taj neki od rr mail jel je ona par puta promjenila nick,a meni se nitko ne javlja, budem tikicu pitala ona možda zna. A jeste roćkas proslavili ili? jel Kike bolje ili se još inhalirate?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:07:14
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Baš sam ti napisala da se nemoj šuljati Samo sam malo škicnula Okupana, svježa i mirisna...a mužek spava pa sam zasjela za komp Lucija spava punom parom i mir Božji do jutra....joj, kako volim to svoje djete Vaši kikači dobro? Pepeljuga laka ti noć
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:10:04
|
|
|
|
katy mama
|
cure laku noc idem ja da odspavam jos sat dva do sljedeceg hranjenja
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:11:00
|
|
|
|
Ninaa
|
A super, a kak se osjećaš ko trudnica? Ja sam ok, samo umorna, već mi je dosta pospremanja i kolača, kod nas se skupili roćkasi i imendani ovaj mjesec, pa mi roćkas u 12 pa Božić, a nemam već sad inspiracije. MOja curka ko grom, ulovila ritam, spava do podne i popodne, budi se vesela i onda se igramo i pričamo, jako je muče zubi i neznam više kaj da poduzmemo, nikak da niknu i sve grize i glođe i sad par noći lošije spava. Katy laku noć i odmori se! uf to mi ni malo ne nedostaje
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:20:18
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ma super sam, još nema nikakvih promjena niti mučnina, niti vjerujem da će ih biti. Pa tvoja cura super spava, Lucija spava ujutro do 9, pa u 12 do 14 ili 15 i do navečer akcija I ja sam sva slomljena, samo mi se spava i sva sam za ništa. Još sam dobila nekakav osip po tjelu, sutra idem kod doktora vidjeti što je...kozice sam imala, a dobila sam ga samo po trbuhu i leđima Moram ići krv vadit...ne bojim se, već mi se ne da
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:21:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
Katy laka ti noc, evo ja svoju taman nahranila i trebacu opet a oci mi se vec sklapaju A rodjus smo proslavili fino, bilo nas je malo ali odabrano drustvo mada nisu mogli doci svi koji su bili pozvani ali je bas bilo veselo i Kiki je papala tortu a ne inhaliram je vise, jer danas mi je bila odlicna tako da smo veceras bez inhalacija legli Nego cure ja vas pozdravljam dok nisam zaspala za compicem Laku i ugodnu noc vam zelim
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:23:36
|
|
|
|
Wukovarka
|
Noć call.....odmori se Kako mi je čudna raja bez nočnih smjena.... Ive pive, tihe, piggy....nekada se pilo na veliko tu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:27:28
|
|
|
|
Ninaa
|
Cally laku noć i odmori se! Wuki super nadam se da ni neće, ja sam do 5 mj umirala, slabo, nisam mogla povraćati, sve mi smrdilo živjela sam od pepermint bombona i pizze. Ak bu tak sljedeći put neznam kaj bum, jel sad nisam ni kuhala pok.sveki je to radila. Ma tek je sad ulovila ritam, spava navečer od 9 do pol 8 ujutro ili kak koji dan, danas se digla u pol 7.pa opet spava od 11,30 do 13. i od 16,30 do 18. Kaj ti daš Lulu za doručak? moja ujutro sisa i do prekjučer joj je bilo dosta, ak sam joj dala bilo kaj osim čaja sve je povratila. Ovih par dana mi se činilo da je gladna i dala sam joj kruha i sirnog namaza, a danas jogo desert. pa da u zadnje vrijeme slabo, ja sam par dana malo pogledala skoro nikog i otišla u roku pol sata. Nekak je sve manje starih koka.
< Poruku je uredio martina ks -- 24.11.2009 0:28:14 >
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:35:09
|
|
|
|
Wukovarka
|
Meni jedino smrdi kiseli kupus Inae, sa Lucijom kao da nisam bila trudna osim trbuha naravno Lucija više ne sisa tako da nam je meni raznovrstan. Pileča pašteta, sirni namaz, čokolino, griz, hrenovkice, kruha drobljenog u mlijeko, palenta, ajpren(prežgana) juha Svaki dan nešto drugo, samo što užasno slabo jede
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:39:07
|
|
|
|
Ninaa
|
Dobro budemo i mi kombinirali, s obzirom na moju alergijsku asmu malo više pazim na uvođenje namirnica da se ne bi grizla kasnije. mOja jede ko mali termit, i tak ju je lijepo gledati kak papa.Ja te isto pozdavljam kasno je, sutra imam brdo posla,a tko zna kad se bu moja curka odlučila probuditi. Pusa od nas i uživaj. Mazi bebicu u buši i poljubi Luciju od Katarine. Good night
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:40:36
|
|
|
|
Wukovarka
|
Laka ti noć....odmori se Sad ću i ja....dok malo prošvrljam
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 0:45:23
|
|
|
|
Wukovarka
|
Aktivni korisnici: Trenutačno na portalu ima članova: 6 i gostiju: 598. Raja nam je postala prilično popularan forum
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.11.2009 6:17:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.11.2009 7:29:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 7:38:54
|
|
|
|
lueman
|
jutro cvrči, ti opasno hoćeš da se mi udebljamo
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 8:00:01
|
|
|
|
Puli
|
jutreko eto i mene vani magla
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 8:42:00
|
|
|
|
lueman
|
kod nas već sunce. eto od jučer imamo novo gčlana obitelji, mali R je prvu noć spavao kod nas. i sve je prošlo super sad sam ih odvela u vrtić i valjda bude sve dobro.još uvijek se nadam da bude njegova mam našla neku rupu u zakonu,e sasd bi mi pasala neka žestica, za živce, ima koga
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:02:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
jutro cure, meni se tako spava jos ali mojoj Kiki neee Sta ima ovde od jutros, nesto nam se slabo bebe radjaju ovih dana ili se meni samo cini? Lu to ste usvojili neku bebu ili sta...?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:06:43
|
|
|
|
Puli
|
lueman svaka ti čast na dobrom djelu koje si napravila uzevši malenog na brigu nadam se da će se mama ipak izvući i da neće morati u zatvor kad se sjetim koliko očeva duguje alimentaciju pa nikom ništa evo ja se posvadila s mojim zakonitim lijepo se dogovorimo da malena danas ostane s njim kod kuće jer ja idem raditi popodne a da će sutra opet krenuti u vrtić jer mu počinje božićni sajam i nemamo drugog izbora a on me maloprije zove i pita da koju mi ulogu igra taj jedan dan i nek ide danas u vrtić rekoh mili moj neće ići,danas ćeš se malo podružiti s njom jer ti i tako počinje sajam i mjesec i pol dana biti ćeš jako malo vremena s njom i sa mnom
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:09:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
Puli ja stvarno ne shvatam kako musku mogu biti tako bez osjecaja i kako ne vide te male stvari koje tako puno znace??? Cuj sta 'tebi' znaci taj jedan dan? pa pojela bih ga kada bi takvo sto mi rekao...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:12:15
|
|
|
|
lelo
|
Jutro svima
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:15:51
|
|
|
|
ket
|
jutrooooo ja ne bi kavu sa svinjom...strah me kripe uzet ću si sloneka
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!