Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:15:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
jutro lelo vidim da je Leonic bolje danas
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:23:39
|
|
|
|
Puli
|
i ja bi ga pojela cal kako tvoja slatkica lelo kako nam je lepi frajer,jel bolje
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:26:58
|
|
|
|
lelo
|
frajer je puno bolje i još spava. zvao te je Puli sa svog moba da tuži kako su mu kuv vadili.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:29:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
moja neman, ne slatkica je u punom pogonu trenutno ceslja balkonska vrata pa ih miluje i tako ukrug
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:31:24
|
|
|
|
lelo
|
znači u elementu je
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:34:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
u potpunosti, svako malo dodje do mene pa me lupi onom cetkom ali dobro je samo da popijem caj na miru
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:38:14
|
|
|
|
lelo
|
a Leon i dalje spava.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:40:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
jooj blago tebi, ja sam tako pospana legla sam nekad oko 2h pa me budila jedno 4 puta da jede a jednom sam samo cula tup kad moja cura se toliko prevrtala da je spala sa kreveta i sjedi djete na podu budno i smije se sva sreca zbog takvih stvari su mi sve jastuci oko kreveta inace sumnjam da bi se smijala
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:43:12
|
|
|
|
lelo
|
a čuj ovaj moj ti inače ne spava po cijeli dan,navečer zaspi oko 10 - 11 sati. a ujutro malo produlji da ima snage divljat.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:45:13
|
|
|
|
FIONA
|
bok komadi....jel se tu još osim kave kaj toči...ja bi nekaj kratko i žestoko.... to je bila đouk!!! idem si napravit coffe....pusek svima!!!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:46:38
|
|
|
|
lelo
|
bok draga Fi. evo nekaj kratko za tebe
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 9:52:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
curke ja vas pozdravljam mora se sta pametno i uraditi moram do Vipa opet adresu mjenjati pozdravljam vas a djecicu puseke saljemo ja i moj cuko Bobi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:00:44
|
|
|
|
lelo
|
bok callanhoe, uživaj u danu.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:08:23
|
|
|
|
MILLA
|
bon žorno!! lijep dan danas...idem u kino ...gledati mladi mjesec.... tako se veselim!!!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:21:43
|
|
|
|
osobno
|
di ste cure?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:24:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej cure evo mene u prolazu,idem napravit rucak pa u đir dok je sunce.... Sto ima kod vas?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:27:33
|
|
|
|
osobno
|
ja sam jutros najranije dobila lijepe vijesti...prija se udaje...inače me ubija ova magluština, baš nisam navikla...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:29:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jutro svima
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:30:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme super za vijesti....Kako tvoj decko? Moj jedan u vrticu a ovaj drugi mi neda mira,oce da se igram sa njim a tako mi se jutros neda
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:30:21
|
|
|
|
osobno
|
pinci, tebi je baš ugodno, nema šta..
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:32:06
|
|
|
|
osobno
|
moj terminator je izvadio sve plišane igračke i sad skače po njima...kako je samo nježa, ko da mu je hulk hogan ćaća...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:34:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: osobno moj terminator je izvadio sve plišane igračke i sad skače po njima...kako je samo nježa, ko da mu je hulk hogan ćaća... ima ih jos
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:36:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
Odoh ja polako....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:37:21
|
|
|
|
osobno
|
još malo pa sveti nikola...jedva čekam 01.12. pa cili taj misec je predivan...
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 24.11.2009 10:42:36
|
|
|
|
pincirotvajler
|
da, sv nikola, ja već sad gledam one čokoladne na policama i nemogu se dočekati 01.12
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!