Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:20:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: curice je li visoka temperatura,boli li ih što Ma Roko mi je nekako cili u komi,juce visoka danas oko 37.5,al kaslje kao konj,curi nos,pa je vjerojatno od nosa preslo na oci jel mu se zalipe,pune krmelja i totalno crvene,cim se zakaslje povrati...ma uzas.....A Toniju sad navece 37.5....luda sam a imam osjecaj da i mene nesto vata,sutra cu s njima do dr al radi tek popodne....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:20:34
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mariola Curice, jel tvoje ljepotice spavaju? moje male ljepotice zaspale oko osam i po ,a "velika" ljepotica mm zaspao u šest i po nakon dugo vremena večeras je mir i tišina-za promjenu kako je Toni
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:21:11
|
|
|
|
pikachu
|
Upravo je onesvijestila tatu! Ja se nadam da dolazim u petak... A sada PA-PA!!!!! LN svima...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:21:12
|
|
|
|
Candy
|
Hej mariola,kako bebolino,jel pajki ?Pikachu,tebe nisam dugo srela,kaj ima kod tebe,kako tvoja bebica,jel sluša ?Floki,baš mi je drago,sretna sam zbog tebe !
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:22:13
|
|
|
|
curice
|
pepeljugo valjda je viroza,opet ih ima u điru nadam se da će već sutra biti bolje
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:23:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov mislim da necu prije 10, ali nadoknadit cu sve kad dođem ... a vi se napričajte dok me nema, jer kad počnem lajat nećete me nadglasat A ja mislila oko 10 doma
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:24:46
|
|
|
|
curice
|
laku noć pikachu,ne daj se onesvijestiti
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:25:44
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nadaj se, pepi nadam se, C., da cemo uskoro slavit zbog tvojih lijepih vijesti
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:28:14
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov nadam se, C., da cemo uskoro slavit zbog tvojih lijepih vijesti Kako je krenulo,teško....Ali,hvala svejedno ...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:29:35
|
|
|
|
njanja
|
navratila ja krako i vidim cany u bircu pa sam morala doći.... candy kako si?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:30:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
Malo se izgubim
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:31:21
|
|
|
|
mariola
|
FJ jel doktor potvrdio trudnoću? Ajme pepi pa vi ste puno bubani. Moja beba je super. Evo ga spava već sat i pol. SInoć mi je zaspao u 10 i probudio se jutros u 7.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:31:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov nadam se, C., da cemo uskoro slavit zbog tvojih lijepih vijesti Kako je krenulo,teško....Ali,hvala svejedno ... Ne moj candy tako pesimisticno
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:32:23
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: njanja navratila ja krako i vidim cany u bircu pa sam morala doći.... candy kako si? Ne mogu vjerovati da smo se potrefile ...Pa kako si draga,nisam te jaaako dugo vidjela...Dobro,nema ni mene nešto često,ali ...Što ima,kako je mali/veliki frajer?Kako na poslu ?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:33:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ajme pepi pa vi ste puno bubani. Ma da,muka mi ga je,cili je u komi Al dobra vijest je da sam sve opeglala
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:34:57
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov nadam se, C., da cemo uskoro slavit zbog tvojih lijepih vijesti Kako je krenulo,teško....Ali,hvala svejedno ... malo više vjere Candy ,vidjet ćeš da će krenuti na bolje
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:36:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
mariola, idem u petak ... ma ja znam da sam trudna i to je dosta
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:38:52
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: njanja navratila ja krako i vidim cany u bircu pa sam morala doći.... candy kako si? Ne mogu vjerovati da smo se potrefile ...Pa kako si draga,nisam te jaaako dugo vidjela...Dobro,nema ni mene nešto često,ali ...Što ima,kako je mali/veliki frajer?Kako na poslu ? ma nema ni mene na raji, tu i tamo škicnem kada sam na poslu pa imam malo vremena za odmorit, to mi dođe relaksacija, pogledam koju temu i nerstanem kad tel počnu zvrndat...ovaj tj sam doma na bolovanju pa sam i češće na raji....niš strašno, imala konjuktivitis sa virozom, kašalj, šmrcanje i nagore-ostala sam bez glaa pa sam morala šutiti-užas :) frajer super, uživa u jaslicama,napokon smo se privikli, ja na poslu odlično, ufurala sam se, jan će skor 1,5 god, sad jeu nekoj čudnoj fazi-s jedne strane dobar ko kruh, sve možeš s njim, ali kada zapili, jao sui ga meni....sve ok...šta je kod tebe novo-nisam u toku
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:39:28
|
|
|
|
njanja
|
pozz i drugim curama, sorryte jha upala u birc i odmah kod candy, nepristojna sam :)
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:39:45
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola Ajme pepi pa vi ste puno bubani. Ma da,muka mi ga je,cili je u komi Al dobra vijest je da sam sve opeglala A ja još nisam. Imala dva dana goste. Uspjela sam popeglat samo dvi pelene
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:40:13
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov mariola, idem u petak ... ma ja znam da sam trudna i to je dosta FJ pa čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bravo, baš mi je jakooooo drago... dobro da sam navrtila u birc.... mariola, kako Toni, kako se snalazite?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:41:59
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov mariola, idem u petak ... ma ja znam da sam trudna i to je dosta Ma tako je. Čestitam!!! Još jedna bebica. Jupiiiiiiiiiii
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:45:23
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: njanja mariola, kako Toni, kako se snalazite? Super. Uglavnom jede i spava. Ne grinta. Sinoć ga je mučila probava pa sam i čula kako plače A sinoć se i mama pošteno naspavala, od deset do 7 ujutro. Ti si dobro!? Pročitala sam gore. Ima još šta novoga?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:48:54
|
|
|
|
njanja
|
niš novo, sve ok, jedva čekam malo duže dane jer ovako mi fale izlasci s janom, dok dođem doma već je 5 i mrak.....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:51:51
|
|
|
|
zaba
|
halo,i ja sam tu ,spora mi raja večeras
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!