Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:53:08
|
|
|
|
mariola
|
Bok žabić, kak si nam?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:54:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej zaba cujemo se sutra ili u petak ujutro da se sve dogovorimo.... A sad dobra ti vece
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:55:33
|
|
|
|
Candy
|
Evo me,evo me ...Ma frendica mi prijeti na FB da se moram pojaviti na ročkasu u subotu kod nje pa smo u pregovorima ...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:58:01
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov mariola, idem u petak ... ma ja znam da sam trudna i to je dosta vecer cure ja nikako da se prikljucim vama igrala sam farmu postala sam ovisnik
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:58:41
|
|
|
|
curice
|
bok žaba,kako si,kako je Lucija
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:58:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Candy Evo me,evo me ...Ma frendica mi prijeti na FB da se moram pojaviti na ročkasu u subotu kod nje pa smo u pregovorima ... naj gore je kad ti prijete
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:58:54
|
|
|
|
mariola
|
Curke napuštam vas. Odoh spavati. LN svima. Ujutro sam opet s vama.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 22:59:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
mariola laka ti noc,i ja cu brzo....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:00:45
|
|
|
|
curice
|
ln mariola,ljubi Tonija
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:02:47
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Candy Evo me,evo me ...Ma frendica mi prijeti na FB da se moram pojaviti na ročkasu u subotu kod nje pa smo u pregovorima ... naj gore je kad ti prijete I kaj je najgore....NE prestaje ...mislim da MORAM doć' ...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:03:14
|
|
|
|
zaba
|
mariola i pepe,laku noć,čujemo se za petak naravno curiceeee,danas mi je bila jedna gđa iz Grada,pa smo se zabrbljale.... Lucija i ja smo bile od 5-8.30 u igraonici,ona spava ko top,a ja naravno ne još CANDY,a di si ti? FJ,jel ti muka? Mmm,ko je još s nama,bok cure!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:05:05
|
|
|
|
njanja
|
cure pozdravljam vas, odo ja u krpe.... pusa svima.....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:06:18
|
|
|
|
Candy
|
Zaba draga,ajde da i tebe sretnem ... Curke,ja bježim u horizontalu,opet imam PRErano dizanje,tipkamo se sutra,laka vam noć !
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:07:12
|
|
|
|
curice
|
noć njanja Žaba, Luce se onda pošteno izigrala gospođa iz grada došetala do velegrada
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:07:39
|
|
|
|
zaba
|
kud ćete sad sve odjednom,tek je počelo laku noć
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:07:46
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok evo i mene malo, kako ste? gledala sam slike, nemrem ja to sve poloviti, Mariola Toni je presladak poljubi ga i laku noć ti želim! Kak dječica spavaju ili?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:10:03
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: curice noć njanja Žaba, Luce se onda pošteno izigrala gospođa iz grada došetala do velegrada jako simpatična starija gđa,čim je progovorila ja ju pitam jeste vi možda Dubrovkinja?A i moja profesorica iz matematike je "mala iz grada",Matić.Kako su cure?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:20:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece cure Moja Kike odspavala sat vremena i evo opet je u akciji tako da sam sprecena u brbljanju posto joj je tastatura od 67 9808 igracki najzanimljivija ovde veceras zivo vidim???
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:22:45
|
|
|
|
curice
|
cure dobro,spavaju,škola je ujutro sutra dolaze baka i dida pa su presretne,jedva čekaju
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:23:30
|
|
|
|
Ninaa
|
Cally curica ti je medena, nešto me izbacivalo pa neznam jel komentare prihvatilo pa da ti ovak rečem. nisam je se mogla nagledati, uf oni obrašćići najradije bi je pojela koliko je slatka
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:24:25
|
|
|
|
zaba
|
vrtirepka,taman sam te na pp htjela pitati jel račun plaćen?Samo ti mene zovi kad zatrebaš.Ja odoh u krevet,na nogama sam od 5.30 i jedva gledam. Laku noć
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:25:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej hvala ti martina, ne znas kako mi je srce veeliikooo kada to cujem citala sam sada komentare i nadimala sam se kao zaba od ponosa
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:26:02
|
|
|
|
curice
|
i ja idem na spavanje ln svima
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:26:40
|
|
|
|
Ninaa
|
Zaba mah mah lijepo spavaj i slatko sanjaj! cally i trebaš biti ponosna ko i svaka mama na svoju djecu! A ona robica od roćkasa je predobra sigurno tata donio?
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 2.12.2009 23:27:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: zaba vrtirepka,taman sam te na pp htjela pitati jel račun plaćen?Samo ti mene zovi kad zatrebaš.Ja odoh u krevet,na nogama sam od 5.30 i jedva gledam. Laku noć i ja sam taman tebe htjela da nesto pitam racun je placen ali ima li ikakve veze ako pise da je ime uplatitelja drugacije od imena na koji stize racun?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!