Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:41:11
|
|
|
|
buduća mamica
|
Cally i cuko bok kako ste? ne čupate se? jesi se okupala ili se još čuješ?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:51:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma cujem se ja bez obzira na kupanje sinoc me je tako uplasila da su mi se noge tresle pola sata od straha. Otisla se kupati a ona je spavala i vec kada sam gotova bila samo se vrata sa treskom otvorise, ja sam premrla od straha.... Kad ono moja Kiki je sisla sama sa kreveta u vreci za spavanje i dopuzala do kupatila i gledam nigdje nema ni crveno, niti suza nista, nije se nigde udarila niti plakala, nije mi jasno kako je sisla i jos dosla do mene
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 3.12.2009 19:51:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:53:36
|
|
|
|
lueman
|
cure ufurale se u predbožićno raspoloženje vidim
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:55:36
|
|
|
|
lueman
|
ja vas napuštam, idem u kupaonicu i pred tv, danas mi je takav mir da ne mogu vjerovat, nooooć komadi dobru zabavu u noćnoj
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:57:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
hej lu dobru zabavu tebi u kupaoni zelim evo ja jedem neke sojine snicle i samo bi jela i ne pomakla se sa mjesta, je li iko bolje raspolozen da unese malo vedrine u birc?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:58:14
|
|
|
|
xxl
|
Samo da brzo prokomentiram i moram kupat klince-moj Patrik je uživao u filmu a ja skoro umrla od straha..još 3D?'mislim hallo??to nije za strašljive IZVORNA PORUKA: cvrčak Hello miriši mi neka cuga Vidim dobro ste mi raspoložene. Mi se vratili iz kina-bile nas dvije same u cijelom parteru(kakav jeziv osjećaj). Crtani uopće nije za malu djecu(ja pametnjakovićka-samo zato jer je Božićna priča). Petnaest puta sam joj rekla da ako se boji idemo kući,ali nije htjela,a vidjela sam da ju je frka samo ne bi ta priznala Sutra ujutro idemo u dj.kazalište gledati Božićne roščiće,papčiće i neke koje ne mogu zapamtiti.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:58:20
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ma cujem se ja bez obzira na kupanje sinoc me je tako uplasila da su mi se noge tresle pola sata od straha. Otisla se kupati a ona je spavala i vec kada sam gotova bila samo se vrata sa treskom otvorise, ja sam premrla od straha.... Kad ono moja Kiki je sisla sama sa kreveta u vreci za spavanje i dopuzala do kupatila i gledam nigdje nema ni crveno, niti suza nista, nije se nigde udarila niti plakala, nije mi jasno kako je sisla i jos dosla do mene draga moja da te utješim ništa to nije, ja sam kao beba sama u vreči izašla iz kindača, onog sa mojih slika, popela se mami i tati na krevet koji je bio nešto viši od mene i legla njima pod noge, zamisli ti to, čudesna su ta dječica...mogu samo misliti kako je medena dok puzi
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:58:59
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Večer cure...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 19:59:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma nikako da mi prohoda a vec je jako stabilna i stoji sama ali tacno nece da hoda, ne znam zasto
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 3.12.2009 20:00:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 20:02:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak callanhoe nemoj jesti sojine šnicle jedi prave! Evo čoko torte prave muzu pravim ali coko bi mogla hvala mljac mljac
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 20:02:09
|
|
|
|
mariola
|
Cure šta fali u bircu? Alkohola? Evo ja sam tu vedra i raspoložena, dok se Toni ne probudi, a to bi moglo biti brzo
|
|
[Obrisani korisnik] 3.12.2009 20:05:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 20:08:21
|
|
|
|
buduća mamica
|
cure dobra vam večer Cally prohodat će kad bude htjela, vidjeti ćeš može te svaki dan iznenaditi i samo se prošetati, a tko će je onda zaustaviti, bit će
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 20:09:02
|
|
|
|
mariola
|
Idem i ja. Toni spava i dalje al počinje dobar film. Sutra sam s vama.
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 20:09:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
idem cure i ja moramo se kupati, a potom sa mm preko msn-a raspravljati o tranziciji hrvatske u eu mari-mar ljubi naseg slatkog tonija, b.mom mazi pupu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 20:12:33
|
|
|
|
buduća mamica
|
a potom sa mm preko msn-a raspravljati o tranziciji hrvatske u eu ima li ovdje nekih skrivenih značenja ili zaista vodite tako zanimljive razgovore?
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:08:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
JA GLEDAMJ KONCERT OD BRALICA I KLAPE INTRADE IZ CIBONE I CMOLJIM B NBNJKBVGHJJNKJNMK
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:27:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sama cu se i pocastiti i popiti koju
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:29:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:32:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:33:36
|
|
|
|
pikachu
|
Evo i mene, k'o i obično nakratko... Poslužit ću se, pepi... Iako mislim da mi treba nešto jače...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:34:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
Valjda ce se uz ovo sve netko pojaviti
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:35:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Evo i mene, k'o i obično nakratko... Poslužit ću se, pepi... Iako mislim da mi treba nešto jače... Samo vici draga,stize sve
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!