Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:36:18
|
|
|
|
natalijax
|
jel netko za papak,kako ste
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:37:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: natalijax jel netko za papak,kako ste Kakav papak
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:40:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja grickam ovo....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:40:08
|
|
|
|
pikachu
|
Daj nož...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:41:30
|
|
|
|
natalijax
|
ja bi ovo,idem budit muža nek mi ide u birtiju po čokoladu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:41:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
jel ovaj dobar
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:42:42
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga a tu smo hladno oružje je zavladalo trudnićkim forumom jel ovaj dobar
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:45:39
|
|
|
|
pikachu
|
E taj je pravi... Tnx, cure... Bar sam se malo nasmijala, a sada naravno gibam... Dužnost zoooooooooooooooooooooooooooooooooooveeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! LN!
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:45:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: natalijax IZVORNA PORUKA: pepeljuga a tu smo hladno oružje je zavladalo trudnićkim forumom jel ovaj dobar pikachu trazi nož za sarmu
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:46:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu E taj je pravi... Tnx, cure... Bar sam se malo nasmijala, a sada naravno gibam... Dužnost zoooooooooooooooooooooooooooooooooooveeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! LN! A stvarno smo se puno druzile
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:49:53
|
|
|
|
pikachu
|
A znaš da je moja mala napor, što reći... Vi sve stavite dicu leći i dođete tu... A moja je još budna i ide leći samo sa mnom i nakon toga mi nema dizanja jer se odmah budi... Tako da ja moram s njom biti... Jedva čekam da prođe ova faza...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 21:54:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
Kad krene u skolu bit ce super Ma salim se malo,znam da ti je koma al moras izdrzati,sve to brzo prođe....
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:00:03
|
|
|
|
pikachu
|
Naravno da ću izdržati... A sada stvarno pa-pa...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:01:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
vidimo se sutra
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:04:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma daj ljudi di ste svi
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:08:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja sam tu ali se borim sa kiki sada me je dva puta tako zviznula telefonom po glavi da sam sve zvijezde vidila, veceras je ratoborna skroz.... sada je trenutno u kazni i vristi na mene i broji mi nesto ali ju ne dozivljavam nimalo samo sto mi je tako smijesna da se jedva suzdrzavam da se ne nasmijem
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:08:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
meni vec dosadilo samoj
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:10:41
|
|
|
|
buduća mamica
|
evo i mene, tu sam
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:16:29
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ja sam tu ali se borim sa kiki sada me je dva puta tako zviznula telefonom po glavi da sam sve zvijezde vidila, veceras je ratoborna skroz.... sada je trenutno u kazni i vristi na mene i broji mi nesto ali ju ne dozivljavam nimalo samo sto mi je tako smijesna da se jedva suzdrzavam da se ne nasmijem umirem od smija to se ona ljuti jer si je vikala kod mene a ja se sjetila kako sam slampava i nikakva domacica pa ni sok ti nisam ponudila sramin se sad pozdrav b mamice i pepeljuga i dajte mi molim vas nesto zestoko da me stid prođe
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:17:49
|
|
|
|
buduća mamica
|
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:20:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: nancy IZVORNA PORUKA: callanhoe ja sam tu ali se borim sa kiki sada me je dva puta tako zviznula telefonom po glavi da sam sve zvijezde vidila, veceras je ratoborna skroz.... sada je trenutno u kazni i vristi na mene i broji mi nesto ali ju ne dozivljavam nimalo samo sto mi je tako smijesna da se jedva suzdrzavam da se ne nasmijem umirem od smija to se ona ljuti jer si je vikala kod mene a ja se sjetila kako sam slampava i nikakva domacica pa ni sok ti nisam ponudila sramin se sad pozdrav b mamice i pepeljuga i dajte mi molim vas nesto zestoko da me stid prođe nemoj biti blesava, nasmijala si me sa onim cukom kao blesavu a radi soka nisam ni dosla haj buduca mamice, mislim da nancy taj biljni caj bas i ne spada pod nesto zestoko
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:22:33
|
|
|
|
buduća mamica
|
to je mojito a ne biljni čaj
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:22:44
|
|
|
|
nancy
|
a bas buduca mamice.....caj!e hvala ti
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:23:22
|
|
|
|
buduća mamica
|
aaaaaa kako me boli
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:23:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica to je mojito a ne biljni čaj a sta bi trebao biti mojito
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!