Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:59:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: zaba čuj ti vrtirepku,ona jedina trijezna,a kaj sam onda ja?Ha?Ja samo blejim u čevape!!!! ja dojim pa je za mene sveopsto poznato da uzivam samo u hrani i dobrim guzama
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:59:14
|
|
|
|
Candy
|
Večer drage moje !Samo da se kratko javim,sad sam došla iz Cibone s koncerta i sad idem spat' ...Dizanje opet u 4 h,pa moram okice odmoriti...Nadam se da ste mi dobro,ljubnite anđeleke,tipkamo se sutra...I,popijte koju rosnu u noćnoj i za mene ...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:59:31
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: buduća mamica probava me muči, sadržaj želuca mi stoji u grlu.... mila nemoj se siliti, idi se umij i osvjezi i ako ce ti biti lakse idi lezi necemo te prisiljavati da sjedis ovde i loces sa ovim pijanicama posto sam ja jedina trijezna ovde ja cu te kuci otpratiti da mi je zanai tko se prvi javo da ce gajbe s picem uzeti jel steta da se baci bm nevjeruj njoj ja cu te otprtiti
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 22:59:39
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vece lee pridruzi se sveopstom lokanju evo pijem ja...uz vas... jutros bila kod susjede na kavi i dala ona meni malo likera od oraha...nisam popila sve htjela sam biti fina...
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:00:10
|
|
|
|
zaba
|
pusa za laku noć draga,odmori se i dođi sutra u novi birc na rosnu
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:00:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: nancy IZVORNA PORUKA: callanhoe mila nemoj se siliti, idi se umij i osvjezi i ako ce ti biti lakse idi lezi necemo te prisiljavati da sjedis ovde i loces sa ovim pijanicama posto sam ja jedina trijezna ovde ja cu te kuci otpratiti ti trijezna sama.!pa jesi vidila da je rekla da si je ti ukorila sta je nema nikako . ti si kriva sta je muka ccc veceras me svi napadaju
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:00:48
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica cure idem ja, nemojte zamjeriti, skuhat ću si čajek, malo se istuširati i pod pokrivač, budem ja bolje ne brinite za mene, ovako mi je svake noći, zabavite se i za mene u novom bircu odmori se draga .pomazi busicu od mene. pozz
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:01:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo jos jedna zdravi ca za zatvaranje birca
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:01:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: buduća mamica probava me muči, sadržaj želuca mi stoji u grlu.... mila nemoj se siliti, idi se umij i osvjezi i ako ce ti biti lakse idi lezi necemo te prisiljavati da sjedis ovde i loces sa ovim pijanicama posto sam ja jedina trijezna ovde ja cu te kuci otpratiti da mi je zanai tko se prvi javo da ce gajbe s picem uzeti jel steta da se baci bm nevjeruj njoj ja cu te otprtiti to ja cuvam gajbe, necu ja to piti, no no nikako
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:02:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
a sto ste se raskokodakale,ne moze vas covik ni pratiti
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:02:39
|
|
|
|
buduća mamica
|
laku noć drage moje evo moja malena se uprla o moju pupu
|
|
|
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:03:12
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: buduća mamica probava me muči, sadržaj želuca mi stoji u grlu.... mila nemoj se siliti, idi se umij i osvjezi i ako ce ti biti lakse idi lezi necemo te prisiljavati da sjedis ovde i loces sa ovim pijanicama posto sam ja jedina trijezna ovde ja cu te kuci otpratiti da mi je zanai tko se prvi javo da ce gajbe s picem uzeti jel steta da se baci bm nevjeruj njoj ja cu te otprtiti to ja cuvam gajbe, necu ja to piti, no no nikako ma naravno ipak si ti dojilja dok te negledamo
|
RE: CB: "Advent na ringeraji" 3.12.2009 23:04:29
|
|
|
|
zaba
|
dolazite u novi birc
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!